Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

12/100

przywiozłam sobie od siostry biurko🙂 jeszcze muszę je przemalować, ale samo to że mam nowy mebel cieszy mnie niezmiernie!😀 tak to jest jak się od sierpnia urządza mieszkanie, a meble zjawiają się baaaardzo pomalutku...😉
Tak totalnie poza tematem- Żabeczka, ale Ty masz zarąbistego męża 😜

dziękuję 🙂 na żywo jeszcze lepszy hehehe  😁
z wczoraj 2/100. jeszcze cieple prazone migdaly kupione po ciezkim dniu. niestety nie moje zdjecie, nie zdarzylam zrobic. zreszta nie bylam swiadoma wtedy  calkiem tego szczescia 😉
10/100
Syn miał wczoraj wysoką gorączkę, więc cieszę się, że jest już dużo lepiej. Na zdjęciu chłopaki układają klocki.
Wczorajsze 12/100 śpiący synek, a raczej pozycja w której często śpi w dzień:

A dziś (13/100) cieszę się, że synek ten był łaskawy wstać o 6.00, a nie jak codziennie od tygodnia o 5.00. Szał! 😅
Julie My to jesteśmy monotematyczne...  😁 Franek do teraz lubi tak spać. Pamiętam, że wzbudzałam grozę jak go tak woziłam w gondoli 🙂
5/100

Lubię ten mój ogród, lubię... 🙂

Julie, Atea - macie super synów! Czasem jak podczytuję wątek o ciążach, dzieciach etc. to Franek i Gabryś zawsze zwracają moją uwagę!  😉
13/100- kotek i dobre rzeczy do jedzenia 😉
4/100 Pyszna surówka z kiszonej kapusty  😜
4/100  Za wczoraj, mój wałach sam już biegał i był grzeczny  .
5/100 Mam w końcu bociana, już byłam pewna, że nie przyleci w tym roku a dziś były aż 3 . 1 już sobie siedzi i czeka na partnera, klekoczą aż miło na sercu  😍 
10/100 Wszystkie klatki sprzątnięte, wszystkie króliki nakarmione i wybiegane. Brakowało mi tego przez półtora tygodnia. A po obowiązkach czas na relaks, czyli gazeta, drożdzówka i Danmleko.

Julie o matko jaki słodziak. 😀 (Co mi się dzieje, dzieci nie wzbudzają już we mnie natychmiastowego odrzucenia. :oczy2🙂
Flygirl, love is all around 😉

Ja jeszcze moge dorzucic, cos co mnie zachwyca od jakiegos czasu: mieszkam w eksplozji zieleni 😍
przyszlam wlasnie do domu i zdarze jeszcze wypic kawe  🏇

3/100 - 23.04.2014

Udało mi się złożyć aparaturę do ekstrakcji metodą soxhleta  🏇

I wspaaaaniała rozmowa do 2 w nocy  😎

4/100 - 24.04.2014

Dzisiaj baaardzo ciężko z czymś pozytywnym. ZNOWU zawaliłam dietę, napuchłam, poćwiczyłam malutko. Ale.... Rano jak szłam do szkoły zdałam sobie sprawę że uwielbiam to miasto  💘 Do tego wszędzie jest kolorowo!

anioleczek.97  ale czegos temu Soxhletowi brakuje  😁
Dzień 9 (za wczoraj)
Pierwszy dzień egzaminów już za mną. Polski łatwiutki jakoś za bardzo  🤔

Dzień 10
Matma na egzaminie poszła mi dobrze jak nigdy (albo mi się tylko wydaje że poszło dobrze  😎 ). No i kolejny spacer z psem. I na koniec - zmieściłam się do sukienki w rozmiarze 38 (co z moim cycem to rzecz niezwykła) i nawet nie trzeba jej przerabiać ani nic  😁

Gienia-Pigwa, Ciiiiii!  😁 Nikt nic by nie zauważył!  😂
A tak szczerze, nie wiem o czym piszesz  😡 Oprócz podłączenia do wody i braku substancji w kolbie. Dostałam za to bdb, nauczycielka nic nie mówiła. Kurcze, teraz mam zagwozdkę
13/100
Dzień był ciężki.. ale przyszła moja spódnica.
Humor z marszu się poprawił  😉

edit: poprawiony nr
8/100

Bo mam najfajniejszą świnię pod słońcem  😍
Buła jest rewelacyjna  😍
3/100 - brak foty, bo nie wypada - ale super dzień z chrześniakiem 😉
4/100 - przed ostatnia jazda eLką przed egzaminem  😜
5/100 - super bieganie w lesie w środku miasta 😉
Za wczoraj:
11/100
uwielbiam mojego ukochanego w koszuli  💘

12/100
Dzień w towarzystwie mojej ukochanej Zuzi - córeczka mojej przyjaciółki  😍

13/100 bez zdjecia dzis
zapisanie się na szkolenie dla tropowców i posokowców
11/100

Zakupy z mamą i hot dogi w Jeff'sie  😜
A tak szczerze, nie wiem o czym piszesz  😡 Oprócz podłączenia do wody i braku substancji w kolbie. Dostałam za to bdb, nauczycielka nic nie mówiła. Kurcze, teraz mam zagwozdkę

w kolbie znajduje sie rozpusczalnik a substancja w soxhlecie, ale w specjalnym koszyku zwanym gilza. Nie mozesz dac substancji, ktora chcesz ekstrahowac ot tak do soxhleta 🙂
zabeczka17 11/ 100 masz już 3 dzień  😉 
3/100 - najlepszy obiad ever.
Zakupy i miły dzień w stajni 😀

13/100

a to w ogóle wypada tak nadrabiać po 3 dni?? czasem nie mam czasu w ogóle tu zajrzeć!

9/100 we wt brat znalazł mój ukochany lakier 💘

10/100 pojechałam z przyjaciółką na przymierzanie sukni ślubnej! jak ona pięknie w niej wygląda... 😍

i dzisiejsze 11/100: pokaz przedpremierowy "imigrantki" na który bilety wygrałam! film taki sobie, ale samo pójście i wyciszenie się... bezcenne 🙂
Ja to bym najchetniej caly czas komentowala Wasze wpisy 🙂. Jakie piękne pazurki!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się