Orzeszkowa pewności cie mam, ale to chyba pomarańczowy ng i hibiskus, albo rost..... kłamie ten aparat.... ElvisLova w ogłoszeniach ma całe dwa na sprzedaż 😜 hihi ja raczej nie sprzedaję szmat, choć obiecałam sobie porządki, więc penie coś poleci
Buuu, szkoda, że nie będzie pomarańczowego big square, ojjj kupiła bym 😍 kusi też komplet derka jersey granat + granatowy big square... Szmaty takie piękne, kasy tak niewiele...
Nirv, tez bym kupiła, a tu dupa. Czarnego nie kupię, bo się całkiem z Łosiem zleje, zostają mi tylko cottony 🙁 kitty, oo to masakrycznie przekłamuje, powinnaś kiedyś naprawdę obfocić całość 🙂 palemka a wstawiałaś foto? Jak tak to musiałam przegapić, bo nie widziałam do tej pory u nikogo tego zestawienia 😉
Mi się z początku kolekcja nie podobała, ale ten biq square i derka granatowe z wstawkami pomarańczowymi.... oj kuszą. Dobrze, że nie zrobili pomarańczowego biq square, bo jak nic bym zamówiła 😁
Livia Nie wiem czy moje zdolności komputerowe są aż tak duże żeby tworzyć stronę, ja tam skromnie potrafię tylko coś stworzyć w Ps za pomocą tabletów graficznych.. nic więcej 😁
Widział ktoś może gdzieś w sklepie jeszcze Jersey blue w rozmiarze 135cm? Nie musi być w promocyjnej cenie 🙇
etosha, już ubolewałam nad dralonem - mógłby być taki ładny, a jakąś tą kratkę zrobili brzydką 😉
dairoxroxi, nie musisz fizycznie pisać strony, po prostu opinie się przydadzą 🙂 jest już parę dziewczyn nie-komputerowych, a pomocników nigdy za wiele 😉