zembria- zrobiłam zdjęcia- są w mojej galerii w albumie Czapraki. Nie mogę tu wrzucić bo piszę z telefonu. Masz porównanie z innymi kolorami. Mam nadzieję że coś będzie widać. Na żywo ta czekolada jest bardzo bardzo ciemna.
srokate, jakie ciacho się robi z blood 😍 mniami! A czaprak na niej wygląda pięknie, chyba najładniejszy z tych wszystkich do tej pory zaprezentowanych 🙂 Blue świetny kolor!
srokate chyba Blood trochę przytyła, co? 😀 Wygląda super na tym zdjęciu 😜
Przytyła, przytyła! 😅 Kwestia lekkiej jazdy i dobrego karmienia, a koń rośnie. 😍 Tutaj widać fajnie jak umięśniła jej się szyjka 🙂 foto szmatoholiczne - widać kawałek czapraka 😁
To tu jeszcze z wypełnieniem wyciętym ze zdjęcia Palemki. Moim zdaniem bardzo podobnie ten kolor wygląda na obu zdjęciach. Monitory też niestety przekłamują nieco.
Bo na większej powierzchni kolor też inaczej wygląda. Moim zdaniem te próbki dają obraz bardziej orientacyjny niż rzeczywisty . Np.piasek był takim przydymionym beżem, a na padzie był jasnym złocistym beżem.
budyń, navy z NG zimowego. lusia722, kuyck mega słodki, łądnie mu w navy, ale akurat ta lamówka coś mi do jego maści lekko nie gra. Ale dalej mi się podoba. harja, ło matko jedyna, nie zauważyłam Jakuba z smaragdzie - zacnie!
Dziękujemy :kwiatek: Pisałam stronę czy dwie temu, że dla mnie nie do końca wg mnie pasuje. Jest piękny no i sprezentowany, więc przeżyjemy. Mi marzy się osobiście Schockemohle caffe late, no ale ta jakość 🙄. Z resztą jak macie jakieś pomysły na czaprak dla kucka to podrzucajcie śmiało 😀
lusia722 - to próbuj upolować caffe latte ze starszej edycji, one były dobrej jakości 😉 Sama mam czekoladowego coach-a już prawie 5 letni i dalej nie jest ubity, tylko trochę zmechacony przy popręgu, wyblakł może minimalnie, a tyrany na codzień mocno, więc oceniam, że trzyma się świetnie, dużo lepiej niż jakakolwiek inna moja szmata. Niestety, kupiłam w lecie ujeżdżeniową wersje, nowy wypust i jakość jest zupełnie inna, już nawet w samym dotyku 🙄 Te nowe mają siatke, stare bawełne pod spodem, nowe są bardziej "sztuczne", stare to taka właśnie gruba bawełenka, no i stare są grubsze nieco 🙂 Swoj drogą nie myślałaś właśnie o czymś czekoladowym dla niego? 😉
keirashara Dziękuję za radę, będę polowała. Myślałam nad brązami ale raczej chłodnymi, a ciężko znaleźć coś takiego. anai derka Kavalkade Livia, sacramentia dziękujemy
lusia722 fajnie srokatemu w navy 😉 gryglodor oj ładnie siwej, ładnie! Nie mogę się doczekać jak zobaczę synka pod siodłem! 🙂 sacramentia rety, super ten lightnougat! Fajnie, że lamówka ma coś z iceblue w sobie. 💘
Chciałam dziś podrzucić Blood w bananie, ale jak zawsze nie mogę się doczekać normalnych zdjęć. Na każdym widać 1/4 czapraka. 😵
lusia722, brązy, fiolety, taka śliwka -bakłażan (między bordo a fioletem), granat oczywiście i moim zdaniem tez i ciemny róż. gryg, ślicznie ale to juz wiesz.
emptyline, miło :kwiatek: srokate, no szyjka jak ta lala, jestem pod wrażeniem waszej zmiany 🙂 lusia722, bardzo fajnie! gryglodor, jaka ona czysta 😲 pięknie jej w tej "stypie" 🙂 anai, a wiadomo już cosik kiedy wychodzi nowy Jarpol? Jestem strasznie ciekawa!! 😀 sacramentia, gdyby nie kontrastująca lamówka, to by nie było fajnie, a tak jest szał 🙂 no i dziękujemy, smaragdgreen jest mega 😀iabeł:
srokate, blue jest cudwony. 😍 sacramentia, uwielbiam lightnougat na ogolnych gniadkach. 😉 Lusia722, bardzo przyjemne dla oka. 😀 gryglodor, najlepiej klasycznie. 🙂