Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

zmieniłam po pomyliłam nazwy 🤣
wątek zamknięty
harja, Caballowa galeria wraca do życia. 😉 Tzn. nie ma (i pewnie nie będzie, jeśli ludzie nie potagują z powrotem swoich zdjęć) tej części "zdjęcia, na których jest Caball" i tych, które były wrzucane bezpośrednio na tablicę, ale poglądowo już coś jest. Mnie tylko właśnie brakuje zdjęć klientów, bo sobie chciałam obczaić kolory owijek, a w albumach ich nie ma (i chyba wcześniej też nie było). A derek polarowych też niedużo, żeby sobie obejrzeć odcień w ten sposób. 🙁
wątek zamknięty
harja, haha, chyba tak zrobię bo normalnie wstyd. Okropnie na ujeżdżeniówkach to wyglądało. Mamy koszulkę i nic nie dała ;/;/

emptyline, to chyba wszystkie jasne tak mają :P Ja już nie wiem czy da się temu zapobiec
wątek zamknięty
xxagaxx, harja, wy się śmiejecie, a ja tak już robiłam. No i notorycznie czyszczę nogi w fotoszopie, bo to-to przecież musi mieć zawsze usyfione nadgarstki. 🤣
xxagaxx, nasz stajenny kasztan wyciera się tak samo.
wątek zamknięty
harja, a ja mysle ze by Kubie bylo pieknie w iceblue, szczegolnie w tym mieniacym sie brillancie 🙂 Wiec oficjalnie namawiam Cie :>
wątek zamknięty
harja, ja tam mówię nie delikatnym błękitom na siwkach, zginą na nich. Lepiej wziąć coś wyrazistego 🙂
wątek zamknięty
wpadnę z kilkoma fotami 🙂 doszedł Dzidziowy komplet dla mojego czarnego Dzidzia  😁   😁  😁 --> jakościowo... rewelacja  😍

wątek zamknięty
Precelek boooski  😍 ja cały czas patrzę na mojego Antrazita i lubię go, ale burgunda lubiłam bardziej 😉

Jak będziesz miała foty na koniu to wrzucaj, te Niciaki są obłędne
wątek zamknięty
💘 kropkowy obłęd
wątek zamknięty
Dziewczyny, na Szronkę lepszy big square iceblue czy capri?  👀

Precelek Dzidzia będzie wyglądała obłędnie, narobiłaś mi ochoty na niciaka burgundy.  🤬  kuiłaś ten komplet na jaliejś wyprzedaży czy w normalnej cenie? 🙂
wątek zamknięty
Minosia Mi się marzy iceblue na karym. Jestem za iceblue.  😁 💘
wątek zamknięty
Libella dzieki, mi też ta kolekcja bardzo przypadła do gustu, no póki co do tego momentu jeszcze trochę, muszę upolować fotografa jakiegoś 🙂
Minosia capri zdecydowanie 🙂 to bardzo ciekawy kolor, w koniku była promo 🙂 reniferowe -15 %
anil22 dziękuję, kropki także mi się podobają.
wątek zamknięty
Precelek szaleństwo, super  😍 zazdraszczam 🙂

Jakoś szybko w tym roku zaczęły się wyprzedaże, a może mi się tylko wydaje, ktoś coś słyszał o nowej kolekcji?
wątek zamknięty
Precelek, super kolekcja! Z doświadczenia własnego na karym te kolory wyglądają bosko 🙂 Dalej żałuję, że derka w kropki jest tylko szara 😉

