Wpadam z dwoma pytaniami 😉 Czy ktoś ma pomysł, czy jakieś inne, "nieeskadronowe" owijki będą pasowały do cottona Darkred? I pytanie numer dwa - czy ktoś ma zdjęcie "na żywo" tego kantara i przy okazji może mnie przekonać, że gniademu będzie w nim absolutnie paskudnie? 😉
Edit: dairoxroxi dołączam do zachwytów - piękny ten haft!
a ja po długiej przerwie wracam z naszym cudownym kantarkiem od Cavezza , jestem zachwycona jakością i dokładnością z jaką został wykonany coś cudownego
Burza rany, przepiękny! kitty rewelacyjny kolor. 😀 Klami generalnie jestem fanką brązów, ale postaram się obiektywnie. Myślę, że ciemny brąz z maścią Smoka idealnie współgra, mi się wydaje, że się tak dopełniają kolorystycznie. Fakt, czerń to klasyka i łatwiej do niej wszystko dobrać, ale IMO to w brązie jest szał! Tym bardziej, że masz świetne oko do wybierania koloru czapraków i innych rzeczy. 😉
Euphorycznie,xymena,Burza,evczii,Livia,Zairka,Moon,mils, dzięki dziewczyny za opinie. Juz się niemal zdecydowałam na brązy tylko mysle teraz czy normalny ciemny brąz, czy ten "red", bo mam obecnie na testach siodło w wersji red i jest przepiękne.
mils, dzięki i .... serio ?? Ja mam ciągle wrażenie, że nic mi nigdy do siebie nie pasuje. :kwiatek:
Losia, to dopiero kolorowy szał 🙂 Haha, mam podobnie jak ty - choć mi akurat najbardziej to ich szkoda na błoto. No ale z drugiej strony jak nie założyć, skoro tak cieszą oko i są porządnie wykonane? Póki co ciuramy panterki, jakoś nie chcą się zniszczyć, żeby zakupić coś nowego 😁 Co jakiś czas walczę z pokusą napisania do nich o coś nowego :-P Mam za to jeden cavezzowy folkowy, który jest "na specjalne okazje" i nie ma kulania się w nim w błotku! :-P kitty, pięknie!
Też mam jeden kantar z Cavezzy: Używałam go jako padokowego, dopóki ktoś w stajni mi nie pomylił koni. Mucha absolutnie nie niszczy kantarów - nie tarza się, nie bawi z innymi końmi, najpoważniejsze zniszczenie jej kantara to było wyblaknięcie. Natomiast mój drugi koń to kantarowy niszczyciel 😁. No i ktoś nie umiał przeczytać tabliczek (konie są podpisane) i napisu na kantarze 😵. I mój kantar dostał mój drugi koń. To by było na tyle ładnych kantarów dla koni.
Klami mi osobiście wasze outfity bardzo się podobają. 🙂 Mogłabyś wstawić zdjęcia tego red brown? Generalnie IMO ciemny jest super na Smoku, ale może red też robi szał? 🙂
mrowka004, - a fair-play'owa fuksja? Wydaje mi sie bardzo podobna. Klami, - jak dla mnie Twój smok najpiękniej wyglądał w tym ciemnym brązie, choć i red może być szał, tylko potem co z resztą, nie będzie problemu dobrać do tego ochraniaczy, czapraka, fraka itd? Czy masz już moze jakąś wizje? 🙂
mils, taka fotę w necie znalazłam. To co mam na testach jest już sporo uzywane i przyjęło zdecydowanie ciemniejszy odcień.
keirashara, ogłowie, popręg itd. kupie po prostu tej samej marki w tym samym odcieniu i będzie ok. Martwią mnie jedynie ochraniacze, bo na skórzane się nie piszę na pewno. Reszta (marynarka, kask, czaprak itd. ) w granacie.
Klami mam siodło brown i red brown, dwie tranzelki red brown, popręg i puśliska i chyba nie mam dwóch jednakowych odcieni 😵 Wszystko zależy od partii skóry. IMO mało jest gniadych, na których brąz wygląda dobrze.
Klami, ochraniacze zawsze możesz dobrać granatowe i tragedii nie będzie, bardziej bym się odcieniami skóry martwiła, choć w sumie, delikatnych różnic z daleka i tak nie widać 😉 Z ciekawości - czemu nie skórzane ochraniacze?