Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

zembria mi tam się podoba! Ale ogólnie to ja bardzo lubię jasne kolorki na koniach innych, niż jasne. Gdy będę miała ciemniejszego, będę miała pole do popisu. 😀 Na siwkach to mi się już oczodajne kolory też przestały podobać, jest źle. ;p A naczółek od horse_art boski! Jak w sumie każdy w jej wykonaniu(dumna posiadaczka - tak, to chwalenie się). 🙂
Livia chyba masz rację.  😂 Pewnie do następnego roku skończę z pokaźnym zapleczem szmatkowym z tegorocznej kolekcji.
Olson, chociaż u Ciebie jeszcze działa zdrowy rozsądek. Chociaż... Usprawiedliwiam się faktem, że polarówkę z pasami mam(miałam) tylko jedną. Teraz są dwie. 😉 Więcej mi nie potrzeba - no chyba, że znowu w czymś się zakocham wybitnie mocno. 🙂
keirashara - kocham bananka. Cudownie u Ciebie wygląda! Chociaż sobie popodziwiam. 🙂
quanta, co tu dużo mówić, mi tam się podoba połączenie konia i czapraka.
Czekoladowiec, podoba mi się ten niebieski na siwym!
okunka, ajj... Kolejny czaprak na facebooku, do którego się ślinię. A najbardziej boli portfel, który znowu jest... pusty. 🙁
Euphorycznie, zapytaj czy uszyją Ci wersję pod siodło westowe. Kto wie, może to będzie magia, której pozazdroszczą Ci nawet klasycy? 😀

A ja stwierdziłam, że w sumie pochwalę się moimi gratisami, które dostałam przy zakupie siodełka. Zdjęcia poglądowe. Pierwszy to mustang bodaj, drugi... nie mam pojęcia. Jakiś no-name, stosunkowo cienki. Niby VS, ale niesamowicie długi i jakby nie patrzeć: prosty. Uruchomiłam go dopiero dzisiaj.

wątek zamknięty
Powie mi ktoś co to za kolekcja? I gdzie dostane do owijek Czaprak VS lub SR?  👀 ( Pewnie zagranica  🙁 )
[img]http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/53/62/92/90/5362929090[/img]

EDIT. Albo inaczej czy to nie ściema?  Bo kolor cudowny  😵
wątek zamknięty
Vendettka, wygląda trochę jak flax z kolekcji jesień/zima 2009, ale w sumie to może być wszystko  🤣
wątek zamknięty
Kurcze już znalazłam na Ebay  🤬 Jest to JUICE wiec nie dostępne w polsce  😵 Ale dziekuje za pomoc!

Edit. coś mi się popierniczyło w komputerze i samo dodało odpowiedz , ale już zedytowałam :P
wątek zamknięty
Vendettka o rany, jaki przepiękny kolor!

W końcu doczekałam się zdjęć Blood w ES stripe heban/sezam .... uwielbiam go! 😍

edit: pokręciłam słowa 😡
wątek zamknięty

W końcu doczekałam się zdjęć Blood w ES stripe hazel/sezam .... uwielbiam go! 😍

Heban/ sezam 🙂 Bardzo Wam pasuje!
wątek zamknięty
anai dziękujemy! Nazwa poprawiona - myślę o jednym, a piszę drugie. 😜
wątek zamknięty
okunka, fajny ten pad! Choć mnie by ta szara lamówka bardziej pasowała 🙂

Siesiepy, haha 🙂 ale w sumie warto, bo jakościowo Jarpol jest bardzo fajny 🙂

srokate, wygląda przepięknie!

wątek zamknięty
Wymieniać nie będę bo za dużo by tego było, wszystkie Wasze szmatki prezentują się naprawdę fajnie 😉
Najfajniej patrzy mi się na nowe Jarpole, mam i ja już w planach zakup czegoś z nowej kolekcji  😁

U nas wreszcie świeci słońce więc wpadam z podglądowymi zdjęciami moich nowości.

