Ja myślę, że Katija+3 osoby są ok. Zwłaszcza na początek. Potem pewnie i tak zawsze będzie ktoś, kogo akurat przycisną inne zobowiązania, więc zawsze zostanie tych trzech aktywnych modów. Ale to i tak "góra" zadecyduje 😉
maiiaF, jeśli mogę zabrać głos, uważam że 4 osoby do moderowania to tłok. 3 aktywne osoby to aż nadto. To forum spokojnie może moderować jedna osoba, ale wiadomo, że musi mieć zastępstwo. + jeszcze jedna i naprawdę wystarczy 🙂
katija, pewnie, Ty wiesz co i jak, zdawało mi się po prostu, że na stałe zawsze było 3 modów, a że ostatnio stali się nieobecni i to było widać, to myślałam że te 3 osoby to optimum do działania 😀
Edit: poza tym zbliża się majówka i wakacje, można się spodziewać sezonowego nalotu kuniarkowych trolli 😁
Livia, dzięki. Myślałam, że nie działa, ale okazało sie, że po przekierowaniu na voltopirnay nie jestem zalogowana 😉 zalogowalam się i udało się zagłosować. Blondynka ze mnie 😉
Rozumiem "podłoże" tego postu, mimo że nie znam podstaw (w sensie że tak często z Dodofon się nie spotykam, żeby jej bluzgi utrwalili mi się w pamięci)
Wyjątkowo muszę się zgodzić z zabeczka17. Nie zmieniaj się Dodo, głównie dzięki Twojej bezpośredniości, szczerości i naturalności dostałaś mój głos. A to, że ktoś zostaje moderatorem, nie znaczy, że ma przestać być prywatnym użytkownikiem. Najwyżej wlepi ostrzeżenie sama sobie.