Minosia, a ja się opowiem za Capri, Iceblue byłoby dla mnie za mdłe 🙂

Ratina, racja, że wyprze ruszały bardziej w lutym, bo marzec-kwiecień już nowe kolekcje wchodziły. Sama jestem już ciekawa tych wiosennych 🙂 (Mam nadzieję, że będą okropne :hihi🙂
wątek zamknięty
Przyjechala Anka  😍 O chrystusie jaki kolor 😉))
W piatek przymierzam na modelke 😀
wątek zamknięty
Rany...ale kolorek 😍
wątek zamknięty
faith, na pewno będzie bosko! To mój ukochany Ankowy niebieski 🙂
wątek zamknięty
Mam taka nadzieje, a jak nie to sobie powiesze w domu i bede sie gapic  😁
wątek zamknięty
Precelek Widzę, że Ty lubisz sprowadzać ludzi na złą drogę...
wątek zamknięty
xxagaxx, ciekawe od czego to zależy, skoro nawet ma koszulkę i to nic nie daje 😲
emptyline, taaaak, czyszczenie żóltych nadgarstków to norma 🤣
kujka, oj nie, na brillanty już więcej się nie rzucam - są piękne, ale jakościowo wg mnie średnio 😉 kusi mnie cotton bardziej. I chyba się zdecyduję, jak znajdę jakąs fajną okazję cenową. Czuj się winna 😁
Livia, plus jest taki, że Suchy jest bardziej "beżowy" niż czysto siwy, a podobno ten kolor czapraka podchodzi pod zielonkawy 😉 Więc kto wie, może podpasuje - a w razie co zawsze można puścić w świat 🙂
edit. i tak chyba za późno się obudziłam, bo w promocjach zostały albo DL albo SR  🙄
Minosia, i to i to! Ale bardziej iceblue, będzie świetnie kontrastował.
faith, no, no, no! Będzie pasowało!
Precelek, czy jest jakaś kolekcja, której nie posiadasz? 😀
wątek zamknięty
Kantarek jest cudny... Chyba sobie zrobię prezent z uwiązu nici burgundy. Wszak uwiąz, uwiąz nawet nam się jeszcze przyda a prawda, że uwiązów nigdy dość?  😁
wątek zamknięty
Naturalsi, kantarów i uwiązów nigdy dość, mnie jeszcze zostały do kupowania derki - to jedyne rzeczy, jakie z klasyki mogę wykorzystać w weście 😁

harja
, no to jest insza inszość, że ładnemu we wszystkim ładnie 😀 Może jakaś VSka się jeszcze znajdzie 🙂
wątek zamknięty
Ratinadziękuję 🙂 też mam wrażenie że wyprzedaże zaczęły się szybciej
Livia tak to zdecydowania udana kolekcja  🙂
Sivens skąd  😉 po prostu uważam że raz się żyje, a że to zestawienie kolorystyczne bardzo do mnie  "mówiło" dokładnie tak jak poprzednia kolekcja nici- gwiazdki  🙂
harja, na pewno  😀 kupuję tylko to co naprawdę mi się podoba 🙂
Naturalsi kupuj 🙂 zdecydowanie, kantarek jest naprawdę piękny 🙂
wątek zamknięty
Co za cwaniacy!  😁 Chciałam kupić sam uwiąz, bo mam bordowy i fioletowy kantar do których by doskonale pasował... I nie mogę znaleźć osobno, tylko zawsze razem z kantarem. Ciekawe czy w sklepie sprzedają osobno.  👀
wątek zamknięty
kidczekaj A mi się najbardziej podoba w vanilli 😉
PATRYCJA10822, ślicznie w pomarańczu 😀
wabankowa, również jestem za Jarpolem  😉
Precelek Super wyglądają te kropkowe niciaki  😀 A zwłaszcza derka mi się podoba  😍

A ja się w końcu doczekałam gelba 💃 😍

wątek zamknięty
Stwierdzam, że nici to zuo!!!! Normalnie jakaś obsesja mi się włączyła... lekko mnie to załamuje, ale efekty cieszą  😍
wątek zamknięty
[...] to zestawienie kolorystyczne bardzo do mnie  "mówiło"  [...]

ależ ja to doskonale rozumiem 🙂 tylko wiesz... są na tym forum nałogowcy :P takie zdjęcia to tak jakby biegać za alkoholikiem z flaszką, a potem cała terapia na marne 😉
Co nie zmienia faktu, że piękna kolekcja. Na Twoim karym będzie szał... w kropki 🙂

kitty "obsesja" - tak się zaczyna 🙂 lada moment przestaniesz nad tym panować 🙂 w pewnej chwili już się nawet nie liczy ilości szmatek... ze strachu
wątek zamknięty
Precelek, cuuuudo! 😍  Musże kupić ten kantar  💘
protoniasta, meeega! 😀 zazdroscze okropnie, bo poluję od dłuższego czasu :/

ja mam do obfocenia az 7 nowych szmatek i dralona, tutaj pierwszy i bardzo podglądowe foto Krysiexa na wzór brillanta marzpian 🙂

wątek zamknięty
lalasatan, fajnie w marzipanie 😉
Aż żałuję, że swojego eskadronowego puściłam w świat  🙁
wątek zamknięty
Witam

Nie wiecie może w jakim sklepie internetowym dostanę czaprak hibiscus cotton VS ?
Szukam i nic 🙁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.