A ja nie rozumiem ograniczenia, że potrzebny jest tylko jeden mod dodatkowy. Niech będzie i 3dodatkowych, nie wiem komu to szkodzi i wtedy nie trzeba będzie płakać, że modzi mają swoje życie itd., bo na pięciu jakiś jeden akurat nie będzie miał spotkania towarzyskiego albo pracy w danym momencie 😉 🙂
O nie, nie, nie ja bardzo dziękuję. Nie jestem kompletnie bezstronnicza i zbyt wiele kontrowersyjnych rzeczy piszę, co nie jest mile widziane 😉 Ja się do tej funkcji nie nadaje, ale dzięki :kwiatek:
Niech każdy dostanie uprawnienia moda 😎 A poważnie, kiedyś był jeden mod, a trzech już mamy przecież, quanta jest jeszcze z funkcją moda. Moim zdaniem jakiejś wielkiej potrzeby nowego moda nie zauważam, może po prostu wymienić najmniej robiącego moda na nowego. I tyle.
Ja myślę, że się przyda, ale 1, max. 2, tylko tacy na prawdę działający 😉. z 2 tyg temu wysłałam listę sklepów do zmienienia, a tam nadal nic 🙁 i te esencje tez za długo żyją i powracają 😉
Ja mam tylko taką luźną uwagę: Mimo ogromnej sympatii do Dramki, uważam, że mod powinien się bezproblemowo i niewymuszenie posługiwać poprawną polszczyzną . A u niej... troszkę tego brak. 😉 (W postach na forum, bo przy rozmowie osobistej absolutnie nie, miałam przyjemność się z nią poznać osobiście).
W związku z dużą ilością pracy poszukiwany jest trzeci moderator. Praca polega na pilnowaniu ładu i porządku na forum, ale także na pomaganiu użytkownikom jeśli zachodzi taka konieczność.
W tym wątku proszę zgłaszać kandydatury własne lub innych osób. Oczywiście kandydat musi wyrazić zgodę. W czwartek pojawi się nowy wątek z ankietą do głosowania.