Rudzielc_23 - cudo! Od dawna myśle o czymś w takiej kolorystyce dla swojej kluski. Co do owijek... zawsze możesz dobrać brązowe pod lamówkę, też bedą fajnie wyglądać i bardziej się odcinać od rudych nóg niż pomarańczowe 😉
edit: a schockemohle? Tu sąprzykładowo. Szarą końcówkę rzepa co prawda mają, ale odcień chyba podobny? Zawsze można coś na tą szarość naszyć.
protoniasta, dzięki. Walnut jest brzydkim kolorem. Nie bierz. Jak chcesz brąz z błękitem to już lepsze były wszystkie petrole czy Aqua brown 😉 To jest takie bleah :P
Myślę sobie "sobota, dużo czasu, odpicuję go i walnę mu szmatofotę". MHM. TA.
Koniec końców czasu nie miałam, ale fotę zrobiłam, więc macie tu idealnie beznadziejne zdjęcie burgundowego caballa. Wyszedł pomidorowo-malinowy w dodatku. Pięknie.
Oto my, pierwszy raz w Yorku Soft, kolejny "zdjęciowy" (czyt. niepotrzebny) kantar 😵 no ale jak mogłabym spać gdybym sobie go odmówiła 😍 edit: taa, zapomniałam o zdjęciu 😂
Co sądzicie o czaprakach z Decathlona? Szukam teraz czegoś roboczego na zmianę, co by dobrze się prało w pralce i potem jako tako wyglądało. Wpadłam przypadkiem na czapraki Decathlona, cenowo okazja ale jak z jakością? Ile toto wytrzyma?
Lubuszanka, nie wiem jak decathlonowe, ale na pewno jarpolowe pady np. classic świetnie się sprawdzają. Mój morski błękit używam maniakalnie często, równie często piorę i cały czas jest w bdb stanie. Spójrz sobie w nasze ogłoszenia, często można je kupić w dobrej cenie 🙂
Moim skromnym zdaniem będzie za dużo dobrego z kolekcyjnymi niebieskimi nausznikami :P Klasyczne, brązowe i 😍 EDIT: O, mam! Albo Caballowe czekoladowe + chabrowy sznurek? 😉