Forum towarzyskie »

Święta/Boże Narodzenie/Prezenty pod choinkę

Pati2012, szczerze to nie wiem, bo mieszkam w bloku i mam ogrzewanie z sieci. Nie wiem, jak wytłumaczyć brak choinek - koleżanka mi mówiła, że pod innym sklepem niedaleko już wczoraj nie było żadnych 🙄jeszcze żeby to był brak tych w donicach to bym pomyślała, że chcą wsadzić do ogródków, ale nie było ciętych. (W donicach też niewiele)
Ja mam choinki wersja tropikalna 😀
IMG_20221219_200314.jpg IMG_20221219_200314.jpg
A my w tym roku mamy choinkę z plantacji. Świeżej się nie da 😀 a byłam bardzo cięta, bo w zeszłym roku sprzedali nam ewidentnie stara… sypała się od pierwszego dnia kilogramami igieł …

D4415DBB-09F7-4A67-988C-9C27101DDD38.jpeg D4415DBB-09F7-4A67-988C-9C27101DDD38.jpeg
Słuchajcie jako,.że zostałam bez prezentu na 18stke w sobotę. Właśnie dziś poszukuję firmy, która jeszcze jutro wyśle mi paczkę z gwarancją dotarcia w sobotę.
Chodzi o firmę , która wyhaftuje mi na bluzie coś ze zdjęcia .
Przy okazji nie polecam Nancy akcesoria. Nieprofesjonalni i niepowazni.
Poszukaj na miejscu?
Nie ma u mnie takich usług za bardzo.
domiwa, - niestety nikt Ci nie da takiej gwarancji w tym okresie, bo nie ma wpływu na firmy kurierskie. Sobota to 27, a 24, 25, 26 są ustawowo wolne od pracy. Nawet jak firma nada to nie wiem czy jakikolwiek kurier podejmie i zdąży to przelecieć przez sortownie i do Ciebie.
Ja w piątek stawałam na czubku rzęs szukając spedycji na wczoraj, na dziś nikt nawet nie chciał podjąć zlecenia 😐
Wiem , trochę liczyłam na cud... Dawno mnie nikt tak nie podkurzyl , o braku profesjonalizmu nie wspomnę.
domiwa, w Grudziądzu z tego co widzę to oni robią https://www.korbik-nadruk.pl/ ale tak jak pisały dziewczyny wyżej, wątpię, że się podejmą 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się