poratuje mnie ktoś? czy w ogóle gdzieś w Warszawie można kupić jeszcze veredusy pro lighty (mki)? do niedawna były dostępne niemal wszędzie, a teraz cisza... :kwiatek:
Cobrinha jest nowy sklep w krakowie equipro. może nie najbliżej dworca (u szarych w michałowicach )ale na pewno ciekawy. markowe rzeczy. strony chyba nie maja - albo nie znalazlam, ale na fb znajdziesz profil i chyba teraz nawet jakas promocja przedswiateczna
A ja dzisiaj byłam bardzo mile zaskoczona jak pojechałam do "Pasi-konika" na Al. Wilanowskiej w Warszawie 🙂 Zawsze jeżdżę do nich na Grenadierów, ale akurat byłam z tamtej strony Warszawy, tak więc podjechałam tam. Bałam się, że nie dam rady tam nigdzie zaparkować, bo przecież zabrali ten parking który jest między blokami. A tu niespodzianka... sklep wykupił miejsca parkingowe na parkingu strzeżonym, który znajduje się dokładnie naprzeciwko tylko po drugiej stronie ulicy 🙂 Wystarczy na wjeździe powiedzieć Panu pilnującemu, że idzie się do pasi-konika i bez problemu można za darmo tam zaparkować :kwiatek: SUPER 💃
A ja chciałam pochwalić sklep piaffallo (internetowy skoczek). Dzisiaj wysłałam tam moich rodziców (kompletnie zielonych jesli chodzi o konie) po kantar. Pani zrobiła na nich tak dobre wrażenie, że chwalili ją chyba przez pół dnia. Oprócz tego, że pomogła moim niekońskim rodzicom w zakupie to jeszcze opowiedziała dokładnie o stajni i cierpliwie odpowiadała na pytania. Takie podejscie jak dla mnie super sprawa 😀 :kwiatek:
Sklep Luna w Warszawie na Sadybie najlepszym sklepem EVER. Super miła atmosfera, jak czegoś nie ma to szybciutko zamawiają, naprawdę super sklep. Bije na głowę wszystkie inne! Mają też sklep internetowy i zdaje się pralnię.
Wie ktoś może gdzie w Wałczu znajduje się sklep jeździecki? bardzo mi ta informacja potrzebna i z góry dziękuje ;D
Powiem szczerze, że nie słyszałam o sklepie typowo jeździeckim w Wałczu. Z rzeczy końskich można coś dostać w second - handzie "Dwa" koło Domu Kultury i rynku i zamówić coś w grene na bydgoskiej - ale akurat jak tam zawitałam nic końskiego nie było... Coś nowego się pojawiło?
Potrzebuję kilka opinii na temat sklepów jeździeckich. Czego waszym staniem brakuje w stacjonarnych sklepach na polskim rynku jeździeckim? Ewentualnie jakie można wprowadzić elementy by podnieść jakość proponowanych usług? Będę wdzięczna za podpowiedzi 🙂