Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

6/100

zdecydowanie chwilą relaksu i radości było oczekiwanie na zmianę opon 😎

5/100

Uśmiech dziadka i uściśnięcie dłoni, kiedy mnie poznał, jak byłam dziś w hospicjum.. mega się wzruszyłam.
I zjadł trzy łyki zupy, wypił prawie kubek herbatki.

edit: Jakieś tam zdjęcie zrobiłam, ale nic nie widać na nim, poza kawałkiem mamy i aparatem tlenowym.
7/100
Bieg na 6 łap 😉
3/100
cavaletti
u mnie to było 4/100  😀

a 7/100
piękna pogoda i długi spacer z psem.
Poszłam odebrać zamówioną w Empiku książkę i okazało się, że akurat mają promocję "3 w cenie 2", w związku z tym uzupełniłam (i tak już długą...) kolejkę rzeczy do przeczytania o kolejne pozycje:

8/100
6/100
kawa o 23 gdy do snu jeszcze dalekoooo

fin, 2586 kroków jest świetna!
zaległe 6/100 - odkryłyśmy z mamą sklep simply, który jest mega tani (jakaś 'odnoga' Auchan -> polecam!)
dzisiejsze 7/100 - ugotowałam pyszny żurek 🙂
Uwielbiam ten wątek!

I podejmuję wyzwanie. 🙂 Od dzisiaj, czyli 20 kwietnia, bo dzisiaj są moje kolejne urodziny.

1/100

Zaskoczyła mnie wyszukiwarka...

A Luby zabrał mnie na mecz Stelmetu i Trefla, gdzie było duuużo fajnych rzutów za 3!
[s]sandrita, ekstraklasa, moje marzenie niespełnione 🙁[/s]

edit. jednak nie będę tu narzekać 😂
sandrita Wszystkiego Najlepszego !!!!!! Spełnienia marzeń  😀 Moje są jutro  😁 

Wątek świetny, więc też się dopiszę .

Dziś same pozytywne chwile, koń po kastracji ok, mam w końcu wyczekiwanego źrebaka, napiekłam placków,narobiłam tony jedzenia i odwiedziło mnie dużo znajomych  😍   Cieszy mnie też mój syn, który sam się rwie do pomocy a takiego podejścia do koni nawet ja nie mam .

1/100
Ja od wczoraj też przyjęłam wyzwanie i mimo mega beznadziejnego dnia, wyjazd do stajni to było coś, czego potrzebowałam. Kocham tego mojego konia. Ostatnio mój koń, wtula mi się w klatkę piersiową zamyka oczka i można go drapać wszędzie. Nigdy tak nie robił, więc mój 1/100 zaiczony baaardzo!
7/100
Za wczoraj 🙂 cudowny dzień, szczesliwa byłam ogromnie! Cały dzień u rodziców, jadłam lody, opalalam sie, plotkowalam z mama... Dostałam od rodziców prezent na imieniny. Poczułam sie jak nastolatka 🙂

Znowu za wczoraj.
5/100 wieczór z facetem i kolegą pod Maciem, jak zwykle śmiesznie, jak zwykle fajnie.  😉
Kajula pewnie zapach obłędny co? 🙂

9/100

Niezmiennie ten pan i ta pani 🙂
W życiu bym  się nie spodziewałam ze będę mieć tak fajne i kochane konie 🙂
2/100 (zdjęcie za wczoraj)

Moja "księżniczka" nurkująca w błocie 😀 Szczerze mnie to rozbawiło! Robi to ZAWSZE i WSZĘDZIE!  😁

Nie wiem o co jej chodzi, ale błoto kocha od małego (tak samo jak i wodę) i zawsze, ale to zawsze musi wsadzić w nie głowę (lub pod wodę)  😁 Jakieś 2 czy 3 tygodnie temu nurkowała w Bałtyku  😁
Fantastyczny wątek, ja się co prawda też cieszę w zasadzie zw wszystkiego, ale mogę pocieszyć się publicznie  😀
Dzisiaj leżąc w wyrku oglądałam relację z zawodów (po raz enty, bo jest tak fantastyczna) i cieszę się w kółko i w kółko moją (i psa) reakcją na dotarcie do mety  😀
To kadr z filmu, ale zawsze 😉
1/100
Rodzinne śniadanie, pyszna kawa, świątecznie, miło 😀
Nie mam zdjęcia jedzenia, więc wstawię poranne #selfie, bo wreszcie udało mi się zrobić ładny makijaż i czuję się w nim super 😀

9/100
Libeerte, Hermes, śliczne z Was dziewczyny  :kwiatek:

8/100
mój kochany staruszek z dzisiaj.
9/100- wygłupiający się wujek i rosnący esej 🙂
za wczoraj
8/100 nie lubię świąt (żadnych) ale naprawdę super wylizuje się z Mamą resztki ciast z garnków 🙂 zdjęcie gotowego już ciasta, bo nie wypada wstawiać dwóch dorosłych bab wylizujących łapki od miksera 😀

9/100 a z dziś kurczaki wielkanocne. Bo zawsze sprawia mi radość widok ich biegnących kuperków 🙂

vanille, dziekuje bardzoo :kwiatek:
6/100 Świąteczne śniadanie tylko z rodzicami i bratem.
2/100 Moja Savana, moja ukochana kocia, ktora miala podejrzenie, ze nerki sa w mocno zlym stanie, ma dobre wyniki krwi! No i moja prawie 15-sto latka, wciaz usmiechnieta i szczesliwa, jest ze mna w kolejne Swieta.. I reszta Piciuchow rowniez  😎
4 i 5/100
Pobyt na wsi, dorwanie się do Polskiej poezji miłosnej XV - XX w. I ogólnie jest fajnie, biodro też już mniej boli.

9/100

Zmartwychwstanie 🙂
Wiecie co, ja odpuszczam, bo dołączyłam do zabawy na fejsie, a tam znacznie łatwiej się uploaduje foty - także będę umieszczać wybiórczo te najlepsze z najlepszych, nie cierpię zapisywania i obrabiania zdjęć (zmniejszania!) przed wrzuceniem na forum 🙁 ale Wy dawajcie dalej, bo się super ogląda!
9/100
Wielkanoc 🙂
6/100
Zjadłam dziś pełno dobrych rzeczy i mam pełny, okrągły brzuch (zdjęcia sobie darują...  😉)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się