Forum towarzyskie »

Najlepsi niemieccy jeźdźcy POMOCY

Dwie strony zawsze pomocne www.google.pl  i wikipedia.org (tutaj nawet alfabetycznie)
wątek zamknięty
pokemon, JARA, zapomniałyście o słynnej dresażystce Andrei Merkel
wątek zamknięty

Jeszcze taki jeździec. Ten, co czarnej wodzy używał.
wątek zamknięty
Tania, nie widac obrazka
wątek zamknięty
Nie chcę nikogo obrażać, ani rozpoczynać żadnej burzy, ale w tej chwili wasze zachowanie jest dziecinne i żałosne  👀 Pojechaliście mi, dobra, spoko, zwisa mi to i powiewa. Choć nie wiem do tej pory dokładnie za co, za chęć uzyskania pomocy ? Proszę was.. Ja już dawno nie odpowiadam, robicie  🚫, jak chcecie się rozerwać, to polecam jakieś gry internetowe czy coś 😉 Miłego dnia Wam życzę.
wątek zamknięty
Ależ już nas obraziłaś,  😉 swoim niczym nieskrępowanym lenistwem.
Masz to, na co zasłużyłaś.
wątek zamknięty
Pojechaliście mi, dobra, spoko, zwisa mi to i powiewa. Choć nie wiem do tej pory dokładnie za co, za chęć uzyskania pomocy ?

Za lenistwo. Za brak inwencji. Za brak podstawowej umiejętności wyszukiwania prostych informacji w czasach Internetów.
Większość niemieckich jeźdźców z "top ten" ma własne strony internetowe, na których masz w formie gotowca ich kariery, konie, zdjęcia, sponsorów, etc... z resztą co ja będę tłumaczyć, skoro i tak czujesz się pokrzywdzona  🤔wirek:
wątek zamknięty
skoda, Twoje zachowanie było żałosne, że wymagałaś od obcych wyszukania informacji, które są dostępne w 5 sekund
wątek zamknięty
Tak naprawdę ta cała burza jest dla Twojego dobra. Może kiedyś to zrozumiesz.
wątek zamknięty
Obraza - «uchybienie czyjejś godności osobistej» «naruszenie jakichś norm, praw, wartości». Nikogo nie wyzywałam ani nic z tych rzeczy, więc o co chodzi ? 🙂 Jeśli mogłabym to znaleźć, to bym to zrobiła. Przykro mi, może mam jakieś inne internety, że nie pokazywało mi się nic 😉 [quote author=_Gaga link=topic=93715.msg1987352#msg1987352 date=1390382896]
z resztą co ja będę tłumaczyć, skoro i tak czujesz się pokrzywdzona  🤔wirek:
[/quote]  ?  🤔 a to skąd wyczytałaś ?
NIE WYMAGAŁAM, , a prosiłam o pomoc pytaniem czy ktoś pomoże. Potrzebuję, a wymagam, to dwa inne słowa oraz inne znaczenia.
wątek zamknięty
A miałam Tania napisać, że nie "zrozumi"...
wątek zamknięty
skoda, obraziłaś nas faktem, że zamiast spędzić "30 sekund", wpisać w google "best german riders" i kliknąć w wikipedię, stwierdziłaś, że my zrobimy to za Ciebie.
wątek zamknięty
Dobra, widzę, że wiecie lepiej 🙂 Miłego dnia jeszcze raz  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
skoda, obraziłaś nas faktem, że zamiast spędzić "30 sekund", wpisać w google "best german riders" i kliknąć w wikipedię, stwierdziłaś, że my zrobimy to za Ciebie.

to nawet nie trzeba było po angielsku pisać, po polsku też wyskakuje 😵 chyba faktycznie inne te internety ma skoda 😁
wątek zamknięty
Uwaga podaję instrukcję korzystania z Internetu (może komuś się przyda)

1. klikamy w wyszukiwarkę, np. mozilla, IE, opera
2. wpisujemy "www.google.pl"
3. w Googlach wpisujemy w paseczku np. "niemieccy jeźdźcy"
4. klikamy na interesujący link, np: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Niemieccy_je%C5%BAd%C5%BAcy

Dziękuję za uwagę.
wątek zamknięty
Coś jeszcze ? Bo nie widzę już żadnego sensu pisania, pytałam wczoraj, nie dzisiaj, a poza tym, robicie już duży  🚫 🙂
wątek zamknięty
Skoro ty założyłaś bezsensownie nowy watek, to chociaż sobie poofftopujemy w nim 😀
wątek zamknięty
Jeszcze łatwiejsze by było to żeby poszukać rankingu FEI 😉
wątek zamknięty
Uwaga podaję instrukcję korzystania z Internetu (może komuś się przyda)

1. klikamy w wyszukiwarkę, np. mozilla, IE, opera
2. wpisujemy "www.google.pl"
3. w Googlach wpisujemy w paseczku np. "niemieccy jeźdźcy"
4. klikamy na interesujący link, np: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Niemieccy_je%C5%BAd%C5%BAcy

Dziękuję za uwagę.

No co Ty Opolanka, nie żartuj. Zobacz ile to roboty! Przecież można wysmarować posta na forum, niech inni to zrobią za mnie, a ja tylko skopiuję.
wątek zamknięty
Ale o prażynkach, to nikt nie chciał wspomnieć.  😕
wątek zamknięty
Prażynki się przejadły, może teraz orzeszki?  😁
wątek zamknięty
w orzeszkach są miliony bakterii! zwłaszcza w tych w pubie czy innym miejscu publicznym. 😉
ja jednak obstaję przy popcornie. takim z kina. serio, zjadłabym...
wątek zamknięty
sumire,  no co ty? Ja już wolę te bakterie, za popcornem nie przepadam 🙂, ale o gustach się nie dyskutuje 😉
wątek zamknięty
Leniwe dziewczę skoda
traciło na forum czas
jaka to szkoda
pewnie nauka poszła w las

Tak dobra jak Tania nigdy nie będę, ale akurat mnie natchnęło  😡
wątek zamknięty
sumire,  no co ty?
w jakimś durnym filmie to ostatnio było, że orzeszki w pubie to siedlisko bakterii. 😂
swoją drogą zaczynam rozumieć autorkę wątku - też bym chciała, żeby się ktoś za mnie nauczył o kwasach tłuszczowych w mleku. 😡 i jeszcze jutro zaliczył kolokwium...
wątek zamknięty
Ja daję skodzie 5 lat. Przejdzie przez sesję, przejdzie przez licencjat/magisterkę (o ile nie będzie prosiła o jej napisanie na forum, jak to już wcześniej bywało i o ile jej nie kupi), przejdzie przez pisanie CV i cały cyrk związany z szukaniem pracy. Po tych wszystkich przeżyciach obudzi się. Będzie musiała.
wątek zamknięty
Ach no co wy! Nic dziwnego, ze nie ma nic w googlach. Trzech najlepszych jezdzcow niemieckich to: Smerfi Gienia-Pigwa i ja  😵 😜 😁 👀
wątek zamknięty
Anka, No co Ty! Z pewnością jak się Ciebie "wrzuci" w google, to wyskoczysz  👍 👍  🏇  🙂
wątek zamknięty
Opolanka na upartego tak, ale na pewno nie na liscie najlepszych jezdzcow Niemiec  😉 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.