Forum pomoc, uwagi, testy »

Nowy moderator - nabór

A w dziesiątkę to by było fajnie.

A w czym widzisz problem?
Jestes aktywny tylko jak wraca temat zmiany moderatora, nagle Ciebie pełno i nawet moderowane jest. A jak Katija calym miesiacami moderowala cale forum sama to gdzie byles?
JARA, daj spokój, nie warto. Mod zawsze wie lepiej  😎
Moim zdaniem wybranie 2 modów to dobry pomysł - można by było na przykład zrobic, że osoba X jest odpowiedzialna za ogłoszenia, Y za Towarzyskie, a Z za Końskie 😉
Jak ktoś zrobi ankietę na ten temat, to i ja jestem za dodatkową dwójką.
Ja też uważam, że dwie osoby to świetny pomysł.
A ja myślę, że nie. Chyba, że któryś z obecnych zrezygnuje.
Jeśli moderatorzy byliby odpowiedni to i 10 to super pomysł 😉
Właśnie nie rozumiem czemu problemem jest większa ilość modów? Wiele forów jest moderowanych właśnie w kilka/kilkanaście osób, jest przydział tematów i wszystko hula.
Głosujmy więc. klik
  😅  Esencja na moderatora !  😅
PFK, zniknij, zapadnij się pod ziemię, idź na pielgrzymkę, zostań pustelnikiem? Błagam.
PFK, ewidentny dubel posta (identyczny w ankiecie o ilości modów). Zgłaszajcie, może podziała :kwiatek:
PFK, oj, kochana, uważaj, uważaj, za mocno podpadłaś mi oraz innym forumowiczom - a czasu  przed komputerem będziemy mieli dużo więcej, niż obecni modzi, więc jakby co to nawet zakładanie tysięcznego profilu ci nie pomoże  😀iabeł:
Patrzę na ankietę i miażdżącą przewagę Ikariny, chyba nie ma sensu trzymać tego do końca miesiąca  😁
Ja tam chciałam się poskarżyc, że pewnie Wawrek specjalnie wrzucił mnie do środka, bo teraz wygląda, jakbym pokazywała wszystkim środkowy palec :/
ikarina,  hehe, ale masz skojarzenia  😁
Alfabetycznie jest.
W każdym razie - śmiesznie wyszło
No to mamy nowego moderatora. Gratuluję! Wkrótce otrzymasz mowę guziczki.
Ikarina, robisz imprezę? Stawiasz coś?
Super!  Z calym szacunkiem dla reszty ale ikarina najbardziej mi pasowala na kolejnego moda. Gratuluje !
ikarina,  gratuluję 🙂
Ueeee bez niespodzianki  😁 Ikarina, gratulacje!  😅
Garaatulacje ! :-)
Ikarina, robisz imprezę? Stawiasz coś?

Imprezę bardzo chętnie - stawiam wszystkim dorosłym po flaszeczce

A niepełnoletnim po słodyczu

Kurczę, dziwnie się czuję, tyle tych guzików, boję się, że coś źle wcisnę 🤣
ikarina, również gratuluje!!!  :kwiatek:
To kogo pierwszego banujesz?  😁
O wlasnie 😉 pierwszy ban musi zostac oficjalnie ogloszony tutaj ! 😉
PFK! PFK! 😉
Spóźniłam się, ona już miała bana 🙁 Buuu a tak byłam podekscytowana tym faktem 🙁
Trzymałem PFK dla Ciebie, ale nie wytrzymałem...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się