Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tymi biletami i karnetami ? 🤔 Kompletnie nic z tego nie rozumiem,chciałabym wejść na 2 dni sobotę i niedzielę i nie ma żadnych biletów rodzinnych ? To są bilety na cały dzień czy na jedno wejście ?
klieen my zamawialiśmy bilety grupowe na Cav w Lublinie. Powiedziano nam, ze karnety są i kosztują tyle co suma biletów na pojedyncze dni. Po zamówieniu okazało sie, że bilety sa pojedyncze na każdy dzień, codziennie trzeba wymieniać na opaski, ale można wchodzić i wychodzić ile razy sie chce.
http://www.cavaliada-warszawa.pl/pl/bilety/ Dramuta12 tu jest wszystko napisane 😉 Do 15 lutego jest najtaniej. Bilety będą w Empik, Saturn, Media-Markt oraz na stronie internetowej ticketpro.pl. Co do zdjęć jakby ktoś nie miał fotografa to ja będę focić prawdopodobnie w piątek ew. sobotę na torwarze.
No ja właśnie też się zorientowałam, że strzeliłam gafę 😫 Nie doczytałam się, że targi sprzętu w Lublinie są dopiero w piątek. A my mamy już kupione czwartkowe bilety. Aghhhh... Powiedzcie jak było w poprzednich latach z targami? Dużo było wystawców? Warto się przekimać i następnego dnia na nie pójść?
No ja właśnie też się zorientowałam, że strzeliłam gafę 😫 Nie doczytałam się, że targi sprzętu w Lublinie są dopiero w piątek. A my mamy już kupione czwartkowe bilety. Aghhhh... Powiedzcie jak było w poprzednich latach z targami? Dużo było wystawców? Warto się przekimać i następnego dnia na nie pójść?
W tamtym roku było bardzo dużo, myślę, że porównywalnie jak w Poznaniu 🙂
Czy ktoś z Warszawiaków może polecić jakiś nocleg nieopodal Torwaru? Nie mamy zbyt dużych wymagań, chodzi tylko o to żeby było gdzie się wykąpać i wyspać. Dla dwóch osób na dwie noce (od piątku do niedzieli).
Anaa no, ceny są git. Ja w końcu kupiłam tylko na piątek i sobotę, bo w niedziele są tylko 3 konkursy w ym jeden dla dzieci 🙄 więc za co tutaj płacić 55zł 👀
Zawodowy za darmo? Nie ma to jak psucie rynku... 😵
owszem za darmo. a to dlatego że będzie to jego pierwsze starcie z fotografowaniem zawodów konnych. w ubiegłym roku LZJ zapłacil za fotografa na pre-cavaliadzie a zdjęcia były tragiczne. Poprosiłam więc znajomego żeby spróbował, jak się uda to się uda a jak nie to nikt nie będzie płakał że kase stracił.
Czy ktoś z Warszawiaków może polecić jakiś nocleg nieopodal Torwaru? Nie mamy zbyt dużych wymagań, chodzi tylko o to żeby było gdzie się wykąpać i wyspać. Dla dwóch osób na dwie noce (od piątku do niedzieli).
Ibis Budget, 5 minut spacerkiem od Torwaru. Ceny nie pamiętam, ale coś koło 120 zł za dwie osoby za dobę. Polecam rezerwować już teraz 🙂
[quote author=belle link=topic=96242.msg2288936#msg2288936 date=1423562980] Czy ktoś z Warszawiaków może polecić jakiś nocleg nieopodal Torwaru? Nie mamy zbyt dużych wymagań, chodzi tylko o to żeby było gdzie się wykąpać i wyspać. Dla dwóch osób na dwie noce (od piątku do niedzieli).
Ibis Budget, 5 minut spacerkiem od Torwaru. Ceny nie pamiętam, ale coś koło 120 zł za dwie osoby za dobę. Polecam rezerwować już teraz 🙂 [/quote]
Dokładnie, najbliższy hotel...w prawdzie za taką kase to nie bym się spodziewała czegoś innego, niż umywalka i prysznic zaraz obok łóżka 🤣
Pialotta dzięki. Rex8 dużo się nie pomyliłaś, 2 lata temu spaliśmy właśnie w tym hotelu. W pokoju łóżko, tv, umywalka i kabina prysznicowa ;-) dobrze że WC osobno ;-)