Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

huzarova ale czaderski łoś  😜
wątek zamknięty
Widział ktoś komplet dostępny? (jeszcze chętniej na przecenie  😀iabeł: )  nauszniki full, pad VS, kolor navy 🙂
wątek zamknięty
alexiss, mam jeszcze takie foto, bo prosiłaś, kompletu:

polecam dla siwych 😉
wątek zamknięty
xxagaxx- ja już jestem zakochana po samym katalogowym 😍  a Twoje zdjęcia jeszcze bardziej mnie utwierdzają w przekonaniu że chcę go mieć  😀
wątek zamknięty
xxagaxx super wyglądacie !  😍

A ja ciągle się waham...

Chyba na skarogniadych lepiej by to wyglądało...  🙁
wątek zamknięty
protoniasta- moim zdaniem tak trochę smutno wygląda.. masz zdecydowanie ładniejsze komplety 🙂
wątek zamknięty
protoniasta- moim zdaniem tak trochę smutno wygląda.. masz zdecydowanie ładniejsze komplety 🙂

Dokładnie to samo chciałam napisać, więc zgadzam się w 100% 😉
wątek zamknięty
Ja się chciałam pochwalić czaprakiem od krysiex 🙂

Wybaczcie jaość zdjęcia bo fotograf ze mnie żaden i robione kalkulatorem.

wątek zamknięty
alexiss, srokate, dzięki za pomoc  :kwiatek:
Rudzielc_23, ale łaaadnie  💘
wątek zamknięty
protoniasta dziękuję  😀

Bardzo żałuję że pomimo starań nie mogę znaleźć do niego owijek 🙁
wątek zamknięty
Rudzielc_23 - cudo! Od dawna myśle o czymś w takiej kolorystyce dla swojej kluski. Co do owijek... zawsze możesz dobrać brązowe pod lamówkę, też bedą fajnie wyglądać i bardziej się odcinać od rudych nóg niż pomarańczowe 😉

edit: a schockemohle? Tu sąprzykładowo. Szarą końcówkę rzepa co prawda mają, ale odcień chyba podobny? Zawsze można coś na tą szarość naszyć.
wątek zamknięty
keirashara właśnie na nogach ma brązowe :P
wątek zamknięty
Ślepa jestem 😂
wątek zamknięty
huzarova, pięknie w tym Royalu!

protoniasta, jak tego Walnuta wkleiłaś, to jednak nie wygląda to tak fajnie 😉

Rudzielc, bardzo fajny ten Krysiex! 🙂
wątek zamknięty
protoniasta, dzięki. Walnut jest brzydkim kolorem. Nie bierz. Jak chcesz brąz z błękitem to już lepsze były wszystkie petrole czy Aqua brown 😉 To jest takie bleah :P

alexiss, bierz bo warto 😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Myślę sobie "sobota, dużo czasu, odpicuję go i walnę mu szmatofotę". MHM. TA.

Koniec końców czasu nie miałam, ale fotę zrobiłam, więc macie tu idealnie beznadziejne zdjęcie burgundowego caballa. Wyszedł pomidorowo-malinowy w dodatku. Pięknie.
wątek zamknięty
A ja mam moją matke polke z Decathlonowym kantarku  i derce Jarpola  😍
wątek zamknięty
Oto my, pierwszy raz w Yorku Soft, kolejny "zdjęciowy" (czyt. niepotrzebny) kantar  😵 no ale jak mogłabym spać gdybym sobie go odmówiła  😍
edit: taa, zapomniałam o zdjęciu  😂
wątek zamknięty
anil, haha, uśmiałam się przy tej śwince 😂

budyń, mój ostatnio jak mnie zobaczył, to się też położył 🙂 Na szczęście tylko w śniegu 😁 Ale i tak go fajnie odpicowałaś 😉

Nowa kolekcja w sprzedaży dopiero w marcu, NG pod koniec marca - jakoś doczekam na tą derkę w gwiazdki 😉
wątek zamknięty
Co sądzicie o czaprakach z Decathlona?
Szukam teraz czegoś roboczego na zmianę, co by dobrze się prało w pralce i potem jako tako wyglądało. Wpadłam przypadkiem na czapraki Decathlona, cenowo okazja ale jak z jakością? Ile toto wytrzyma?
wątek zamknięty
Lubuszanka, nie wiem  jak decathlonowe,  ale na pewno  jarpolowe  pady  np. classic  świetnie  się  sprawdzają. Mój  morski  błękit  używam  maniakalnie  często,  równie  często  piorę i cały  czas  jest  w bdb stanie.  Spójrz  sobie  w nasze  ogłoszenia,  często  można  je kupić  w dobrej  cenie 🙂
wątek zamknięty
Lubuszanka Ja mam ten brązowy, z błękitną lamówką, ciurany już ponad rok i nadal kolor ten sam, bez żadnych przetarć.
wątek zamknięty
Jaka derka będzie pasowała do tego czapraka?
wątek zamknięty
Czy dostanę gdzieś nauszniki do tego czapraka???

nawet nie wiem jaki to kolor eskadrona :P
wątek zamknięty
Moim skromnym zdaniem będzie za dużo dobrego z kolekcyjnymi niebieskimi nausznikami :P Klasyczne, brązowe i  😍
EDIT: O, mam! Albo Caballowe czekoladowe + chabrowy sznurek?  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
xxagaxx ten czaprak wygląda okropnie na Siwym, moim zdaniem powinnaś go sprzedać lub oddać potrzebującym.  😀iabeł:  😁
wątek zamknięty
xxagaxx, to jest z 2013 roku kolekcja, no nie ? To kurczę cięzko będzie.
Ja bym dała cos takiego jak Moon proponuje. Brąz z niebieskim sznurkiem.
wątek zamknięty
Zima w Krakowie odpuściła, więc czas na zdjęcia  😜

Libia w cottonie grey

Długo wyczekiwany przeze mnie cooper  😍

ANKY Sea Blue ( Nie jestem pewna co do modelu, poprzednia właścicielka szmatki nie umiała się określić, ktoś pomoże ? )

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] wiekość zdjęć
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.