alexiss, jakby nie ta lamówka, to by było strasznie mdło 😉
tak, chciałam taki czaprak żeby tylko lamówka była odznaczająca się , ale nie wiedziałam że ten model ma AŻ taki pomarańcz niczym kamizelka odblaskowa 😀
Dziewczyny potrzebuje pomocy.. 🙁 Powiedzcie mi, jakie są najlepsze kaloszki z futerkiem (takie żeby były dostępne w rozmiarze L)? Mialam FP, ale szybko się niszczyły, a BR zawsze muszę jednego zgubić na parkourze. 😡
lalasatan Ja polecam i od wielu lat używam kaloszy Mustang, mają bardzo mocne rzepy, futro puszyste i bardzo trwałe, no i można prać w pralce bez problemu. 🙂
lalasatan obecnie mam Horze z futrem i mogę spokojnie polecić. Rzepy bardzo mocne, muszę się trochę namęczyć żeby je odpiąć. Futro tez super. Rozmiar XL wypada jak L mustanga.
Gdzie znajdę czarny czaprak z różowa lamówką? 👀 Na caval mnie poniosło i kupiłam dla mojego chłopca różowe owijki i musze jakoś to rozbić, żeby nie wyglądał jak cukiereczek 🤣
TheWunia - czaprak wspomniany przez DressageLife. Możesz też coś caballowego zmajstrować. Tu masz ciemnoszarego schockemochle z różowymi wstawkami. Wydaje mi się też, że któryś FP Opal był ciemny (chyba brązowy) z różową lamówką 🙂
To prawda że pady Yorka są takie krótkie? 🙁 Pojechałam dzisiaj do sklepu z zamiarem kupna padu, a pani powiedziała, że pasują tylko do skokówek i wszechstronnych, ewentualnie ujeżdżeniówek ze skracanymi tybinkami i jeżeli mam standardowe tybinki to kicha. Moje siodło jest dość duże w każdą stronę, więc zrezygnowałam i kupiłam tego hkma, ale nie jestem do końca zadowolona bo marzył mi się ten złoto/beżowy York
Nie wiem czy go jutro po przymiarce nie wyślę dalej w świat...
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Za duże zdjęcie
Chyba będe faktycznie musiała wykombinować z tym caballem. Ten eskadron jest fajny, tylko róż jest pastelowy, a te moje do żarówy 😉 Pasowałaby ten nowy eskadron big squere, tyle że jest ciemno granatuwy, a nie czarny 🙁