Co lepsze zapachy na pewno zostały wykupione na dniu darmowej dostawy, potem święta, skończą remanenty to uzupełnią, my w sklepie też zamówienie zrobiliśmy i teraz czekamy aż będą mieli co wysłać. Ze sklepów internetowych to goodies.pl ma chyba najlepszą ofertę
hanexxx, woski Yankee Candle :P pół szafy mi pachnie od wosków a i tak wszystkie są trzymane w strunowych torebkach
Moim hitem jest Candy Cane Lane. Ale lubię też Turquoise Sky. Mam małą świecę Honey Glow i nie pachnie tak intensywnie jak woski. Zdecydowanie lepszy interes to woski moim zdaniem. Za małe pieniądze można co chwilę zmieniać zapachy.
Candy Cane Lane to tik taki 🤣 Ja kocham Child's Wish i mam zamiar w dużą świecę zainwestować, ale żeby tak jeden ulubiony wybrać to ciężko 🤬
sznurka spróbuj tego samplera pociachać i wrzucić do kominka jak zwykły wosk. Bez knota oczywiście. Fajny patent jak nie można dorwać jakiegoś wosku, bo samplery nie schodzą w sklepach tak jak woski (na przykład Soft Blanket, bardzo popularny wosk którego w formie tarty ciężko dostać)
Czy ktoś używa może w domu czegoś takiego https://lampeberger.com.pl/ ?
Dostałam w prezencie razem z zapachem, ale wolałabym jakiś inny chyba, taki jakiś "świeży".
Ktoś coś?
martrix, - ale że patyczki czy co? Bo link jest do całej strony 😅
Z patyczków to polecam Ritualsa, na prawdę mega długo pachną. Mi podchodzi zielona opcja, Ritual of Jing, jest taki właśnie dość świeży. Z kosmetyków lubię inne serie, ale patyczki właśnie te. Dostałam kiedyś gratis przy zakupach i tak się sprawdziły, że kupiłam sobie dolewkę płynu. Oryginalne małe opakowanie pachniało dobre pół roku 🙂