Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

Nirv Bardzo ten kolor widzi mi się na siwkach 🙂

Ja dziś zrobiłam szmato-sesje na kucyku  👀

Fuchsia

Banany

Stypowate

:kwiatek:
wątek zamknięty
Czy ktoś mógłby mi podać jaką wysokość ma ujeżdżeniowy Eskadron Big Square?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Moona - mogę jutro na stajni zmierzyć, wypada mniejszy niż cotton, jeśli coś Ci to powie.
dairoxroxi - jak dla mnie banany wygrywają 😀 Widze, ze masz też jednego z moich wymarzonych strip-inów  💘
wątek zamknięty
Jak dla mnie są wielkości nowych cottonów, a na pewno większe od starych. Wszystkie foty pod tym samym siodłem.

Tegoroczny big square

Nowy cotton (chyba z zeszłego roku)

I stare cottony

wątek zamknięty
keirashara, tulipan, dzięki za odpowiedź. Konkretny wymiar bardzo by mnie ucieszył  :kwiatek:
Cottony skracam, bo są jak kołderki. Po brillancie jakoś tego nie widać, mimo podobnych rozmiarów.
wątek zamknięty
Ja mam biq squara sprzed 2 lat - może i one urosły?  🤔 Bo mój z pewnością jest mniejszy niż nowe cottony, nawet jak go dziś pakowałam do paki, to banana spod niego wystawał sporo. W zasadzie wydaje mi się też, że jest nieco mniejszy niż stare cottony, albo taki efekt wizualny daje.
wątek zamknięty
Bardzo możliwe, że urósł. Cottony urosły, a tegoroczne big squery są spore.
wątek zamknięty
Tulipan Szymon wygląda przepięknie w eskadronowym big square  😍
Czy jest tu w kąciku ktoś  kto ma caballa glamour w kolorze czarnym? Mogłabym prosić o zdjęcie? 🙂

wątek zamknięty
dairoxroxi, fuksja i ES wyglądają super, tylko siodło cosik chyba nie za bardzo pasuje? W dralonie też mi się podoba!

O, rzeczywiście cottony jakby "urosły". Ale chyba tylko DL, bo VSki z tego co widzę, to bez zmian.
tulipan, bardzo fajnie dobrane komplety do koni 🙂

Wbijam się przy okazji z naszym nowym Caballem, tym razem inaczej niż zawsze, mniej kolorowo 😉
wątek zamknięty
harja Siodło jest ok, jedyne które nie buja się, nie zsuwa w przód ani tył na kucu, jest to jednak siodło islandzkie i ten tył zawsze jest tak dziwnie podniesiony  🤔
wątek zamknięty
harja w sumie to nie ma znaczenia w co ubierasz kolegę, on jest boski  😍
wątek zamknięty
dairoxroxi, mam mimo wszystko wrażenie, ze na siwku jakoś lepiej leżało. Ale na żywo nie widziałam, więc nie będę negować.
kitty, bez przesady, ale dziękuję w jego imieniu, to miłe :kwiatek:
wątek zamknięty
harja, cudnie, klasycznie! Biel? 🙂
wątek zamknięty
Burza, dziękuję! Tak, dokładnie, biel. Nie wiem, co mi odbiło 😉
wątek zamknięty
harja, jesteś na jedynej właściwej drodze 😎 po prostu zmądrzałaś 😎
wątek zamknięty
Widział ktoś ten pan na żywo? Harry's Horse Burnley.

Jestem ciekawa na ile zdjęcie go dobrze oddaje.
wątek zamknięty
Burza, dobre tłumaczenie! 😀
wątek zamknięty
A ja kupilam Brillianta Wine i sie wkurzylam, bo to komplenie nie taki odcien jak chcialam :/ Na zdjeciach wychodzi znacznie bardziej bordo, a to taka zaschnieta krew, no nie moj gust...
wątek zamknięty
Aaa, zapomniałabym. Żeby nie było zbyt stypowo (Burza, especially for u  😎 ) :

kolorowa, panterkowa disco-Cavezza 😍
Chyba jednak nie jestem na dobrej drodze do zmądrzenia  😂
wątek zamknięty
harja- obłęd  💘  😍
wątek zamknięty
harja, ślicznie 😍 kantary jak staniki- noś jakie chcesz 😀
wątek zamknięty
harja ta biel jest idealna dla niego. Dla mnie świetny wybór.
wątek zamknięty
harja ten kantar jest boski!  😜 😍
wątek zamknięty
harja, kantar super, ale biel mi się jednak nie widzi, wolę was w innych stypach 🙂
wątek zamknięty
Dziękuję dziewczyny za opinie :kwiatek: 😀
wątek zamknięty
harja, biel jak biel, ładna i elegancka, ale kantar przecudowny!

Mam lepsze zdjęcie Eurostara navy braidy. Ten czaprak na lato to absolutny hit, świetny materiał, bardzo dobrze wchłąniający pot plus bardzo łatwo się piorący i ekspresowo schnący. Chciałam nawet dokupić drugi taki czaprak,  szary, ale ktoś był ode mnie szybszy 😉

wątek zamknięty
Przejmujecie się dziewczyny zawijaniem owijek...
Zdjęcie katalogowe HKM  😂

wątek zamknięty
Hajra Ile Kubuś ma kantarów 😁?
anai jakoś te ES do mnie stylistycznie nie przemawiają, chociaż na Szaraczku nawet nawet 😀
A ja przepadłam...mogłam nie przymierzać
wątek zamknięty
Uff, nie jest ze mną aż tak źle  😂
Mnie ogólnie wkurza czasami, że tyle jest urodziwych koni, a w katalogu czasami takie pokraki pokazują, albo z niedopasowanym siodłem czy inną wtopą 🤔wirek:

harja - Kubie jak zwykle we wszystkim pięknie, ale kantar jest na prawdę cudowny!  💘
anai - bardzo wam ładnie w takiej kolorystyce  🙂
lusia722 - kingslandy są obłedne, szkoda tylko, że karteczke z ceną mają tak samo kosmiczną  😁
wątek zamknięty
lusia722, ale piękny 😍 pewnie duża fortuna co?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.