Ja myślę, że dwóch będzie optymalnie dodać, starzy modzi dla mnie mogą zostać 🙂
Tak w kwestii formalnej - może głupie pytanie, ale rozumiem że kandydat na moderatora powinien mieć w miarę "czystą" forumową przeszłość? Nie chodzi mi tu o poglądy, ale bez oszustw, bez za dużej liczby ostrzeżeń, bez historii na kilku kontach? Czy po prostu kto się zgłosi, ten może być? 🙂
"Czysta karta" w mojej opinii powinna być, ale nawet jeśli będzie kandydował ktoś np. z 20 ignorami to moim zdaniem głosowanie i tak go naturalnie wykluczy.
Ja mam 20-coś ignorów. Ale za to czytam wszystkie wątki w zasadzie, co chwilę coś zgłaszam. Nadawałabym się na typowego ciecia-sprzątacza, bez żadnej decyzyjności.
Nie było reguł kto może a kto nie, więc każdy ma szansę. Długo się biłam z myślami i postanowiłam, że ZGŁASZAM się. W związku z tym, jeśli komukolwiek nie pasuje termin naboru to niech da znać i wtedy ktoś inny niż ja wyznaczy nowy termin (obecnie 21 kwietnia do końca dnia).
no to czemu nie można odwołać kogoś, kto był ostatni raz na forum 21 dni temu w przypadku wawrka i 45 dni temu w przypadku ikariny? Po co im te guziczki? Co więcej, PO CO NAM tacy modowie?
Oj, zdecydowanie potrzeba nam modów! I to kogoś, kto ma czas na to i jest do tego przekonany, bo to jednak obowiązek i do tego pro publico bono... Ja tam doskonale rozumiem, że obecni modzi mają życie. I że życie "w realu' jest priorytetem. Myślę, że akurat ani wawrek ani ikarina się nie obrażą i zrozumieją czemu zabrano im "moc". 😉
no to czemu nie można odwołać kogoś, kto był ostatni raz na forum 21 dni temu w przypadku wawrka i 45 dni temu w przypadku ikariny? Po co im te guziczki? Co więcej, PO CO NAM tacy modowie?