Libeerte, a ja się wyłamię i powiem, że banana :-P wymodelowana, oooo jaaaa cię, fantastycznie! Przez ciebie zamarzyłam o wisience jeszcze bardziej 😀 Ślicznie 🙂 Fokusowa, a tak z ciekawości się podepnę - macałaś? Jaki on w dotyku? Sztywna ceratka? :-P eterowa, ładnemu we wszystkim ładnie 🙂 faith, bardziej niż niezły! 😍
Aimee, dziękuję :kwiatek: lalasatan, kolor jest przepiękny! Na tym zdjęciu jest całkiem dobrze oddany, może na żywo minimalnie jaśniejszy. eterowa, nie we wszystkim, ale w granacie na pewno! Ale granat to klasyka 😜 faith, od dawna mi się ten czaprak podoba i zdziwiłam się, kiedy Ty się nad nim zastanawiałaś 😁 Na Siwulce bardzo ładnie! harja, dziękuję :kwiatek:
Jakość głowy jest kiepska, ale i tak nie widać tego w rozmiarze docelowym 😉 wrzuciłam na próbę logo na zdjęcia z wątku, mam nadzieje, że właścicielki nie będą mieć nic przeciwko 🙂
Livia idziecie w dobrym kierunku 😁 Kolor ma tę przewagę, że jest widoczny. nie musi być złoto, może być niebieski, czerwony, różowy itp. Czarny wygląda trochę jak konik szachowy i gorzej wypada na tłach, na jakich zazwyczaj są robione zdjęcia z czaprakami.
disco a czy nie lepiej by wyglądały np. kontury tego konika? Bo dla mnie to troszkę tak duża plama na zdjęciach wychodzi, strzemionko było bardziej subtelne. Ale to oczywiście tylko moja propozycja 😉