Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

Bacik Też jestem ciekawa jak na koni, bo fajne połączenie się wydaje 😀
Nirv Bardzo ładnie w tym kolorze! 🙂
Ja się zastanawiam nad jakimś niebieskim- turkusem i w wyobrażeniu sobie tego na kucyku pomógł mi PS, co sądzicie dziewczyny ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
dairoxroxi, bardzo ładnie  🙂
wątek zamknięty
Nirv, a idź ty, przez Ciebie spodobał mi się znów eskadronowy mint, w dodatku Pams ma podobny odcień gniadości co Lulo!  😫
Połowę kolekcji (poza czerwonościami i różami) to bym Ci oprowadziła! :P

Bacik90, nie moja bajka i nie obraź się - wg mnie takie oczodajne/jasne nauszniki to lekki koszmarek ;-) Ale o gustach się nie dyskutuje

Mówiłam, że w końcu upoluję, mówiłam!  😍

Jeszcze kiedyś dorwę dralona nugatowego, choćby tylko po to, żeby się nim przykryć zimą przy kominku...  😜
wątek zamknięty
dairoxroxi, moim zdaniem będzie fajnie pasował u was turkus czy niebieski 🙂 Btw. jaki masz fajny avatar teraz! 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi ja bym Was widziała w czymś takim: (ponieważ NIESTETY akurat byłam w konfiguratorze Caballa :P)

wątek zamknięty
Bacik90, czaprak w takim kolorze może fajnie wyglądać na koniu, ale wg mnie nauszniki w tym kolorze to już trochę za dużo 😉 Pokaż na modelu! 🙂
Moon, akurat PRZYPADKIEM byłaś w konfiguratorze? 😁 świetny ten brillant.
wątek zamknięty
Moon, przepięękny jest ten czapraczek  😍
Ja dziś na zawodach zauważyłam kilka czaprakow equiline octagon bodajże (ten, w którym mozna sobie wszystko samemu wybrac) i mi serce pękło, bo wlasnie chciałam taki konkursowy kupić, a strasznie nie lubię mieć czegoś, na co akurat jest "szał..." 🙁
wątek zamknięty
harja, no oczywicha, że zupełnym przypadkiem... 8-)
wątek zamknięty
Dziubdziuś w Laurii Garrelli toskana:

wątek zamknięty
budyń, piękny komplet pasujący do pięknego konia 🙂
wątek zamknięty
budyń zacnine ! Pasują mu te szarości 😀
wątek zamknięty
Nooo, fajnie wygląda, tylko szkoda, że szmaty nie moje 😂
wątek zamknięty
Udało się zapozować do zdjęć 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Za duże zdjęcia
wątek zamknięty
Lalka o ja cię, derka cud miód i pięknie na kasztanku wygląda 😍 Bordo to mój ulubiony kolor, chyba do burgundy z poprzedniej kolekcji dokupię sobie taką dereczkę... 😀
wątek zamknięty
Nie wiedziałam gdzie napisać, wstawiam tu bo mnie oburzyło. Ciekawe czyje to zdjęcie
https://m.facebook.com/518438284988257/photos/a.518789018286517.1073741827.518438284988257/518789001619852/?type=3&source=48
Sprzedaje zdjęcia eskadrona za 80zł? Czy zamiast czapraka ze zdjęcia wysyła własny wyrób? XD szmatoholik się nabrać nie da, ale reszta...
wątek zamknięty
Lalka, pięknie! Muszę tą derkę też w końcu na swoim obfocić 🙂
wątek zamknięty
Naturalsi, toż to moje zdjęcie jest...
wątek zamknięty
Lalka - czerwień ładna, ale ta ostatnia dera prześliczna! Z której to kolekcji?  💘
budyń - to już wiesz, że aż się prosi sprawić sobie szarość na konia 😉
wątek zamknięty
Intuicja mnie nie zawiodła, czułam że to zdjęcie forumowicza z re-volty  😎.
wątek zamknięty
Naturalsi, mam nadzieję, że nikt się na to nie nabierze...
wątek zamknięty
harja, ja już widzę, że ta laska "sponsoruje" owijki i czaprak na jakimś fanpejdżu, więc hmmm :P
wątek zamknięty
Wniosek... harja będzie musiała oddać swoje  😂 no w końcu to te czapraki ze zdjęcia!
wątek zamknięty
szkoda, że z tych na fotce zostały mi aż dwa 😁
wątek zamknięty
Lalka, jak pociągniesz owijki trochę wyżej, pod nadgarstki i stawy skokowe, to się będą lepiej układać (pewnie będzie można pominąć jeden obwój dookoła stawu pęcinowego i nie będzie takiej "bułki" na dole). Tak tylko mówię. 😉
wątek zamknięty
keirashara : Mi się w ogóle nie wyświetlają te zdjęcia co wrzucam 🙂 Więc w sumie nie wiem która derka jest ostatnia, ale napewno jest darkred i dwie padokowe kraciaste, jedna navy-burgundy a ta czwarta jest chyba z kolekcji zima 2014, ale w sumie nie wiem 🙂

sumire :Ooo, to może tak spróbuję 🙂 bo tyły mi ładnie się zawijają, ale przody takie bulwy właśnie 🙂😉)

A jeszcze mamy smaragdgreen polar i dark nougat🙂
wątek zamknięty
Lalka - taka cudna kratka granatowo-beżowa to jest, prześliczna! 🙂 Na kasztana wybitnie ładnie pasuje, kocham takie poączenie kolorów, tylko nie wiem, czy na moim smoku by dobrze leżało, bo raz wtopiłam już czaprakiem  🙄
W zielonym i brązie też mu do pyska 🙂 W ogóle śliczny ten Twój rudzielec.
wątek zamknięty
budyń ale szał🙂! ja chciałam w zeszłym roku ten komplet kupić ,ale w kolorze oberżyny do jasno gniadego, zrezygnowałam na rzecz deryyy😉 Ten Twój to ten fiolet jaśniejszy/vel. szary ?😉
wątek zamknięty
Comandore, po prostu szary 🙂
wątek zamknięty
budyń W szarym wygląda jak książe🙂 za to w oberżynie byłoby mu "po królewsku " 😀
wątek zamknięty
a ja tryskam dzisiaj szczęściem! Tak bardzo mnie bolało że nie wyszły Big Square Petrol.. a jednak okazało się że wyszły ale tylko na Niemcy 😵

Widział je ktoś w Polsce?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.