Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

larabarson, to jest w ogóle poniak DL. 🙂
wątek zamknięty
Emptyline przepięknie!  😜
Jak ja żałuję, że mój podopieczny źle wygląda w różu... 😉
wątek zamknięty
larabarson ja na mojego brałam DL dopóki przypadkowo nie stałam sie posiadaczem VS, na arabiszczach według mnie leży lepiej 😀
wątek zamknięty
Chciałam zapytać jakbyście widziały czerwień pod czarnym siodlem z poduszkami london  na gniadym koniu ❓
wątek zamknięty
drabcio o coś takiego mniej więcej chodzi?
wątek zamknięty
Tak tak a to twoje? Masz moze wersje bez miska? Ale chyba pasuje nie? Moin zdaniem fajne.
Kurcze to siodlo jednak zmora ale poki co pasuja wszystkie - granatowy oliwka czarny pomarańczowy i zolty 🙂😉
wątek zamknięty
Nie mam zdjęcia bez miśka. Ja nawet nigdy nie zwracałam uwagi na ten inny kolor poduszek  😉 A kolor jak na mój gust lepiej wygląda przy zimowej sierści niż letniej.
wątek zamknięty
larabarson ja na mojego brałam DL dopóki przypadkowo nie stałam sie posiadaczem VS, na arabiszczach według mnie leży lepiej 😀

Mówisz?  😉 i tybinka nie wychodzi dłuższa od czapraka?
wątek zamknięty
Nie mam zdjęcia bez miśka. Ja nawet nigdy nie zwracałam uwagi na ten inny kolor poduszek  😉 A kolor jak na mój gust lepiej wygląda przy zimowej sierści niż letniej.

Ok dziekuje.  Młody nawet latem tak nie wyjasnieje. A poduszki w siodle mamy dea razy większe ale chyba jakoś to będzie 🙂
wątek zamknięty
emptyline, no po prostu wasz kolor 😍
wątek zamknięty
Nowy eskadron cotton orange na grubasie 😉
wątek zamknięty
ewelin_n, ooo też go chcialam kupic! ale postawilam jednak na zielen z tej kolekcji  😁
Tak więc poglądowo, moje ostatnie zakupo-prezenty na modelu 🙂 (to tak w ramach tego że nienawidzę zielonego i czerwonego)
Eskadronowy cotton Szmaragd + kompletowe owije

i jeszcze bardziej poglądowo Eurostar Loop, kolor podobno red candy ale z której kolekcji, to już nie umiem znaleźć  👀
wątek zamknięty
Dżastin, super wam w Szmaragdzie! Za to ten ES taki sobie dla mnie 🙂
wątek zamknięty
Dżastin szmaragd fajny! Cały czas trochę mi się marzy, chociaż obiecałam sobie przerwę w kupowaniu szmat... 😉
A tymczasem się wyłamię i zamiast Eskadrona wstawię moje ostatnie odkrycie i aktualnie ulubioną szmatę 😉
HKM Lauria Garrelli - tylko trochę słońce kolor zmieniło - w rzeczywistości jest mniej "zgniły", bardziej trawiasty
wątek zamknięty
Libella wreszcie mój upatrzony czaprak 🙂 😅 A możesz mi na priv podesłać wymiary? Bo mam małe siodło obecnie. :kwiatek:
wątek zamknięty
Palemka spróbuję jutro pamiętać w stajni, żeby zmierzyć 😉 Ale on jest dość mały - na pewno mniejszy od cottonów Eskadrona.
wątek zamknięty
czy owijki w kolorze Navy zawsze są takie same niezależnie od kolekcji eskadrona? Czy różnią się te granaty odcieniami?
Zna ktoś jakieś tańsze zamienniki może  wtym kolorze?
wątek zamknięty
Ramires, niestety się różnią pomiędzy kolekcjami. Acz są kolekcje gdzie navy ma ten sam odcień bądx niemalże ten sam. 
wątek zamknięty
Dziewczyny wiecie może jaka to jest kolekcja (lamówka jest taka jasnobrązowa i granatowy sznureczek) 🙂 ? Znajdę może gdzieś owijki do tego czapraka?
wątek zamknięty
Livia, dzięki! 🙂 Mi się ten ES spodobał w połączeniu z granatowymi owijkami i polówką, muszę go kiedyś tylko lepiej obfocić 🙂
Libella, Oj szmaragd robi szał na żywo bardzo! ja przepadłam od razu jak go tylko zobaczyłam w sklepie  😁 HKM fajny!
wątek zamknięty
domcia406 brillant yellow z kolekcjy royal-navy-yellow-beige  😉
Libella bardzo ładnie, lubię gniade w takiej zieleni.  🙂
Dżastin świetnie Bandi wygląda w szmaragdzie, ten es już mi się mniej podoba.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Minosia Bardzo dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
ewelin_n super ten orange, daj znać czy kolor nie schodzi po praniu. Tylko przez tą opinię z niego zrezygnowałam.
Dżastin przepięknie Wam w szmaragdzie!
Libella MEGA!
wątek zamknięty
Libella, ładnie wygląda, choć faktycznie wyszedł trochę zgniło 😁
wątek zamknięty
Noo, ja jestem zakochana w nim. W rzeczywistości wygląda tak:

W ogóle mam ochotę już teraz mieć tylko te czapraki 😉 I wygodne jednak są paski do przystuł na rzepy
wątek zamknięty
Libella a mi sie właśnie podoba ta zgniła zieleń. Ostatnio widziałam taki granatowy na żywo z różową lamówką-no śliczny 🙂 Mam ochotę na ten dwukolorowy.
wątek zamknięty
Dżastin -ja się wyłamię i powiem, że dużo bardziej widzi mi się Twój koń w ES niż w szmaragdzie 😉
Libella - fajny zgniłek  😁
wątek zamknięty
Libella, bardzo ładny czaprak!
Dżastin, jak dla mnie szmaragd wygląda ekstra 😉
wątek zamknięty
Czyżby nowe kolorki Eskadrona na lato? 🙂

edit: już doczytałam, ze to jest kolekcja niedostępna w Polsce  🤔
wątek zamknięty
tak to jakieś dodatkowe , te chyba też..

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.