Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

Dzisiaj cieszy mnie zieleń za oknami - jest taka świeża i radosna 😀 Na zewnątrz przez cały dzień było pięknie, nic tylko siedzieć na dworze!

Niestety nie mam lepszego zdjęcia, więc musi zostać takie niewyraźne i z przekłamanymi kolorami  😡

11/100
10/100
byłam u dentysty i mam zdrowe zęby - kamień z serca!
10/100
dostałam zaproszenie na rozmowę o pracę do miejsca, gdzie się już jakiś czas starałam, idę wybadać nowy teren 🙂
9/100
pod domem miałam dziś piekną tęcze. Mąż poszedł robić ogrodzenie dla koni. Byłam na basenie, uczciwie popływałam i zrelaksowałam sie w saunie. No i moje dziecię zasnęło wtulone we mnie  😍
cudowny dzień
11/100
Zaległe z wczoraj.
ogólnie był fajny i wesoły dzień, z taką pozytywną energią. Wyspałam się na kanapie, słuchając padającego deszczu, co mnie niezwykle relaksuje 🙂
11/100 mój samochód produkuje paliwo! przejechałam dziś 450 km jak nic, a zasięg km powiększył się od momentu tankowania i ani kreseczka nie drgnęła! 😉 luuubię to! 😉

70 na liczniku i zdjęcia się robi. Ładnie to tak?  😁 😁 😁
nadrabiam

10/100
zdjęcie nie chce się dodać
więc dodam z tej samej wyprawy
czosnek niedźwiedzi!

11/100
plan na wieczór, książka nowa, ciastka mamy, miękka kołdra
2/100 - Dzisiejszy dzień jest do kitu, ale znalazłam coś co mnie bardzo ucieszyło. Odgruzowałam pokój, posprzątałam wszystkim zwierzakom (a trochę ich jest). Jest czysto i pachnąco, aż miło się tu siedzi.

4/100
Myślałam, że ten dzień jest skazany na porażkę, ale zapach powietrza po deszczu i ta zieleń dookoła, to jest to  😍
emptyline, fajne krzesło!🙂
12/100
To, ze mój Mąż jest czasami bardziej ,,piepszni@#ty" w temacie zdjęć na koniu niż ja 🙂

edit: poprawiony nr
12/100- mnóstwo stresu za mną, ale jest fantastycznie, pełnia szczęścia  😍 no i przyjaciółka zeznała, że jest zajebiście szczęśliwa  😜
Przeeeeeeeeeeeecudowny, wyczerpujący trening jazzu! Leeeeciało ze mnie, jestem przeszczęśliwa  💃 💃 💃 💃

Nie mam zdjęcia, więc wstawiam linka do piosenki i zdjęcie komputera haha 😀

Christina Aguilera

12/100

11/100

Dostałam odpowiedź ze szpitala, do którego składałam podanie o możliwość odbycia praktyki - decyzja pozytywna 🙂
No i byłam biegać pierwszy raz po świętach więc +100 do samopoczucia.
Tak totalnie poza tematem- Żabeczka, ale Ty masz zarąbistego męża 😜
12/100
Pytanie pani kasjerki w Lidlu o dowód osobisty, gdy kupuje się żołądkowa gorzką, mając prawie 30 lat - bezcenne 🙂

p.S. Żabeczka, no zgadzam się z Czarownicą 😉
12/100 weterynarz w końcu dojechał do stajni, opisał mi konia i mogę jutro w końcu odwiedzić PZJ! 😉 a do zawodów zostały 2 dni! zawsze wszystko na ostatnią chwilę.. ;D
gryglodor, alleluja!
Breva, a dziękuję.
8/100 za wczoraj, cały dzień mega udany, spotkałam się z przyjaciólką, a potem byliśmy na imprezie, która udała się fantastycznie 😅 I zrobiłyśmy sobie zdjęcia w fotobudce. 😀

9/100 dzisiaj nie mogę znaleźć nic pozytywnego, bo wóciłam do Lublina, ale rano spojrzałam na stronę klubu i znalazłam zdjęcie z wcześniejszej imprezy, więc niech będzie. 😀
10/100 Jedyny pozytywny aspekt to taki, że sprzedałam siodło  😉
Reszta dnia to dno i 100km mułu...
9/100
Bez zdjęć, bo cały dzień z choruszkiem w domu.

Cieszy mnie burza.
12/100

4/100
Dzisiaj skorzystałam z promocji w Rossmannie i tyyyyyle zaoszczędziłam.  😁

12 na 100
wspólne oglądanie burzy 🙂
Jakiś czas temu przyszła do mnie książka z wymiany z finta.pl i dopiero dzisiaj, kiedy ją otworzyłam, zauważyłam jaki miły drobiazg dołączyła osoba wysyłająca. Niby to tylko kawałek papieru, ale radość ogromna 😀

12/100
fin Też tak robię sprzedając rzeczy przez sieć. 🙂
Kurs wychowawców kolonijnych i pkt 10. jednego z przykładowych regulaminów kolonijnych  😁

Edit: zapomniałam napisać, który to dzień 🙂
12/100
11/100
To był bardzo smutny dzień i pozytywnymi akcentami byli tylko przyjaciele i koń. I to, że pojeździłam samochodem 😉
12/100
Znowu ucieszyły mnie kombinacje w kuchni, ucieszył mnie koń, który wygląda dobrze jak na swój wiek i porę roku, ucieszyła mnie rozmowa 😉
Nie wiem jak w tym wszystkim zapomnieć o pracy, która we mnie tę radość zabija  😫
za wczoraj 7/100

drugi raz w ciągu ostatnich chyba 5 miesięcy  😍

i dzisiaj 8/100

suuper trening, coś mi przeskoczyło znowu w głowie i zaczęłam dziwnie dobrze pływać i drugie na dziś: trener potwierdził wyjazd na MP  😍 😍 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się