Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

ElaPe oj zupełnie inaczej wyglądacie, kobyłka Ci się zaokrągliła i chyba wygląda na już zadomowioną 🙂

Konie to się szybko jednak adaptują niż ludzie. Zaokrąglić to się owszem zaokrągliła od czasu jak przyjechała, jednak beczkowozem to ona raczej nigdy tu nie będzie. Plusem tego jest to że opoje poznikały a ja nie wycieram jej łydkami boków no bo te boku już nie są tak wystające jak kiedyś.

ElaPe dobrze wam robi wyjazd co? Jaka rozpromieniona 🙂

Jakoś do zdjęcia wyjściową minę trzeba zrobić.  😉
Iser i Rota witają na wątku jak i re-volcie :kwiatek:
1) Iser szuka żołędzi
2) Iser dalej szuka żołędzi
3) Iser z Rotą w tle
4) Rota tarza się gdzieś tam
PS
Jestem nowa na re-volcie i szczerze mówiąc nie wiem jak tu dodawać zdjęcia (chyba że wystarczy dodać załączniki co właśnie zrobiłam). I przepraszam za jakość,  zdj z telefonu.
maliniaq, dzięki! śliczna jest Twoja dziecina. 😀
Burza, ale ciacho z twojego kopytnego  😍
Milla, dziękuję 🙂
To ten... ma sie te mimike  😁
faith, ale świetne miny 🙂
figaro2046, ale maszyna 😜
mtl, piękny koń. A co u Siwego?
Burza, super zdjęcia 🙂

Hubertusowa Malawia pod juniorką:
faith, fajne ziewki 🙂

kittajka, dziękuję 🙂 pod sobą pokazuj a nie... jedno foto 🙂
faith piękny siwusek i świetnie uchwycone momenty! 💘
kittajka cudowne zdjęcie, a kobyłka jaka piękna, taka potężna (w dobrym tego słowa znaczeniu) 😍
faith, jakie miny! Świetne  😁
Moon, Heniu jak zawsze uroczy, szkoda, że tak rzadko wrzucasz Wasze fotki! (BTW tak się zastanawiałam, pani prezes nie goni już tak maniacko za jeżdżenie po trawie? Pytam, bo sporo na fb zdjęć z owej  świętej i zakazanej trawy 😉)
Burza, fantastycznie Piorek wygląda! Służy mu munsztuk 😉

Nam się dziś przypadkiem trafiła kilkuminutowa sesja na zawodach:

srokate, dzięki :kwiatek:
anai, pięknie wyglądaliście
Burza, ja Ci już kiedyś mówiłam że chyba nigdy nie doczekam się porządnego zdjęcia na swoim koniu 😁 Tym razem mój luzak miał za zadanie tylko robić zdjęcia i oczywiście w czasie gonitwy się zagadał... więc zostałam ze zdjęciem ze stępa końcowego i jednym które zrobił znajomy fotograf 😉
kittajka, zagryzłabym 🙂
kittajka

Nie ty jedyna masz takie perypetie.

Kilka lat temu poprosiłam znajomą o nakręcenie kamerką Hubertusa w ktrym razme z grubym bralismy udział. Oglądam po gonitwie wszystko cacy, a tu nagle trawa....nożesz....i słychac brawa...bo akurat złapaliśmy lisa! A co mamy nagrane? Różne ujęcia trawy na łące.
Coco, hahaha, ze krosik powiadasz? Mam za kiepską polisę na życie :P

marlin1990, u nas to na porządku dziennym a i zgrzytanie zębami też częste 😉

Burza, Piorek wygląda jak milion dolców! I ten naczółek... 😀

faith, jakbym Kulla na padoku widziała... Taaakie nudy taaakie ziewy :P

anai, tzw Szewc bez butów chodzi - nie ma mi kto robić fot tak na codzień, jak już ktoś robi to wrzucam hurtem i spamuję wszędzie, hehehe :P
A co do świętej trawy, to każdy ma chyba takie samo zdanie - przejechanie koniem trawę zabija, ale rozstawienie cyrku (sic! -.-) czy runmageddonu łacznie z paleniem trawy, już nie. Teraz już po sezonie, więc wszyscy wyszliśmy z założenia, że skoro nie ma w tym roku już żadnych wyścigów/wkkw to przegalopnięcie się w dwie strony wielkiej szkody nie zrobi. Wszyscy żyją póki co... :P
A Szaruś bardzo elegancko wygląda w "garniturku" czarnym! 😉

A skoro nie macie mnie jeszcze dosć... :P

Moon, dziękuję w jego imieniu 🙂
kittajka, dzięki, co się nie dojedzie ...
Moon, "polityka" dot. trawy od dawna znana, podobna do podejścia leśniczych: największym zagrożeniem są konie. Quady, motory, samochody i tłumy ludzi (i cyrk 😉) to nic...
A granatowo też było:
anai, świetnie młody wygląda 😉
A my poskakaliśmy wczoraj na luzie i bardzo się spodobało, na pewno to powtórzymy 🙂
Musze sie pochwlic dziewczyny bo nie moge wzroku oderwac, Manti w obektywie Martvej  😜 😍 :kwiatek:
.
Moon, Kulka nigdy dość 😉
Muchozol super zdjęcie z galopu! Jakbyś jednym paluszkiem trzymała wodze  😁

I Hamlet z dziś, jak zwykle pełen obaw  🙄

.
Muchozol dzieki! 🙂 ja jestem zachwycona, czekam na reszte i tupie nozkami 😉 ale wy fajnie wygladacie z Mucha! jest fun widze 😀
ej_anka Uszka za to ladnie nastawione 😀
Muchozol, rany dzięki  😡
faith, u nas to standard, uszy nastawione, oczy na wierzchu i czeka na najgorsze... 😵
.
faith, o proszę jaka motorówa! 🙂 fota na ścianę 🙂

Muchozol, dziękuję 🙂 ja się powtórzę bo nie wiem co zrobiłaś ale Mucha ze zdjęć na zdjęcia coraz fajniej wygląda! 🙂

ej_anka, nie miałam pojęcia, że on ma taki piękny pysk! Nic tylko portrety robić!
No to moje Panie!

Z przyjemnością prezentuję moją maleńką (170cm jak nie więcej) dziewczynkę 🙂.

NA razie dzisiejszy dzień spędzony na ogólnej ekscytacji nowym miejscem i ludkami. Tak zaaferowana byłam całą sytuacją ze tylko jedną fotkę strzeliłam.
Wczoraj w nocy przyjechała, dziś pierwsze bieganie na lonży i zwiedzanie ośrodka, a jutro zapoznanie z resztą towarzystwa na padokach 🙂.

Postaram się niedługo wrzucić coś więcej z niuńką.

Ogółem na razie mają wszyscy z nas polewkę w stajni 🙂. 😂
asds super ze dojechala, zycze samych radosci 😀
Burza poczekam na reszte zanim wywolam  😁 ale dzieki 😀
faith

Dziękuję  :kwiatek:.

Na razie to już jest ciekawie z powodu jej imienia 😎.
asds, nowa do dzierżawy czy własna- własna? 🙂 ładniutka! W Agrofarmie stanęła?
asds, gratulacje! Mam nadzieję, że to będzie owocna współpraca, i że raz na jakiś czas się pokażecie 🙂 Oczywiście czekam na zdjęcie całościowe!
Czemu wszyscy mieli polewkę? 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się