Zamówiony dawno temu Fair Play szafirowy do którego mam tez owijki

I dorwany ostatnio przez przypadek (czyt. w super cenie) ES Max plum. To mój pierwszy ES i jestem zakochana w jego jakości  💘
wątek zamknięty
No i założyłam mój piękny nowy czapraczek Horze Spirit w kolorze granatowym na kopytnego - i zonk 😤  Razem z moim Top Dressage zsuwa sie do tyłu po mutancim grzbiecie... Z Eskadronem Cottonemsiodło  się nie przesuwa...  😲 

Albo podejmę jeszcze jedną próbę, albo  pójdzie do ogłoszeń... A taki ładny jest  😍
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Nirv, w iceblue prześlicznie!  😍 😍 😍
wątek zamknięty
Nirv Boże wiesz co zrobił mój mózg ze zdjęciem Pamira w pierwszej chwili? Chyba to znak że za dużo siedzę w kompie przy projektach... 🤔wirek: 🤔

wątek zamknięty
Ale o co chodzi?  😁 dla mnie te zdjęcia są identyczne  🤣
wątek zamknięty
popatrz na pysk 😉

mi tez się na pierwszym foto mieni jego głowa normalnie zdjęcie 3D 😉
wątek zamknięty
Haha o rany  😂
Na telefonie po trzech godzinach porównywania bym tego nie zauważyła  😂
wątek zamknięty
Nirv, fajne czapraki, tylko mam wrażenie że oba siodła leżą na łopatkach, szczególnie to Pamsowe.
wątek zamknięty
Wrzucam niciaka burgundy. Na żywo szał ciał! 😜

w słońcu

niestety w cieniu

wątek zamknięty
Dziewczyny potrzebuje pomocy🙁
Powiedzcie mi, czy Orion z Jarpola jest gruby? Grubsze, cieńszy od caballa imperiala? I jeszce ostanie pytanko, caball gamour jest cienszy od imperiala? 🙇
wątek zamknięty
lalasatan, mam Imperiala w wersji ze sztywnym wypełnieniem i tak - jest dużo grubszy od Glamoura, którego też mam 😉
wątek zamknięty
Dramuta12, kolor i czaprak szał! ale te owiki w kropki w ogóle do mnie nie przemawiają.. takie same kropki mam na owijkach jak jeżdżę po mokrej ujeżdżalni  😁
wątek zamknięty
Czy ktos bylby tak mily i ubral mi mloda w fair playa opala mietowego?🙂

Kon:

a czaprak ponizej 🙂
wątek zamknięty
Faith- miałam opala, był taki śliczny bananowy z brązowa lamówką. Niestety szybko wyblakł i przetarł się przy popręgu, przy mojej weekendowej jeździe! Ciekawa jestem jak się sprawuje ta nowa kolekcja amber.
wątek zamknięty
Dramuta, super wygląda ten komplet 🙂 Sama się czaję na te owijki w kropki, są urocze 😜
wątek zamknięty
Dramuta ślicznie wygląda na gniadym 🙂 Aż bym miała ochotę, tylko pewnie znów ujeżdżeniówki są wielkie 🤔
wątek zamknięty
Też mam opala, przeżył ze mną z 5-6 lat mniej a więcej codziennej jazdy i wygląda praktycznie jak nowy. Zależy pewnie jaka partia wyjedzie z fabryki😉
wątek zamknięty
otimo no coś Ty? 🤔 Ja bardzo żałowałam, bo był taki ładny i tyle innych kolorków mi się podoba z tej serii 🤔 A tak naprawdę to po jednym lecie wyglądał bardzo marnie.
wątek zamknięty
wabankowa świetnie wygląda i w granacie i fiolecie. ES ma super jakość, jestem zakochana.
Nirv o mamo! 😍
Dramuta12 ja nie jestem fanką niciaków, ale ten czaprak mi się baaardzo podoba. Kolor sam w sobie mega i ładnie leży na gniadym. Kurde, ale te owijki to dopiero mnie urzekły! 😍
faith jak jej pięknie w tym różu!
wątek zamknięty
palemka, pewnie dl jest dość długi, bo ten czaprak mi wychodzi dość nisko pod siodłem, a w CS (cottony) ledwo mogłam przełożyć popręg, już była tybinka. Ogólnie duży i gruby jest.

Dziewczyny,  :kwiatek:.
Nie ukrywam, że uwielbiam ten komplet. 😍 Lepiej nie oglądać na żywo, bo portfel ucierpi. 🤣
wątek zamknięty
Dramuta12 - dosłowny obłęd w kropki 😀

Potwierdzam nieśmiertelność opali, swojego tyrałam non-stop przez bite 5 lat, dalej go ubieram, coś tam się przetarł pod spodem, może nieco wyblakł, ale dalej nie wstyd w nim jeździć 😉 Z drugiej strony miałam dwa basic-y fp i to była kicha na maksa, zaraz się ubiły, zblakły i zeszmaciły, więc chyba rzeczywiście od partii zależy.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.