Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

wiem, też zazdroszczę 😉 bo zdjęcie niestety nie moje... 😉 ale lakier tak  😜 😜
9/100- zapach bzu na balkonie  😀
Nadrabiam!
10/100 pogodziłam się z moim mężczyzną i spędziłam z nim wspaniały dzień! Zdjęcia nie mam więc wstawiam jakieś starsze 😁
11/100 no muszę przyznać, że ten mój chłop wie co ja lubię najbardziej, zjadłam prawie wszystko 😡
13/100 odebrałam dziś bardzo miły telefon. zrobiłam wszystko co miałam zaplanowane, a mało tego nie było .; )
13/100
Cudowny wieczór w świetnym towarzystwie. I miły akcencik od kelnera 🙂
10/100
Dostałam maila od kierowniczki zespołu w instytucie że przyjmują mnie na praktykę/staż (jeszcze nie do końca jest to dogadane) od czerwca 😅

11/100
mega pyszny i słodki tak że wykręca tort urodzinowy od mamy 😜 (zdjęcia brak bo zniknął dość szybko :hihi🙂
fin Też tak robię sprzedając rzeczy przez sieć. 🙂

To bardzo miły gest! Niby nic, a jednak osobie odbierającej poprawia humor 😀

Dzisiaj cieszy mnie pierwszy w tym sezonie wyjazd rowerowy dłuższy niż 10 kilometrów 😀

13/100
13/100

miły wieczór z kuzynką🙂😉)
12/100
układałam z koleżanką plany na majówkę.
zapisałam się wreszcie na jazdę (na jutro).
9/100
Bo mam zajebistą pracę, którą strasznie lubię! 🙂

6/100
Po prostu mój facet 🙂
Nie dość, że w ciągu dnia przywiózł mi pyszne jedzenie do pracy, przy czym wyglądał obłędnie bo był w garniturze, to jeszcze wieczorem po swoim treningu przyjechał do mnie i... mogłam się do niego po prostu przytulić przed moim dzisiejszym wyjazdem.  💘

Wczorajsze 13/100

Jak zwykle - joga - chociaż na samych zajęciach nie było szałowo, to potem jakby wszystko ze mnie spłynęło. Plus miła rozmowa  🤣
JARA   u mnie za te segregatory to było by po premi. 😎
Te 10 segregatorów to w środku równe 40 milionów 😁 to ile by było po premii? 😁
Nieład w nich zaprowadza mi wiecznie inspektorka, a później wpada szefowa (która lubi np z mebli zrzucać coś co na nich stoi) i mówi:
- Agnieszko! Co to za bałagan na szafie?!
- To Aśka..
Podnosi tel, dzwoni
- Asiu proszę przyjdz i posprzątaj Agnieszce na szafie 😂

Te 10 segregatorów to w środku równe 40 milionów 😁 to ile by było po premii? 😁

Nie chciałabym się przekonać  😎
14/ 100

Mój nowy kubek 😀
Przefanstastyczny  obiektyw ,,CANIAM LENS MADE IN CHINA "  😎 😁

Edit: przepraszam za post pod postem- net poświrował
Ale fajne te Wasze wpisy! 🙂

Jara Co to za fryzura?  😎

U mnie chyba... 5/100?  😁 Tak, na pewno 5/100, bo zaległy za wczoraj. Nie miałam internetu więc obejrzałam wreszcie zaległy film "Before Midnight". Plakacik...
9/100
Wtorek: wiosenna jednoczesność, słońce, prysznic, zieloność. Rowerowo, w drodze przez warszawskie Morskie Oko.

10/100
Środa: niesamowity muzyk z Wielkopolski - lat milion, poziom energii miliard. A poza tym spotkanie z kujawską muzyką ludową - dla mnie nowość. Zamek Królewski, festiwal "mazurkowy".

11/100
Czwartek - Ruszyły kiełki papryczki, w które już prawie zwątpiłam. Przyjaciółka przywiozła mi je z Southbank Centre.

PS Jeszcze podrzutek do 10/100 - po koncercie, zabieranie rowerów z dziedzińca. Fajnie tak sobie tur-tur-tur po królewsku 😉
Teodora, ale fajne to pierwsze zdjecie 😉

Ja już po szkole z pyszną kawą 😉

14/100
1/100 Wczorajszy wieczorny chill

2/100 Dzisiejsza praca z kawusią od przyjaciółki
AAaaa uwielbiam moją pracę, to dziś po raz drugi! Moje szefowa zgodziła się, że 2 maja na 29 osobowy dział do pracy przyjdzie tylko jedna!  💃
Czyli mam 4 dni wolnego!  😅
Dzień 11

Napisałam wszystkie egzaminy gimbazjalne, teraz czas na Pottera  😍

4/100 mila rozmowa z promotorka  🏇
13/100 i 14/100
Fantastyczne dwa dni w spa, basen, jackuzzi, sauna. Wczoraj wycieczka w góry, piwo dawno tak nie smakowało, jak na szczycie. Dziś 2h na basenie, potem pyszny obiad. A teraz - długi weekend 😉
11/100 kawa i serial, a zaraz do królików. 🙂
14/100- mój kochany pies, zaleczony ząb, jeden tekst skończony, insanity poćwiczone  🏇
5/100 popołudnie w parku  😍
Jara gdzie pracujesz?
Fryzurka w dechę!

moje 14/100
6/100 Pobiłam rekord, 15 minut  😉 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się