Budlejowe_love, harja Hihi, petrol petrolowi nie równy :kwiatek: niebieski i niebieski, granat i granat... mam nadzieję że nici wróci do starej formy... w sensie bez tego "designu"...
anil22,keirashara,arika00, w sumie każda szmata z powyższych pasuje na te 3 konie, o ile nie są zdjęcia ciemne z mikrofalówki 😁 Dziękuję bardzo, a te sztylpy i sztyblety to był strzał w 10, uwielbiam je, a dodatkowo są super dopasowane do nogi - wąskie w kostce, wyglądają jak oficerki 😀
Mam pytanie do Was, czy ktoś z tu obecnych miał styczność bądź posiada ich kantar https://www.facebook.com/designedhorse/timeline ? Bo jeden mi się mega spodobał i się zastanawiam czy troche pożyją i czy firma jest godna zaufania ...
harja, Livia, palemka, dzięki 🙂 To pozostaje mi dobrać odpowiedni odcień granatu 😁 Pad podobał mi się od dawna. Jak tylko pojawiła się na niego promocja nie mogłam go sobie odmówić. Jak najbardziej pochwalę się zdjęciami na modelu :kwiatek:
lalasatan piękne, ale przepadłam za Lamicell i marzipanem 😍 Swoją drogą, czy jakaś dobra duszyczka mogłaby pomierzyć i podać wymiary Cottonów PVS lub PD? Może być priv. 😉
Livia prawda? Ja zwariowałam jak ją odkryłam na niemieckiej stronie! Stwierdziłam, że muszę mieć co najmniej derkę i kantar. Żałuję że nie zamówiłam też owijek :P
Swoją drogą właśnie zauważyłam, że udało Ci się upolować tego różowo granatowego dralona! Tak bardzo chciałam go mieć ale nasze sklepy jeździeckie nie miały 135… A w sklepach niemieckich już w ogóle się wyprzedał… Gdzie go kupiłaś?
Dziewczyny ! Ratujcie ! jakie ochraniacze będą mi pasowały do Niciaka violet ?Tylko błagam takie żeby były bez problemu dostępne w PL i chętniej pełne tyły niż połówki 🙂