safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 22 stycznia 2014 07:13
Dwie strony zawsze pomocne www.google.pl i wikipedia.org (tutaj nawet alfabetycznie)
Nie chcę nikogo obrażać, ani rozpoczynać żadnej burzy, ale w tej chwili wasze zachowanie jest dziecinne i żałosne 👀 Pojechaliście mi, dobra, spoko, zwisa mi to i powiewa. Choć nie wiem do tej pory dokładnie za co, za chęć uzyskania pomocy ? Proszę was.. Ja już dawno nie odpowiadam, robicie 🚫, jak chcecie się rozerwać, to polecam jakieś gry internetowe czy coś 😉 Miłego dnia Wam życzę.
Pojechaliście mi, dobra, spoko, zwisa mi to i powiewa. Choć nie wiem do tej pory dokładnie za co, za chęć uzyskania pomocy ?
Za lenistwo. Za brak inwencji. Za brak podstawowej umiejętności wyszukiwania prostych informacji w czasach Internetów. Większość niemieckich jeźdźców z "top ten" ma własne strony internetowe, na których masz w formie gotowca ich kariery, konie, zdjęcia, sponsorów, etc... z resztą co ja będę tłumaczyć, skoro i tak czujesz się pokrzywdzona 🤔wirek:
Obraza - «uchybienie czyjejś godności osobistej» «naruszenie jakichś norm, praw, wartości». Nikogo nie wyzywałam ani nic z tych rzeczy, więc o co chodzi ? 🙂 Jeśli mogłabym to znaleźć, to bym to zrobiła. Przykro mi, może mam jakieś inne internety, że nie pokazywało mi się nic 😉 [quote author=_Gaga link=topic=93715.msg1987352#msg1987352 date=1390382896] z resztą co ja będę tłumaczyć, skoro i tak czujesz się pokrzywdzona 🤔wirek: [/quote] ? 🤔 a to skąd wyczytałaś ? NIE WYMAGAŁAM, , a prosiłam o pomoc pytaniem czy ktoś pomoże. Potrzebuję, a wymagam, to dwa inne słowa oraz inne znaczenia.
skoda, obraziłaś nas faktem, że zamiast spędzić "30 sekund", wpisać w google "best german riders" i kliknąć w wikipedię, stwierdziłaś, że my zrobimy to za Ciebie.
skoda, obraziłaś nas faktem, że zamiast spędzić "30 sekund", wpisać w google "best german riders" i kliknąć w wikipedię, stwierdziłaś, że my zrobimy to za Ciebie.
to nawet nie trzeba było po angielsku pisać, po polsku też wyskakuje 😵 chyba faktycznie inne te internety ma skoda 😁
Uwaga podaję instrukcję korzystania z Internetu (może komuś się przyda)
1. klikamy w wyszukiwarkę, np. mozilla, IE, opera 2. wpisujemy "www.google.pl" 3. w Googlach wpisujemy w paseczku np. "niemieccy jeźdźcy" 4. klikamy na interesujący link, np: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Niemieccy_je%C5%BAd%C5%BAcy
Uwaga podaję instrukcję korzystania z Internetu (może komuś się przyda)
1. klikamy w wyszukiwarkę, np. mozilla, IE, opera 2. wpisujemy "www.google.pl" 3. w Googlach wpisujemy w paseczku np. "niemieccy jeźdźcy" 4. klikamy na interesujący link, np: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Niemieccy_je%C5%BAd%C5%BAcy
Dziękuję za uwagę.
No co Ty Opolanka, nie żartuj. Zobacz ile to roboty! Przecież można wysmarować posta na forum, niech inni to zrobią za mnie, a ja tylko skopiuję.
w orzeszkach są miliony bakterii! zwłaszcza w tych w pubie czy innym miejscu publicznym. 😉 ja jednak obstaję przy popcornie. takim z kina. serio, zjadłabym...
sumire, no co ty? w jakimś durnym filmie to ostatnio było, że orzeszki w pubie to siedlisko bakterii. 😂 swoją drogą zaczynam rozumieć autorkę wątku - też bym chciała, żeby się ktoś za mnie nauczył o kwasach tłuszczowych w mleku. 😡 i jeszcze jutro zaliczył kolokwium...
Ja daję skodzie 5 lat. Przejdzie przez sesję, przejdzie przez licencjat/magisterkę (o ile nie będzie prosiła o jej napisanie na forum, jak to już wcześniej bywało i o ile jej nie kupi), przejdzie przez pisanie CV i cały cyrk związany z szukaniem pracy. Po tych wszystkich przeżyciach obudzi się. Będzie musiała.