Forum towarzyskie »

"Nie ogarniam jak..."

maiiaF, moja reakcja była dokładnie taka sama. I do tej pory nie jestem jego fanką. Nie jest niedobry, ale jakiś taki do niczego niepodobny. Dla mnie smakuje trochę orzechowo, K. twierdzi, że jak krówki.
Oo, dostałam niedawno ten ser w prezencie z Norwegii - dla mnie ohyda 😀

Co do plastrów dla czarnoskórych - może nie od razu rasizm i wytaczamy proces o dyskryminację, ale tak się chichracie i żartujecie, bo jesteście białe w niemal wyłącznie białym kraju. Wg mnie producenci powinni myśleć i brać zmiany kulturowe pod uwagę, bo to musi być niefajnie być równorzędnym obywatelem jakiegoś kraju i nie móc sobie dobrać podkładu do twarzy czy nosić kremowe plastry. Nic śmiesznego.
Czemu się dziwić, skoro w Szwecji najpopularniejsze imię to Mohammed ?
Nieogarniam czemu w Piotrze i Pawle, kawa mrozona stoi na... polce! 😲
to ja zaproponuję kupno najzwyczajniej w świecie PRZEZROCZYSTYCH plastrów  😎
rosek0, wiele by zmieniło jakby stała na mazurku?
Luna_s20, zmieniłoby gdyby stała w lodówce 😉
😁 mam tablet , ktory nie ma polskich znakow. Wybaczcie  :kwiatek:
Też nie kumam czemu radlery stoją zawsze na półkach zamiast w lodówkach! Chce się go od razu wypić, a tu nie, do zamrażarki, 15 minut i już się traci cały zapał 🙂
Bo radler to nie piwo,nie oplaca sie go trzymac w lodowce  😁
Ja to piję jako soczek 😁
Ja to piję jako soczek 😁

Hmm, jeśli tak, to w przypadku moich sugestii z FB bierz od razu 40+ 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:
Brunost je się na kanapkach lub gofrach, smakuje najlepiej z dżemem truskawkowym.
Epk przy takim natężeniu wypadkowości to ja chyba czysty spirytus na te sesje powinnam brać 😜 😁
Naboo, no mój znajomy Norweg zawsze daje go na domową pizzę, dla mnie to już przegięcie 🤣
CzarownicaSa, no nie ma wyjścia, jak lecisz na "soczkowym" dopingu :p
Teraz to nawet na dopingu lecieć nie mogę, bo mnie chłop na weekend z dzieckiem zostawił... chlip 🙁
CzarownicaSa, biedna ty  😀iabeł:
Naboo- kiedyś Cię zaatakuje o ten ser, zobaczysz!! O ten ciemny. Na razie mam jasny zamrożony więc jesteś bezpieczna, ale przyjdzie taki dzień, kiedy on mi się skończy i wtedy pożałujesz, że cokolwiek tu teraz pisałaś.  😁
A czy tego Brunosta można dostać gdzieś w Polsce? Takiego oryginalnego, sprowadzonego z Norwegii, a nie podróbę 😉 Narobiłyście mi smaka 😁
Bischa, na allegro jest jeden, wpisz sobie brunost to wyskoczy

A messmör ktoś jadł? To w ogóle jest szał 😀 nie ogarniam tego smaku, trochę jak mleko skondensowane ale też zostaje taki dziwny posmak jak po brunost 😁
Jest na allegro??? Kurde..ja na ten ser polowałam naprawdę bardzo długo zanim udało mi się kupić na allegro.
edit- sprawdziłam! Bo to jest ten sam sprzedawca, od którego ja kupiłam swój. Jak ja kupiłam, to widzę, że wystawił kolejną aukcję. A tak to latami nikt nie wystawiał, albo jak były, to akurat ja nie szukałam. Ale naprawdę szukałam z dużą częstotliwością.
I to jest ten jaśniejszy ser. Ten delikatniejszy i chyba smaczniejszy dla śmiertelników.
Dobry ten ser, specyficzny i rzeczywiście lepszy z dżemem.
Kusicie tym serem, ale kilogramu sera to ja w życiu nie zjem  🙇

ma ktoś w Krakowie  😁 ?
Nie ogarniam wszelkiej maści "pranków". Dla mnie takie straszenie czy odwalanie jakichś akcji jest zwyczajnie chamskie, niemiłe i wredne. Nie rozumiem co jest fajnego w straszeniu kogoś "dla jaj" 🤔
Kolebka, nie idź tą drogą! To jest naprawdę paskudne, ja nie wiem laski jak wy to możecie jeść 😀 I to z dżemem, o niebiosa!
Nie ogarniam wszelkiej maści "pranków". Dla mnie takie straszenie czy odwalanie jakichś akcji jest zwyczajnie chamskie, niemiłe i wredne. Nie rozumiem co jest fajnego w straszeniu kogoś "dla jaj" 🤔

lekarstwo na "pranki"
Safie właśnie przed chwilą to oglądałam. No wkurzają mnie te pranki niesamowicie, jakoś niezbyt mi szkoda tych gości którzy za debilny żart dostali.
Mnie przeraża, że niektórzy z nich się jeszcze śmieją  😲
najgorszy prank jaki widziałam:

zawał na miejscu.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się