[quote author=horse_art link=topic=94967.msg2095128#msg2095128 date=1400189811] antykwiczowa opaska musi być 😉
mamy ślepego - też kwiczy i takie tam.... moze ten hucuł też nie halo ma oczy? no i ta woda ognista.... ludzie też mają czasem agresory po ognistej.... był nawet taki film "ślepa furia" [/quote] Kurczę, ten nasz też ma jedno oko nie halo! To pewnie dlatego kwiczy... Czy z oczami tej hucułki wszystko w porządku? Może zanim ona się na pije, to myśli, że to woda ognista, ale że nie halo z paczałkami, to dopiero, jak już łyknie, się orientuje, że to jednak zwykła woda... I dlatego kwiczy - ze złości? Może powinna się zapisać do stowarzyszenia AA? quanta, 173 cm w kłębie, to chyba za duży na hucuła? Nie wiedziałam, że tylko hucuły mogą kwiczeć, muszę mu powiedzieć, że jest dziwnym przypadkiem i żeby przestał, bo wstyd. 🙁
edit i ona chyba nie jest hucułem, nie wiem, bo ma paszport polsatu i tam nic nie ma o rasie 🙁 [/quote]
mój koń ma paszport austriacki (poważnie)… ojciec Czech, matka Niemka… paszport austriacki… CZY TO ZNACZY, ŻE JEJ WYROŚNIE BRODA??? i zacznie śpiewać cienkim głosem?
🤣 Strasznie dziwne te Wasze konie. Ja bym się zaczęła jednak trochę martwić, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami i zakładanie dziwnych wątków na re-volcie.
A jak ja nie mam konia, ale mój kot kwiczy, to się liczy?
Kwiczącego konia widziałam raz. Jakaś mała rasa. Spasiony. Z krótkim ogonem. W dodatku chyba źle ogolony, bo było mu widać skórę, był cały różowy. Taplał się w błocie i kwiczał. A może on był chory i sierść mu wylazła? Dlatego był różowy i kwiczał... Pojęcia nie mam. Właściciel przerobił na szynkę 🤔
[quote author=horse_art link=topic=94967.msg2095653#msg2095653 date=1400247723] sumire, woda nei ognista, trawka nie działa.... robią ją w konia to kwiczy...
....bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami i zakładanie dziwnych wątków na re-volcie.
"koński klub AA" 😀 [/quote] Kącik Anonimowych Kwiczoholików.
A mi się smutno zrobiło, bo mam tylko trzy ogiery i dwa wałachy... Nie mam klaczy i nie mogę zaobserwować tych kwiczów 😕 Co teraz? Założyć wałachowi brodę i liczyć, że się "sklaczy"? Drogie Re-Bravo! Pomocy!