Forum konie »

sklepy stacjonarne

Oo właśnie, to był Szalony Koń 😉 co się z nim stało? przenieśli gdzieś może?
Z tego co wiem, już nie istnieje jako sklep stacjonarny. Jeszcze przez jakiś czas funkcjonował jako internetowy, ale już go nie mogę znaleźć.
Czy ktoś sie orientuje gdzie dostanę ( i mniej więcej w jakiej cenie) taki kołnierz dla konia zapobiegający np. zdejmowaniu opatrunku itp?
w Equi Sporcie (Przeźmierowo) drewniany - 90zł
dziewczyny czy gdzieś w Krakowie dostanę w skepie stacjonarnym ochraniacze Woof Wear??
nie bardzo wiem w jakim temacie sptyać, ale: Czy wiecie może czy jest jakaś firma, hurtownia która jest przedstawicielem Anky na Polskę?
Potrzebuje kontakt e-mail do KARINA  :kwiatek:

NIE AKTUALNE.

Już odkryłam formularz "NAPISZ DO NAS"  😡
Czy ktoś ma jakieś informacje o nowym sklepie jeździeckim (Warszawa), który jest na ul.Trakt Lubelski w pobliżu Płowieckiej? Podobno działa od paru dni?
oj, chyba jeszcze nie działa. Forta była i zamknięte było (max.4 dni temu).
Oooo nowy sklep w Wa-wie, a ma stronę int. może ?
Właśnie, nowy sklep  👀
Dajcie znać jak będzie otwarty. Podjadę oblukać  😀iabeł: A sklep ma jakąś nazwę  👀
strony www o ile się nie mylę nie posiada. A co do nazwy, to jutro mogę wrzucić, bo dziś nie pamiętam, a nazwa do prostych nie należy 😉

podrzucam nazwę sklepu (o ile nie przekręciłam 😉 ) - Gidran.
Już otwarty, byłam w sobotę.
Rzeczywiście nazywa się Gidran.
Zapowiada się całkiem fajnie. 😉 Na dodatek łatwo się parkuje i przystanki autobusowe blisko.
janka a popdasz adres ?
hehe ale nazwa mi się już podoba, nareszcie coś węgierskopochodnego 🙂
czekam również na adres albo chociaż opis mniej więcej gdzie ten sklepik się znajduje
adres to Trakt Lubelski 402, blisko Płowieckiej.
Sklepik bardzo przyjemny, właścicielka przesympatyczna, asortyment na razie niewieleki,ale myślę, ze to kwestia czasu, a ceny mocno konkurencyjne, bo czapraki euro-stara tańsze o około 40 zł niż w innych sklepach.
Forta dzięki za adres  🙂
Muszę wdepnąć któregoś dnia i oblukać  co mają
czy mk sklep mieści się w śródmieściu czy na ochocie ?
a ja mam pytanie podobne do sklepu ale nie calkiem ;-0 , a wiec chce otworzyc sklep ze sprzetem jezdzieckim , moze ktos sie orientuje skad mozna brac towar ? moze ktos prowadzi sklep i by mi pomogl ?bym byla bardzo wdzieczna  🙄
Hehe napewno konkurencja Ci pomoże:-) proponuję wygooglować każdego producenta:-)
To ja się wypowiem, jako konkurencja  🤣 wspomniana wyżej (przy okazji - cieszymy sie, że sklep się podoba, ciągle coś dokupujemy/wymieniamy, wiec zapraszamy. Także psiarzy - właśnie dojechały do nas ręcznie robione obroże dla psów).

Hostka - towar bierzesz od dystrybutorów, najprościej mówiąc. Nie wiem, skad jesteś i gdzie chcesz otwierać sklep, ale to bez znaczenia - każdy dystrybutor dośle Ci towar w dowolne miejsce.
czy mk sklep mieści się w śródmieściu czy na ochocie ?

w śródmieściu. Tuż obok Marriotta i nie jest sklepem stacjonarnym choć zamówienia mozna odbierać osobiście  😉
Karutek I są dwa Oksery (jeden właściciel), oba przy mniej więcej głównych ulicach - tzn w uliczkach bocznych do głównych.

Szukam i szukam gdzie są te Oksery i nie mogę znaleźć. Podpowie ktoś?
Czy oprócz Okserów, Tundry i Podkowy nie ma we Wrocławiu sklepów jeździeckich? Który z nich ma największy asortyment?

EDIT: Aaaaha, oXer. Tak jak to często bywa, jak już się zapytać, to zaraz się znajdzie. Ale pytanie o asortyment aktualne.
Czy ostatnio ktoś był w tym sklepie Gidran w Warszawie? Asortyment się powiększył? Sprzęt jakich firm posiadają? Widziałam że Anky i Euro Star i Horze (mają już konto na Allegro)
W którym warszawskim sklepie znajde produkty Jacson'a- dokłasnie chodzi mi o wędzidła z tzw. sweet iron??
bjooork, Chociażby i GoSport 😉
Czy któryś z warszawskich sklepów stacjonarnych wyszywa czapraki ?
Ile mniej więcej taka przyjemnosć kosztuje, miał ktoś okazję korzystać z takiej usługi ?
armara, Karina, zdaje się 35zł. Już kilka rzeczy widziałam, bez zarzutu.
WIELKI [glow=red,2,300]MINUS[/glow] DLA SKLEPU STAJNIA NA POLNEJ
BYŁAM TAM DZIŚ ZAPYTAŁAM O 3 RZECZY , M.IN. KARABINCZYKI DO WODZY I JEDYNA REAKCJA TO WYTRZESZCZ OCZU, MARNY WYBÓR TOWARÓW I SŁABIUTKA OBSŁUGA. NIESTETY NIE POLECAM
Burza dzięki, musz etam zajrzęc bo chyba ( :oczy2🙂 mam niedaleko
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się