xxagaxx Benge anil22 PATRYCJA10822 Livia harja Dziękuję Wam bardzo ! Cieszę się, że się podobają, będę wpadać tu częściej 😁 Libeerte wymieniłam się z lalasatan 😅
Livia, Siwy jest tak masakrycznie od derki wytarty na łopatkach ze chyba tylko foty w derkach mogę wstawiać bo aż wstyd pokazywać go z tymi czarnymi łysymi plackami ;/
Livia capri 🙂 w ogóle złamałam moje wszelkie zasady, bo długo uważałam, że żadne niebieskości nie wchodzą w grę i nienawidzę. Ale jednak Kucyk ma taką maść, że jak nic niebieski 😉
Cobrinha, chyba dlatego, że jak Rewia powstawała, to Jarpol już istniał, a Caball był tylko w formie "napisz do ivett", jeszcze bezfirmowej 🙂 No właśnie nie jestem tego pewna... ale tak czy inaczej dobrze byłoby to zmienić i dopisać go do listy 😉
Libella, zakupy mega!!! Szkoda, że eskadronowe xfulle są takie małe 🙁 Z tej kolekcji czaiłam się swojego czasu na iceblue (przez kujkę!), ale jednak się wstrzymuję ze względu na to, że na siwej maści może jednak być za mdło... A podoba mi się tak samo jak capri, czyli barrrdzo 😉 pokazuj komplet na modelu! 🙂 kidczekaj, no koniecznie wpadaj częściej 🙂 Cobrinha, derka elegancka!!! Co do Caballa w galerii to większość osób twierdziła też, że nie ma sensu go dodawać, bo ma swoją galerię na facebooku. Galeria facebookowa Caballa wyleciała w powietrze 🙁 i teraz już sobie nie pooglądam 🙁 😉 Z resztą galeria szmato i rewia mody i tak nie jest już aktualizowana od bardzo dawna... xxagaxx, zawsze można wyfotoszopować wytarcie od derki 😁
Przed edycją posta pisałaś, że najbardziej podobny do capri, a wielu ludziom petrol się z capri właśnie kojarzy 😉 Ale skoro jednak podobny do iceblue, to nie wiem. Chyba w jeszcze jednej kolekcji był jakiś iceblue. A choco/petrol to zapewne już tylko z drugiej ręki
Harja moim zdaniem właśnie takie niebieskie na siwym będą super! Ja w ogóle na co dzień i dla siebie niebieskiego nie trawię, ale na koniach mi się podoba 🙂 A zdjęcia na modelu będą na pewno. Jak tak leżą obok mnie w pracy te szmaty to już dziś mam ochotę lecieć do stajni, a tu do jutra trzeba czekać