Z jakiej kolekcji może być czaprak/pad Eskadrona, granatowy w taki jakby patchworkowy wzór? Na pewno to Eskadron, bo ma i przyszywkę i lamówkę z nazwą firmy. Jest już mocno ściurany i wyblakły, więc zapewne stary. Jest teraz gdzieś schowany w pace na strychu, więc nie mam zdjęcia.
Olson ja jestem raczej stypowa, ale ten Mango mi się podoba 😀 chociaż tak jak Sivens uważam że gdyby czaprak był taki bardziej przygaszony jak owijki, to byłoby juz w ogóle mega 😂
dziewczyny, orientuje się może któraś gdzie dostanę cottona VS navy w jakiejś promocyjnej cenie? najlepiej z NG zima 2014, żeby w lamówce był dark-lime 👀 w Equishopie ostał się ino DL, zagapiłam się 😵
Jest teraz gdzieś schowany w pace na strychu, więc nie mam zdjęcia.
Też go szukałam bo na telefonie byłam póki nie przeczytałam 🤣
A może ktoś mi powie bo często coś czytałam że Eskadrona Mango owijki maja inny odcień niż czaprak, mam czaprak i nie wiem czy kupić owijki Mango czy też może coś bardziej pod czaprak identycznego kolorem wyszukać 🙇
Burza O matko! Nie telefon nie pokazywał mi zdjęcia 🤔 Dziękuje i przepraszam za bezsensowne pytanie 🙇 a właśnie widziałam że o mango było pisane więc pomyślałam że spytam a odpowiedz pod nosem miałam (telefon do zniszczenia :marze🙂
baltic jest morski i bardziej pastelowy, ten jest taki głęboko turkusowy. Myślałam, że będzie pasował mi do kurtki w kolorze baltic, ale jednak to jest zupełnie inny kolor. Jak wróci do prania, to zrobię zdjęcie w zestawieniu z kurtką dla porównania
Rudzik ja uwielbiam wszystko co niebieskie, więc jak dla mnie cudownie. Odysowa cukiereczek!
Dziś doszedł do mnie ES stripe sezam/heban, którego wczoraj tu wstawiałam. Jestem w nim zakochana - wygląda świetnie, jakość cudowna. Tak dobrej jakościowo szmaty jeszcze nie miałam. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Najlepsze jest to, że upolowałam go za 60 zł z wysyłką ... 😎 Postaram się na jutro o zdjęcia na modelce.
dzięki dziewczyny wszystkim za opinie 🙂 mimo wszystko bardzo mi miło, że mój Everest się podoba. owijki mają boski kolor (to też mango), czaprak jest nieco zarówiasty - to fakt. kojarzy ktoś, która lamówka z Caballa (wersja glamour) - mandarynka czy nektarynka będą lepsze do tych owijek? 🙂
zairka - cobalt i blue różnią się całkiem sporo. Mam czapraki, cotton blue i niciaka cotton cobalt. Różnica porównywalna do różnic odcieni między czaprakiem a owijkami mango, jak nie większa. Mogę je ustrzelić w najbliższym czasie, porównawczo (co miałaj już zrobić, ale jakoś zapomniałam :rozga🙂. Wątpie, żeby udało mi się jutro lub w piątek, bo jeden mieszka w pace na stajni, a drugi w domu mojej mamy, ale w sobote na pewno będę w obu tych miejscach 🙂
Czy ma ktoś czaprak Fair Play Amber w wersji ujezdzeniowej na koniu? Interesuje mnie czy są one jakoś bardzo duże, czy na mniejszych koniach też będą wyglądały dobrze: )
zairka - cobalt i blue różnią się całkiem sporo. Mam czapraki, cotton blue i niciaka cotton cobalt. Różnica porównywalna do różnic odcieni między czaprakiem a owijkami mango, jak nie większa. Mogę je ustrzelić w najbliższym czasie, porównawczo (co miałaj już zrobić, ale jakoś zapomniałam :rozga🙂. Wątpie, żeby udało mi się jutro lub w piątek, bo jeden mieszka w pace na stajni, a drugi w domu mojej mamy, ale w sobote na pewno będę w obu tych miejscach 🙂
bede wdziecznamimo wszystko za foty, ja mam owijki cobalt do Anky olympia blue i nie wyglada to zle