Fokusowa nie mam pojecia 😀 kupilam z drugiej reki do ciorania, bo mam tez stalowo-szary i swietnie sie uklada pod siodlem 🙂 anai oczodajna fuksje tez mam! o ze taka o:
ale marzy mi sie ten mauve 😉 tylko na fundusze musze poczekac 😉 i bigsquare darkred 😅
wabankowa, no nie, przypomniałaś mi, że dark lime taki ładny... 😵 A właśnie, kupowałaś normalnie czy udało ci się gdzieś na wyprzedaży dorwać? Bo mi się dalej marzy Big Square z tej kolekcji, ale 289 zł to wciąż dużo 🙄
wabankowa Cudownie! Uwielbiam DarkLime! 😍 Wielkie pytanie gdzie dorwałaś owijki? 👀 Bo sama szukam ciągle i znaleźć nie mogę bo udało mi się cottona i Vintage dorawać a owijek brak 🙁
Ja sie wyleczyłam z Eskadrona darkred. Kolor ma inny odcień, niż na zdjęciach. Przynajmniej w cottonach. Na gniadego nie pasi, myslę, że do kasztana też średnio. Idealny dla karych i siwych, tak jak Dzidzia kitty.
Mnie przed zakupem darkreda powstrzymuje to, że mam jeszcze ani razu nie użytego burgundy z burgundy-navy, więc odcień podejrzewam praktycznie ten sam.. Ale nie mogę się doczekać fotki petrola od kitty 😁
Ja sie wyleczyłam z Eskadrona darkred. Kolor ma inny odcień, niż na zdjęciach. Przynajmniej w cottonach. Na gniadego nie pasi, myslę, że do kasztana też średnio. Idealny dla karych i siwych, tak jak Dzidzia kitty.
Ufff ... 😀
Właśnie uratowałaś mój portfel 😁 Chociaz w sumie trochę smutno, nastawiłam się trochę na bicolora/big square na moją gniadą glizdę. 🙁 bo kolor sam w sobie totalnie mój
kitty, napewno elegancko, bo to spokojny, elegancki kolor, ale uważam, ze na gniadych szału nie robi. Przykładałam do Nordzia 😁 Natomiast na Dzidzi wygląda świetnie! Może ten walnut dorwe na wyprzedaży.
Mnie ostatnio urzekły kaloszki w koniki hv polo 🙂 cudne są. wabankowa, ten kolor zyskuje na koniach. Na sucho taki nie wiadomo do czego, a na siwkach bardzo mi się podoba.
Ono chyba najlepiej oddaje kolor, choć moim zdaniem jednak jest ciut bardziej szary jeszcze....
Wow. Kompletnie coś innego niż na zdjęciach katalogowych. Bardzo mi przypomina stary czaprak Kieffer'a ktory GDZIEŚ mam 👀 Trochę się wyleczyłam....choć kolor piękny!
faith, w tym delikatnym różu też świetnie dziewczyna wygląda. wabankowa, mi też te kolor spodobał się dopiero na Całku emptyline 😉 twojej też strasznie pasuje!
Ooo.. chyba się wyleczyłam z tego petrola 😉 ładny, ale jakby... podobny do oceana, którego już mam. I całe szczęście 😉
harja no właśnie o ile walkę ze sobą o darkreda wygram to o petrola chyba nie.. przegapiłam oceana i bardzo żałuję, a taki niebieski to jeden z moich ulubionych kolorów.. cały czas sobie wciskam, że to nie warte tych pieniędzy, ale chyba mi się nie uda 😀iabeł:
Fokusowa, no, nie jest warte, ale co zrobić, kiedy takie kolory rzucają... Skoro nie masz oceana, to faktycznie możesz sobie sprawić tego petrola 😉 ja chyba z kolei przegram z czerwienią... Jeszcze walczę, poczekam może na wyprzedaże, bo aż tak się nie pali 😉 srokate, tak, to petrol 2010.
Aaa no i czekam teraz na pad Caballa, pewnie dla innych będzie nuda i zgroza, ale jakoś tak strasznie zachciało mi się mieć ten kolor 🤔wirek: Więcej powiem i pokażę jak dojdzie 😉
Mi tam ten petrol z nowej kolekcji wygląda jak sprany był 😉 Za to darkred... no kameleon, wolałabym, żeby był bardziej taki, jak na pierwszych zdjęciach, ale dalej czuje, że na moim teoretycznie karym koniu będzie szał.