Lusia, ja mam czaprak i jestem bardzo zadowolona. Nie jest może jakiś super piękny, ale za to świetnie się się układa i dopasowuje, jest bardzo miękki i co najważniejsze mam wrażenie, że bardzo poprawia komfort konia. Oprócz tradycyjnej roli potnika, do pewnego stopnia koryguje też ułożenie siodła. Wrażenie jest jakby się siedziało na poduszce 😉.
Młoda w nowej "starej" derce darknougat Jersay i uszach dark red ( bo czapraka bicolor nie widać).
Mam wrażenie, że na siwej komplet z uszami to przesada? zdjęcie z rozprężali baardzo poglądowe- nie bijcie :kwiatek: jestem zgubiona, może lepiej (delikatniej) by się prezentowała bez uszu dark red? czy wgl czaprak nie dla Siwej ? 🙁
Hmm, ciekawe gdzie jest mój czaprak 😂 Jak wyślą to będzie jakaś informacja?
Tak, dostaniesz info, że paczka została nadana. O numer nadania trzeba dopytywać. Moja paczka została wysłana w piątek, doszła dziś, czyli w sumie standardowo jak na kuriera. Niestety kurierem było DPD, które nie ma w zwyczaju dzwonić wcześniej z tekstem "będę o godzinie..., zastanę kogoś?/o której ktoś będzie w domu?", ale na całe szczęście byłam w chałupie. Wpłata za zamówienie zaksięgowała się 16.11 (dzień po kliknięciu derki w sklepie), więc czas oczekiwania zgodny z podanym na stronie. Tak czy siak - dera cudna, warto było czekać. 💘 Zaraz jadę mierzyć. 🏇