Z całego chóru zostało 3 solistów, którzy nie polecieli. Na jednym z portali ktoś skomentował, że właśnie zawaliło się niebo, w nawiązaniu do fantastycznego wykonania "Skyfall".
smierc zawsze przychodzi za wczesnie, zawsze jest szokiem i nie mozna uwierzyc ze to jest koniec..ale to co sie stalo dzis nad ranem..nawet nie wiem jak to ubrac w slowa..szok i niedowierzanie ze this is the end... 😕
Jeny, a jeszcze dzisiaj śpiewałam "Last Christmas" 😕 Teraz te słowa brzmią znacznie inaczej. Moja mama teraz śpi, jest fanką, jak rano się o tym dowie to się załamie 😕
Pierwsze o czym pomyślałam: odszedł w święta, które dały mu taką popularność. "'Cause I gotta have faith I gotta faith Because I gotta to have faith faith I gotta to have faith, faith, faith"
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 grudnia 2016 08:35
Przed świętami odeszła Zsa Zsa Gabor, a teraz jej adoptowany syn Olivier Prinz von Anhalt (45 l.)