Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

za wczoraj, bo jak zwykle zapomniałam  😡
12/100 wreszcie udało mi się zaplanować majówkę i to zdecydowanie najbardziej mnie ucieszyło 😉

13/100 szał zakupowy na -50% w rossmanie  😜
5/100

Siedząc na lekcji przypomniałam sobie tekst Osła ze Shreka, podczas gdy Fiona wysłała go po kwiatka z kolcami:
"Niebieski kwiat i kolce.
Niebieski kwiat i kolce.
Niebieski kwiat i kolce.
Byłoby łatwiej gdybym nie był daltonistą!"

Uśmiałam się do łez  😎
wow! u mnie to już 12 dzien! ale fajnie 🙂

12/100
rower 😍 w pustych Kabatach!

6/100

Spóźniony urodzinowy prezent od mojego Lubego, co by mata i trasy biegowe znów mogły zapłonąć!

Jara gdzie pracujesz?

w urzędzie skarbowym  😁
Muszę sie dołączyć tylko na razie nie mam powodów do radości.
14/100 mam najwspanialszego konia na świecie. ;D rozwieszanie ogromnych banerów i głośna muzyka nic dla niej nie znaczą ;D 
moje zaległe. na facebooka wrzucam na bieżąco, tutaj trochę mi to czasu zajmuje  😡

Dzień 10
Przepiękna tęcza, a nawet dwie!

Dzień 11
Dzisiaj bez zdjęcia, ale tyle rzeczy cieszy, że nawet nie wiem od czego zacząć
* chusty Vege Runners, które przyszły dzisiaj pocztą są cudowne
* z Dobrą obchodzimy dzisiaj bardzo elegancką rocznicę: 4 lata 4 miesiące i 4 dni
* pan kurier z DHL zlitował się za mną i już poza godzinami swojej pracy przywiózł mi paczkę, którą mieli odsyłać do nadawcy
* znalazła się moja zaginiona karta Yoga Republic

o, taki dzień  😀

Dzień 12

Dzień sponsorował Jelonek  🏇

i wreszcie Dzień 13 (czyli dzisiaj  😀)
Przyszło pierwsze zamówienie z aliexpress  😅
Zaległe 13 na 100- oczywiście mój synek, który jest cudny i w ogóle, a wczoraj to jeszcze spał po południu 4 godziny  😁
14 na 100- moja 10letnia rottweilerka, która przeżywa drugą młodość  😍
Wieczór z siostrą i jej pysznymi koktajlami owocowymi 😀

14/100
4/100 - mam jedno już wczorajsze, nie bezpośrednio związane ze mną, ale cieszę się, że dziewczyny od nas ze stajni (gryglodor :kwiatek🙂 dojechały spokojnie na zawody. 🙂
13/100 - miałam bardzo szczerą rozmowę z moją kochaną współlokatorką i cieszę się, że mieszkam z takim wartościowym człowiekiem.
Wczorajsze 13/100:
Park i plac zabaw w mojej "wsi" + piękna pogoda. 😀

A mnie wczoraj nie spotkalo w sumie nic fajnego... musialam jechac do Poznania na zjazd, pociag byl opozniony prawie godzine, jutro mam egzamin, jestem zmeczona....

chociaz... chociaz nie!

6/100
Zrobila m sobie mini spa! Peelingi, maseczki itd. Twarz i stopy naprawde fajnie mi wygladaja pk wczorajszych zabiegach  😁
13/100
Za wczoraj znowu :p

Tym razem nie zdjęcie, aaaa filmik. Wybaczcie moją głupawkę, ale miałam tak wyśmienity humor, że głupawka udzielała się wszystkim, którym machałam  😂

Filmik KLIIIIK
Kajula - żeby nie powiedzieć, że jesteś zaj****** to powiem, że zarąbista!! :P  Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru i taką 'szaleńczością' w sobie!
Wszystkie Wasze zdjęcia poprawiają humor! Moimi no.1 są zdjęcia sznurki  :kwiatek:

Niestety raczej nie dołączę, gdyż po pierwsze ciężko o zdjęcia (mam nokię i żeby zgrać zdjęcia na kompa to... no szlag mnie trafia i robię to raz na pół roku) i byłabym baaaardzo mało systematyczna.
Kajula - żeby nie powiedzieć, że jesteś zaj****** to powiem, że zarąbista!! :P  Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru i taką 'szaleńczością' w sobie!

Hahaha, dziękuję, bardzo mi miło  :kwiatek: 😅
Mam czasem takie głupawki, sporo filmików… Ale lepiej ich nieupubliczniać. Ten jeszcze jako tako się nadawał :p ale mam jeden, gdzie nocą na swoim osiedlu tańczę (generalnie śpiewam też  z playbacku) do Backstreet Boys  😵
moje 12/100:
udana rozmowa o pracę
i 13/100:
piwo z najbliższym gronem przyjaciół
zdjęć dalej brak...
15/100

Przechodzę właśnie wiosenny orgazm.
No coś pięknego. Na dworze jest przecudownie, prześlicznie.. aż chce się siedzieć.
Kocham wiosnę ;]
7/100 Mam zajebiaszczego męża, dostałam dziś wymarzony motor, kamerę HD z funkcją robienia zdjęć , MP3 z możliwością oglądania filmów, nagrywarką itd, kosmetyki, ochraniacze i wiele innych  😜 

Najlepszy dzień !!!! 

Jeszcze żeby aparat mi naprawili byłoby pięknie  😉 więc jeszcze foty paskudne .
zabeczka17, gdzie Ty mieszkasz, że masz taką aurę za oknem? U mnie od rana leje bez przerwy, o słońcu i wiośnie to można jedynie pomarzyć.

monia, faktycznie super mąż, lepszy niż św. Mikołaj 😀
vanille, ja mieszkam w Szczecinie i mamy 22 stopnie i pełne słoneczko 🙂 Chyba tylko poludnie Polski ulewne… póki co, bo u nas pod wieczor zapowiadaja już deszcze…
vanille zDolny Slask. Ostatnio zapowiadają nam ulewy wiec ciesze sie taka cudowną pogodą tyle ile mogę 🙂 😉
Kajula, u nas cały weekend ma taki być, ponoć dopiero od wtorku ciut lepiej. Strasznie mi szkoda, bo mam od wczoraj wolne i myślałam, że spędzę ten czas bardziej produktywnie. No ale dobrze, że chociaż wy tam na północy się grzejecie w słonku 😀

zabeczka17 aa, no to wszystko jasne  😀iabeł:. Zawsze z zazdrością patrzę na prognozy pogody dla mojego rodzinnego Wrocławia, bo tam zwykle jest cieplej i ładniej niż w Krakowie.
vanille mąż świetny a jak biegał koło mnie żebym się nie zabiła  😂  Jak mi nie będzie szło oddam synowi motor  😉  Ale podoba mi się ogromnie, jest lekki, fajnie się prowadzi, nawet ma podgrzewane manetki  😜 

Pogodę też mam na zamówienie, dziś robię imprezę urodzinom, więc wymodliłam się  😁 
Zabeczko, drugie zdjecie  😍

4/100 bo taki mam widok jak otwieram rano oczy
sanna dziękuję  :kwiatek:
Za to Twoja kicia jest przesłodka  😁
14/100
Za wczoraj, bo jak wróciłam wczoraj, to już było dzisiaj  😁
Urodziny koleżanki  😀

Z dzisiaj będzie wieczorem 🙂

Edit: literówka
sanna, wzrok ma raczej zabójczy, ja bym się przestraszyła  😂
AleksandraAlicja, on chce sie przytulic gdy tak patrzy  😁
6/100