Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

u mnie też przez Święta trochę się opóźniłam w radościach 🙂

7/100- najbliższe 18 osób na Wielkanocnym śniadaniu 💘

8/100- wczorajsza wycieczka rowerowa- tylko 24km, ale radość, że się ruszyłam od stołu: bezcenna 🙂
3/100 Przepiękna pogoda, zielono, pyszna pomidorówka  😍 i generalnie to, że mimo, że muszę jechać to za 3 dni wracam  😅
Dołączam! I dam radę, mam nadzieję. 🙂

1/100 - cieszy mnie niezmiernie mój koń, doceniam go z dnia na dzień, mimo zgrzytów, coraz bardziej. Wczoraj przesadził już na tyle, że już drugi dzień siedzę z bananem na twarzy i serio, życzę każdemu takiego poprawiacza humoru, czymkolwiek by on nie był.

emptyline, to oby przesadzał w ten sposób jak najczęściej 🙂 widziałam Wasze zdjęcia w innym wątku, przecudowne!
11/100

Leniwy dzień, takie nicnierobienie, tylko spacerowanie...
11/100
Pierwsza burza !
Nie wazne że tylko pogrzmiało i sypneło deszczem... ale zaliczone  🏇 😀
Dzień 8

Krótki spacer z "maleństwem" (przed i) w deszczu 🙂

Zaległe:
8/100 - poprowadzony trening,
9/100 - że mój mężczyzna miał wolne,
10/100 - że był tylko kilka godzin w pracy i szybko wrócił,
A dziś 11/100 - spacer z syneczkiem po łazienkach południowych i molo. 😀
Z tego co widzę, to mi zawsze wypada wstawiać zdjęcie dzień po 😉

Zatem...
4/100

Czyż nie jest uroczy? 😀 Całe święta poprawiał mi humor  😁 Maślany baranek, któremu moja mama nie mogła się oprzeć i dorobiła mu "rogo-uszy" i oczy  😁 😁

emptyline - piękni!  😍

Kajula - mmm jakie samochody!  😜

8/100  Leniwy dzień, w końcu! Ładna pogoda, kocyk, dobra książka i orzechowy mazurek  😁

9/100 Wiosna na całego  :kwiatek:

10/100
spotkanie z MaiiaF 🙂
i fota
Trening w deszczu i ta mordka!
11/100
Nadrabiam 😉
7/100 Wielkanoc w cudnej atmosferze i spotkanie po długim czasie z przyszywaną siostrą!
8/100 niezapomniana Procesja Wielkanocna w Bieńkowicach 🙂
9/100 piękne zdjęcia z owej procesji i bardzo miłe komentarze w stosunku do naszej trójki siwków 😀
eterowa, siwki super, ale widzę, że Ty jedna masz głowę na karku i założyłaś kask. Tak jak już mnie chwilami wkurza to trucie wszystkim o kasku, to patrząc na te foty, ludzi, tempo i wypadające ze strzemienia nogę, 'podziwiam' tę panią za brak rozumu.
10/100 za wczoraj, myślałam, ze nie znajdę nic szczęśliwego wczoraj. Ale nauczyłam się robić idealny przysmak świętokrzyski

11/100 a dziś, po ciężkim dniu pracy, rolki  💘

edit. drugie zdjęcie się nie wgrało
9/100
Cieszę się bo mam szczęście w nieszczęściu. Wczoraj za bardzo zabalowałam u znajomych czego skutkiem jest dzisiejsze zatrucie  🙄- cieszę się że dziś nigdzie nie musiałam wychodzić, leżałam sobie w łóżku i odchorowywałam swoje.
3/100  Co mi więcej trzeba do szczęścia ?
Nadrabiam, bo byłam na świątecznym wyjeździe

6/100

Franek bawi się z kuzynem

7/100

Wspólne chwile razem

8/100

Emiria pierwszy raz chodziła w zaprzęgu i bardzo pozytywnie nas zaskoczyła!

11/100 mój samochód produkuje paliwo! przejechałam dziś 450 km jak nic, a zasięg km powiększył się od momentu tankowania i ani kreseczka nie drgnęła! 😉 luuubię to! 😉
Martva, dziękuje  :kwiatek: pierwszy kolegi, drugi nasz 🙂 a dalej to jakieś obce :p

9/100
Dzisiejsze imieniny i wizyta u fryzjera  😅 miały byc blond, ale sa rude i chyba tez jest ładnie 🙂
Ciężko było znaleźć coś pozytywnego dzisiaj, ale... Uśmiechnęłam się kiedy po przebudzeniu zaatakowały mnie promienie słońca i taki pogodny dzień 😉

Kajula, świetne włosy, o wiele bardziej ten rudy mi się widzi niż blond 🙂
11/100-powrót do akademika 😉
Kajula, wypad! Za ładna jesteś  😍
6/100

7/100 zdrowa żywność to podstawa  😉 Trip do stajni.
dolaczam do wyzwania 🙂 chyba bardzo mi tego potrzeba, bo ostatnie pol roku to jedna wielka tragedia u mnie.

wiec na dzien dobry, czyli 1/100:

nie ma to jak wesole misteczko doslownie przed domem  🏇 nawet swiatla czlowiek swiecic nie musi  😍
11 na 100 - wieczorne bombardino w mężowskim towarzystwie  🙂

p.s. ja też jestem za tym, żeby zbanować Kajulę  😎
😡 😡 😡
Strasznie się zawstydziłam...
Kajula, cudownie w takiej fryzurze !!

11/100

zapach świeżo skoszonej trawy! pierwszy raz w tym roku, zaraz pod oknami, więc pięknie mi pachniało w całym domu🙂😉) zdjęcie kijowe bo wróciłam do domu po zmroku.. ale jest😉
Kajula Nie bądź taka skromna! 😉

Breva O mnie też to dzisiaj ucieszyło!

Przez chwilkę siedziałam przed komputerem zastanawiając się co napisać, bo zdjęcia brak i nie mogłam nic znaleźć...
Ale już wiem, co ucieszyło mnie bardziej od zapachu świeżo skoszonej trawy!

3/100
Znalazłam dzisiaj niecałe 10 minut i wyprostowałam włosy. Wreszcie wyglądałam jak człowiek, a nie sitowie po burzy! 🙂
Wczorajsze: 10/100
Mega miły dzień poza domem, wśród fajnych ludzi, w tym wizyta u konia Małgo  😀
11/100
Antonia - moja bratanica. Leżałam z nią chwilę dzisiaj kiedy spała i jak patrzyłam na te małe rączki i słodką jak cukierek buzię, to się rozpływałam  😍
No i udane hiperszybkie kotlety z soczewicy  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się