sotniax A czemu LZJ nie chciał skorzystać ze sprawdzonych foto, którzy nieraz na lubelszczyźnie focili - Mateusz Staszałek czy Ewa Imielska-Hebda na pewno by si=obie z takim zadaniem poradzili i nie byłoby "niespodzianek". konikmorski Dzięki za poparcie 🙂
sotniax A czemu LZJ nie chciał skorzystać ze sprawdzonych foto, którzy nieraz na lubelszczyźnie focili - Mateusz Staszałek czy Ewa Imielska-Hebda na pewno by si=obie z takim zadaniem poradzili i nie byłoby "niespodzianek". konikmorski Dzięki za poparcie 🙂
zapewne dlatego że LZJ nie ma kasy na płacenie grubej kasy sprawdzonym fotografom za obsługę imprezy. W tym roku apelowali nawet do fotograficznych "amatorów" ze środowiska jeździeckiego czy ktoś z nich nie chciałby upamiętnić pre-cavaliady.
Szukajka re-voltowa zawiodła, wujek google też... Ale, czy na Cavaliadzie można normalnie wnieść aparat i robić zdjęcia? Nigdzie na stronie nie znalazłam regulaminu ani zapisów na ten temat. Wiem, że czasem na takich eventach trzeba dopłacić za możliwość fotografowania, a nie chciałabym bez potrzeby targać Nikona na wycieczkę 😀
Zaraz sprawdzę na laptopie. W moim empiku rzekomo popsuła się drukarka 🤔 Już widzę byłam i się nafocilam... edit. Jest można wybrać 😅 Jadę w sobotę 😀 Tylko w H i G nie ma tu gdzie klapnąć rozsądnie... :/ edit. 2 W sobotę w G i H to moge jedynie okupować schody 😤
Informacja ważna dla osób, które w Warszawie nie mieszkają i nie znają miasta a szukają dla siebie hotelu. Most Łazienkowski (czyli ten bezpośrednio przy Torwarze) uległ zniszczeniu na skutek pożaru i będzie wyłączony z ruchu przez kolejnych kilka/kilkanaście miesięcy. Szukanie miejsc noclegowych w jego sąsiedztwie (po prawej stronie Wisły) trochę mija się z celem.
Jest prześliczny, taki upakowany, mięsisty 😜 a zapitala jak mały samochodzik! No przeuroczy, rozczulił mnie dziś! No i ogromne gratulacje dla trenera, rozgromił rywali w Dużej Rundzie na Aresie 👍