maiiaF, moja reakcja była dokładnie taka sama. I do tej pory nie jestem jego fanką. Nie jest niedobry, ale jakiś taki do niczego niepodobny. Dla mnie smakuje trochę orzechowo, K. twierdzi, że jak krówki.
Oo, dostałam niedawno ten ser w prezencie z Norwegii - dla mnie ohyda 😀
Co do plastrów dla czarnoskórych - może nie od razu rasizm i wytaczamy proces o dyskryminację, ale tak się chichracie i żartujecie, bo jesteście białe w niemal wyłącznie białym kraju. Wg mnie producenci powinni myśleć i brać zmiany kulturowe pod uwagę, bo to musi być niefajnie być równorzędnym obywatelem jakiegoś kraju i nie móc sobie dobrać podkładu do twarzy czy nosić kremowe plastry. Nic śmiesznego.
Też nie kumam czemu radlery stoją zawsze na półkach zamiast w lodówkach! Chce się go od razu wypić, a tu nie, do zamrażarki, 15 minut i już się traci cały zapał 🙂
Naboo- kiedyś Cię zaatakuje o ten ser, zobaczysz!! O ten ciemny. Na razie mam jasny zamrożony więc jesteś bezpieczna, ale przyjdzie taki dzień, kiedy on mi się skończy i wtedy pożałujesz, że cokolwiek tu teraz pisałaś. 😁
Bischa, na allegro jest jeden, wpisz sobie brunost to wyskoczy
A messmör ktoś jadł? To w ogóle jest szał 😀 nie ogarniam tego smaku, trochę jak mleko skondensowane ale też zostaje taki dziwny posmak jak po brunost 😁
Jest na allegro??? Kurde..ja na ten ser polowałam naprawdę bardzo długo zanim udało mi się kupić na allegro. edit- sprawdziłam! Bo to jest ten sam sprzedawca, od którego ja kupiłam swój. Jak ja kupiłam, to widzę, że wystawił kolejną aukcję. A tak to latami nikt nie wystawiał, albo jak były, to akurat ja nie szukałam. Ale naprawdę szukałam z dużą częstotliwością. I to jest ten jaśniejszy ser. Ten delikatniejszy i chyba smaczniejszy dla śmiertelników.
Nie ogarniam wszelkiej maści "pranków". Dla mnie takie straszenie czy odwalanie jakichś akcji jest zwyczajnie chamskie, niemiłe i wredne. Nie rozumiem co jest fajnego w straszeniu kogoś "dla jaj" 🤔
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 sierpnia 2015 21:16
Nie ogarniam wszelkiej maści "pranków". Dla mnie takie straszenie czy odwalanie jakichś akcji jest zwyczajnie chamskie, niemiłe i wredne. Nie rozumiem co jest fajnego w straszeniu kogoś "dla jaj" 🤔
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 sierpnia 2015 21:20
Mnie przeraża, że niektórzy z nich się jeszcze śmieją 😲