Kurcze, chyba jestem jedyna, której nie jarają eskadrony. Jeden jedyny, na który się ślinię, to ten bordowy niciak w kropki. Niestety macałam te ich "pady" i czapraki i to taki papier nieprzyjemny, że za Chiny nie dam 300 zł za kropki. Chyba nie opuszczę już nigdy pluszowych padzików caballa i jarpola. Jeszcze okunkę muszę przetestować :P
budyń- nie jesteś jedyna, ja chyba też nigdy nie zrozumiem tego eskadronowego szału. Miałam kilka z nich i na szczęście udało mi się ich pozbyć. Jest tyle innych ładnych szmatek. I dobrych.
szasta, ale przecież w obecnej galerii też jest część szmatkowa na sucho - także tu się nic nie zmieni 😉
Dżulietta, aleś naprodukowała postów pod postem 😎 Co do logo, mnie się strzemię podoba (i nie chodzi o fakt że to mój pomysł był). Co konkretnie ci nie pasuje? Zaproponujesz coś własnego? 😉
dairoxroxi, jakbyś chciała pomóc, to odezwij się na pw, dodam cię do rozmowy na facebooku 🙂
Bo okazało się, że w zasadzie, to poza komputerem z drukarką, tak bardzo nie potrzebuję własnego biura :P więc nie wszystko w stajni niestety, ale w przyszłości jest taki plan 🤣
Płot jak płot, ale jaki obiektyw to złapie??? heheh szczerze mówiąc to nie mam pomysłu jak to fajnie obfocić... ale faktycznie należy coś pomyśleć, bo ładna kolekcja się zrobiła już 😀
ło jesu 🤣 temu to chyba nie podołam... ale jak postawicie na nogi Końskie Trendy, to poproszę koleżankę, bardziej ogarniającą aparat, żeby obfociła wszystko 😀iabeł:
kitty, wow, super kolekcja! Te pomarańczowe cottony to orange i terra? :kwiatek:
Ja kocham wszystkie pomarańcze i w ramach postanowienia obfocenia mojej pomarańczowej kolekcji przychodzę dzisiaj z pierwszą fotką Sahary w pasiaku Jarpola żelazo-pomarańcz i owijkach Busse Cologne II, ogłowie akurat terenowe - firmy Start bodajże.