Forum towarzyskie »

"Nie ogarniam jak..."

O tak, latte też jest super!  😍 Ale ja naprawdę dużo jeżdżę i ciągle to piję, więc po wypiciu kilkunastu kubków nieco mi się znudziło  😡 Na szczęście jak zapytałam pana w okienku to okazało się, że ta pomarańczowa też jest nadal dostępna  🙂
Pomarańczowa jest cały czas i będzie. Tylko orzechowa jest teraz jako promocyjna, a następna będzie Zimowa, z syropem Winter Spice. Jeszcze takiej nie było, może być dobra. 😀

edit. od dzisiaj jest ta Zimowa, przez te 3 dni wolnego, to dat nie ogarniam.
No cóż - ja pracowałam w Macu i pracowałam też w normalnych warszawskich gastronomiach i tak czysto i świeżo  jak w Macu to nigdzie nie było  😉
Ja się w Mc nie stołuję, bo jestem wege i ogólnie staram się jeść zdrowo, ale nawet mój przyzwyczajony do zdrowego jedzonka żołądek nie ma żadnych problemów po okazjonalnym maku na trasie (kiedyś, jak jadłam mięcho i teraz jak biorę rzeczy bez).
flygirl a kiedyś była taka owoce leśne - jej już nie ma, prawda?  Moja ulubiona..
Nie, to też promocyjna, jak była taka sama polewa do lodów. Najczęściej smak kawy i polewy się pokrywa. Czasami coś zmieniają, tak jak teraz, z reguły raczej rok w rok to samo jest, w tym samym okresie. Teraz zaszaleli i w końcu nie ma piernikowej.
Flygirl, to znaczy, że nie ma też już lodowego marzenia orzechowego?  🙁
Lody zostały póki co, tylko kawa się zmieniła. W tym roku zupełnie inaczej to rozegrali, bo wzięli syrop do kawy, którego jeszcze wcześniej nie było, więc podejrzewam, że nie mieli pasującej polewy. 🤣
Uff to dobrze 😁
A dobry ten nowy syrop?  😁
Dzisiaj sprawdzę, to potem napiszę. 😎
smarcik, na pewno dobry, bo z ludzkich płodów 😀
Chyba nie, bo to nie jest McDonaldowy, tylko Monin. Chyba, że oni też dodają płody. 👀
Może McDonald doprawia płodami już na miejscu  😁
Wszyscy do wszystkiego dodają płody 😀
Może McDonald doprawia płodami już na miejscu  😁

abortuja na zapleczu na pewno
Tak, codziennie 3 razy dziennie, każdy przed swoją zmianą. Mamy nawet specjalnie pomieszczenie bez kamer. 😜
Czy powyższe już popada pod "udowodnione naukowo"?
Chyba umrę  😁 😁 😁
Przez to co tu czytam wczoraj się napchałam żarciem z maca 😀
Biczowa, jak dobrze, że jesteś! ZROBIŁAM TO SAMO 😵 Jadąc ze stajni skręciłam z trasy i sru na cheese'a 😀
Powinni Wam tantiemy wypłacić za lokowanie produktu  😂
Wiecie co, ja właśnie siedzę w Maku i czekam na jedzenie 😵
Espana To chyba nie nam tylko kotbury. Temat zacząła ona 😀
Racja! Polać jej  🥂 :pijacy:
Ja się w Mc nie stołuję, bo jestem wege i ogólnie staram się jeść zdrowo, ale nawet mój przyzwyczajony do zdrowego jedzonka żołądek nie ma żadnych problemów po okazjonalnym maku na trasie (kiedyś, jak jadłam mięcho i teraz jak biorę rzeczy bez).

Wait, to w maku są rzeczy bez mięsa?! 😜 oja, ale super!!! Jakos odkad nie jem to żyłam w przeświadczeniu ze tam tylko żarcie dla mięsojadów 😀
Oczywko mowie o normalnym mięsie, komorki abortowanych płodów chyba jakos przeżyje  😎
W maku podobno sa sałatki.
No i frytki  😁
Czy komórki abortowanych płodów mają gluten?? Moze juz nawet frytki nie sa mi dane 🙁
Frytki bezglutenowe. Zdarza mi się ratować nimi na obcych ziemiach.
[quote author=infantil link=topic=95120.msg2732535#msg2732535 date=1511363082]

Wait, to w maku są rzeczy bez mięsa?! 😜 oja, ale super!!! Jakos odkad nie jem to żyłam w przeświadczeniu ze tam tylko żarcie dla mięsojadów 😀
Oczywko mowie o normalnym mięsie, komorki abortowanych płodów chyba jakos przeżyje  😎
[/quote]

np. w ofercie śniadaniowej tosty, albo mcmuffiny z jajkiem i serem a ja to głównie na ofertę śniadaniową, bo bardziej lubię  😀 A ze zwykłej to np. są takie zimowe kanapki z plackiem ziemniaczanym albo kotletem serowym i wtedy biore te ale przy zamówieniu mówię że bez mięsa. No i fryty oczywiście zawsze ratują sytuację.
No to cudnie!! Fryty to wiadomo, ale isc w maku na same fryty... trochę żal 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się