Czy koński świat w konstańcinie jest otwarty w niedziele? W jakich godzinach? Czy wiecie, czy jest w nim aktualnie czarna absorbina, jeśli tak to w jakiej cenie, a jeśli nie to czy pani Magda ma coś innego na muchy?
Czy w Horsepolu, albo w Stajni na polnej dostanę czarną absorbinę na muchy? 🏇
Czy koński świat w konstańcinie jest otwarty w niedziele? W jakich godzinach? Czy wiecie, czy jest w nim aktualnie czarna absorbina, jeśli tak to w jakiej cenie, a jeśli nie to czy pani Magda ma coś innego na muchy?
Czy w Horsepolu, albo w Stajni na polnej dostanę czarną absorbinę na muchy? 🏇
w niedziele sa zamknięci , a co doc zarnej absorbiny to chyba mają ale najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec
Jak zawsze - duży plus dla Amigo za profesjonalne i miłe podejście :kwiatek: +/- dla Kazimierczaka: + za sprowadzenie ochraniaczy w nietypowym rozmiarze i powiadomienie o tym smsem, - za brak związku między zawartością ich strony internetowej a rzeczywistym asortymentem 😂
Pytanie do osób z okolic Katowic: czy istnieje u nas salon jeździecki Awil Horse (na al. Roździeńskiego) czy mi się już coś dzisiaj przewidziało?
cytuję samą siebie, bo jeśli by to kogoś interesowało to nawiedziłam dzisiaj i się przekonałam, że Awil Horse istnieje 😁 Katowice, al. Roździeńskiego 188. Bardzo polecam, przemiła obsługa, ładne wnętrze, sprzęt w różnych kategoriach cenowych- może nie mieli wszystkiego co mi się uwidziało, ale za to mają pasze Dodsona 😅
[quote author=wendetta link=topic=956.msg593075#msg593075 date=1274375732] Pytanie do osób z okolic Katowic: czy istnieje u nas salon jeździecki Awil Horse (na al. Roździeńskiego) czy mi się już coś dzisiaj przewidziało?
cytuję samą siebie, bo jeśli by to kogoś interesowało to nawiedziłam dzisiaj i się przekonałam, że Awil Horse istnieje 😁 Katowice, al. Roździeńskiego 188. Bardzo polecam, przemiła obsługa, ładne wnętrze, sprzęt w różnych kategoriach cenowych- może nie mieli wszystkiego co mi się uwidziało, ale za to mają pasze Dodsona 😅 [/quote]
O_o pierwszy raz słyszę...przy Roździeńskiego, czyli blisko IKEA-i? 😉 Kojarzysz jakie marki mają, duży sklep? 😀
"Zakupy w sieci często robimy na własne ryzyko. Nie podlegają one zwrotowi tylko dlatego,że klient źle określił rozmiar, ewentualnie mogą być one wymienione na inny rozmiar jeśli takowy występuje. Jeśli Pani ma niestandartowy rozmiar głowy to trzeba było wcześniej upewnić się mailowo czy, aby będzie ta czapka Pani pasowała. Z resztą jak już wcześniej wspomniałam i tak nie wystepują żadne czapeczki Pikeura w innych rozmiarach tylko standard."
Z czapka otrzymałam paragon oraz ulotke z informacją: GWARANCJA ZWROTU PIENIEDZY 🤔 😵 😁
Dramka szok 😲 Jak można tak odpisac klientowi? W życiu bym nie zrobiła już zakupów w takim sklepie 🤔 Będziesz coś odpisywać? Bo ja na Twoim miejscu bym tego tak nie zostawiła 👀
"Witam ponownie, proszę o odesłanie czapeczki do sklepu na adres podany w stopce wraz z paragonem. Zwrócimy Pani koszt pomniejszony o wysyłkę. Proszę o podanie numeru konta." 🤔
Katowiczanie i wszyscy z okolicy, mam nadzieje, że wiecie już o sklepie, który został przeniesiony na teren słynnego baru pod zielonym koniem w panewnikach? 😉
[quote author=wendetta link=topic=956.msg620708#msg620708 date=1276528464] [quote author=wendetta link=topic=956.msg593075#msg593075 date=1274375732] Pytanie do osób z okolic Katowic: czy istnieje u nas salon jeździecki Awil Horse (na al. Roździeńskiego) czy mi się już coś dzisiaj przewidziało?
cytuję samą siebie, bo jeśli by to kogoś interesowało to nawiedziłam dzisiaj i się przekonałam, że Awil Horse istnieje 😁 Katowice, al. Roździeńskiego 188. Bardzo polecam, przemiła obsługa, ładne wnętrze, sprzęt w różnych kategoriach cenowych- może nie mieli wszystkiego co mi się uwidziało, ale za to mają pasze Dodsona 😅 [/quote]
O_o pierwszy raz słyszę...przy Roździeńskiego, czyli blisko IKEA-i? 😉 Kojarzysz jakie marki mają, duży sklep? 😀 [/quote] sklep gdzieś wielkości będzińskiego Amigo, mniejszy od Equishopu 😁 Co do marek to zależy co Cię interesuje 😉 Siodła, ogłowia + osprzęt chyba tylko Barnsby. Spory wybór środków do pielęgnacji. Na odzież nie zwracałam uwagi, więc szczerze nawet nie wiem co w tej kwestii oferują. Ale mają Eggersmanna, Dodsona i st. Hippolita 😁
ze strony gdapolis.pl: Pierwszy w północnej Polsce sportowy Decathlon, liczący łącznie ponad 4 500 mkw., już w piątek, 18 czerwca, otwiera się przy gdańskiej Galerii Przymorze. Na otwarcie od 18 do 20 czerwca na terenie sklepu będzie można oglądać pokazy, w których zaprezentują się lokalne kluby sportowe. W ofercie salonu znajdzie się sprzęt do uprawiania aż 65 dyscyplin sportowych.
Edytka ciężko znaleźć 10m lonżę 🙁 Przejrzałam wszystkie strony warszawskich sklepów jeździeckich i najdłuższa jaką znalazłam, to 8,5m tutaj jest lonża bez miary 😉 może się zapytaj ile ma cm? [[a]]http://animalia.pl/produkt,13070,520,Eurohorseline_Lon%C5%BCa_z_%C5%82ancuszkiem.html[[a]]
Zostaje jeszcze InterApi. Nie maja strony internetowej, więc może napisz do nich 😉