Livia - normalnie nie lubię Cię za ten flame, on jest przecudowny! Na żywo to też jest taka jaśniejsza intensywna pomarańcz? 😍 Aż się boje zerknąć w ten ankowy wątek... Swoją drogą strasznie wielgachne wydają mi się te pady, tak jest czy to tylko takie wrażenie? lalastan - klasa sama w sobie 🙂
tulipan, Flame bardzo ładnie wygląda, nie jest oczodajny, a taki leciutko przygaszony 🙂
srokate, tak, tylko nie udało mi się tego tak fajnie uchwycić. Na żywo bolą oczy 😎
xxagaxx, teraz w ogóle mają bardzo ładną kolekcję. Wcześniej powtarzały się róże, czerwienie i niebieskie, teraz jest ten pomarańcz, Baltic który jest tak naprawdę piękną, morską zielenią, i te świecące 🙂
keirashara, to tylko wrażenie, pady są wielkościowo takie same (porównywałam z Emeraldem) 🙂 Flame jest taki przygaszony właśnie, lekko pastelowy - piękny kolor! 💘
Livia, we wszystkich bomba! Nie spodziewałam się, że ten złoty może tak dobrze wyglądać na koniu. Na sucho taki kiczowaty się wydaje 😉 Dodaj fotki w całości to Końskich Trendów! 😀