dairoxroxi, - Ślicznie twojemu łaciatemu, ale tak jak mi się wydawało - mega krótkie i podłużne te czapraczki. O ile pamiętasz masz 16? Ja się bałam, że pod moją ujeżdżeniówkę będą za krótkie. Daj znać, jak się będzie sprawował po jakimś czasie 🙂 milusia, - ta czekolada to jeden z kolorów, które zdecydowanie najbardziej mi się tam podobały 😀 Do rudego idealnie! Livia, - pokazuj koniecznie :oczy:
Livia, niebieska dera i w kropki super wyglądają, zielona już niekoniecznie wg mnie :kwiatek: Euphorycznie, ale super! Szybko pokazuj na modelce!! dairoxroxi,milusia, ekastra te jockeye się prezentują, czekam na relację z użytkowania 😉
budyń, tak, polopad w kropki zamówiłam 🙂 Chociaż się zastanawiam, czy go nie wymienić jednak na ten zielony, pasujący do derki 😉 Te całe w serduszka mi się w ogóle nie podobają, i żałuję, że nie ma treningowej polarówki w innym wzorze...
Euphorycznie, no, no, piękne 💘
Livia nie wymieniaj, te kropki sa cuuudne 🙂 Tez mialam ochote na ta treningowke ale ten cukierkowy roz w serduszka i to dla chlopaka to juz przegiecie 😁 Poza tym ceny padow niciakowych sa kosmiczne!
Euphorycznie-super szmatki! 😍 dairoxroxi-Połyskowi bardzo ładnie w tym Jockeyu 🙂
Co do Jockey'ów-już na CSIO w Sopocie były wystawione, są naprawdę ładne (moją miłością zawsze będzie szary z granatową lamówką), szkoda tylko, że tego sklepu internetowego nie ma, a i czapraków typowo skokowych też nie zauważyłam, ale może je po prostu przeoczyłam...
A my dzisiaj mocno poglądowo-Jamnik w derce HKM Comfort Plum i dwóch czaprakach, też HKM-deep navy i deep brown z przeceny na GNL 🙂
anai, - wow 😍 Jestem absolutnie zakochana w berry, a on do szarości to już całkiem szał ciał 😀 Windziakowa, - bardzo ładny odcień fioletowego na derce 😀 Jak jakościowo wypadają w macaniu te przecenione hkm-y?
keirashara, mam nadzieję, że w niedzielę uda mi się porobić znowu trochę zdjęć 🙂
harja, dziękuję 🙂 Fakt, że ta zieleń jest dość intensywna, ale to bardziej derka dla mnie 🙂
larabarson, zgadzam się, te różowe serduszka to już po prostu za dużo i za słodko. I prawda, ceny z roku na rok coraz bardziej powalają... ale póki są chętni na kupno to pewnie to się nie zmieni.
anai, cudowny ten Berry, będę czekać na foty na Szaraku! 🙂
julka, Mazarine to piękny niebieski, wrzuć potem zdjęcia 🙂
kitty, ha ha, róż sama słodycz 😀 Livia,keirashara, muszę powiedzieć, że zdjęcia katalogowe ani moje komorkowe nie oddają koloru. Na żywo zaskoczył mnie na plus. Czekam na aurę zimową na zdjęcia na modelu 😉
Piękny odcień ma ten darkred. Dobrze, że jest ten pas z herbem na zadzie i jak dla mnie w przypadku tej dery trochę psuje efekt - nie będzie mnie kusiło. 😁