Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

Mam, już kiedyś nawet wstawiałam w innym wątku

monia co to za tarancik? Jakie pochodzenie ma?  🙂
Młody mojej hodowli, od wiosny wałach. Matka to moja Baja ojciec Idol. Chłopak się urodził na dzień matki, za jakiś czas idzie na sprzedaż.

fot. 1 matka
foto 2 ojciec
foto3-4 Iwan
A to ja przedstawiam Hosse 🙂
Od sierpnia rozpoczynamy współpracę 😀
Monia Piękna plamiasta rodzinka  💘
PATRYCJA10822 Śliczny konik, jaka rasa?

A my się próbujemy trochę porozciągać z kobyłą  😀
[img]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10514610_622086371232067_3066166162939858508_n.jpg?oh=3fbdf7b0238f4cd8689e1d7836cbf7d6&oe=5438BDBD[/img]
ikarina, jakie fajne "maleństwo" 😉
monia, twoje taranty są mega!
PATRYCJA10822, fajna, może coś więcej o niej? 🙂
wera5510, długie uszyska 😀 urocza 🙂
wera5510 Twoje łaciate też super  😉

harja Dzięki, ale i tak uwielbiam twojego  😍  ostatnio coś mało go  🤬

Fotka młodego z dziś (aparat padł) . Przeżyłam wsiadanie, jest taki super, że ciężko mi było zejść.  😜 
Monia Aaaaaa! Nie wierzę! Jak ten czas poleciał! 🙂 Jestem ogromnie ciekawa ruchu Iwana. 👀 W ogóle na zdjęciu z lonży straaaasznie brakowało mi na nim westernowego osprzętu. Jakoś tak fajnie by w nim wyglądał moim zdaniem.  😁 Dzięki, że dodałaś dzisiaj fotę, bo po ciężkim dniu takie widoki to miód na serducho. 🙂
sandrita Wszystko w swoim czasie, west będzie  😉  Tylko, że ja wieki nie siedziałam w siodle west, więc nie wiem czy ewentualnie bym się utrzymała.
On od wczoraj chodzi pod siodłem .
wera5510, Twoja jak zwykle piękna!
monia,  Gratuluje, nie wczytywałam się ( jeśli pisałaś w ogóle), który to już Twój koń "od początku" , ale na pewno satysfakcja jest wielka jak sama układasz sobie konia z powodzeniem🙂
Emptyline piąteczka! 😉  naprawdę z każdą jazdą jest coraz lepiej, a ja już nie demonizuję siwego "na zapas"  🤣
Wy jak zawsze wzorowo ubrani i piękni 😀 Zdawało mi się czy współdzierżawcy szukałaś? Znalazłaś kogoś kompetentnego? 🙂
monia super te zdjęcia ze źrebolem 😀  a Iwan wyrósł pięknie 😀 i chyba dość wysoki jest co?
lusia722 piękny ten ryjek  💘
srokate  ładniutka ta Rina 🙂  a Twoja gdzie, że w odwiedziny jeździsz? 😉
ikarina fajny ten Emo-pluszak 😉

ceffyl moja w dzierżawie na wielkopolsce 130 km ode mnie, ale już tylko do 1 września 💃
monia gratulacje 🙂

Zarzucam moją dziewczynkę
Piękna jest!
Kiedy wyszła jej hreczka? Mojej jak miała cztery lata.
wera5510 sp
harja  została uratowana niedawno z rzeźni i dlatego taki spaślaczek :P Konik po konkursach N w skokach 🙂
Stara znajoma 😀
srokate, ceffyl dziękujemy bardzo
Nie było mnie ponad tydzień w pracy i strasznie się za moimi pupilami stęskniłam
Ryjeczek

Nazgul

i bardziej reprezentacyjna część ekipy
czyli Ciastko z Warki

i Ryżolino z Arezzo
Ulalala Kiedyś robiłam konie, mąż twierdził, że zawsze mi się trafiały konie co chodzą pod siodłem  😁  Iwan i Corleone są mojej hodowli i pierwszy raz nie wsiadałam na nie . Dopiero na drugi dzień.
Konie były już wcześniej szykowane na lonży, znały siodło, przewieszanie się i siadanie .
Narobiłam się już koni, kości stare a, że w domu jestem sama z synem to nie ryzykowałam .

ceffyl Młody to karakan, będzie miał jakieś 155cm. tylko trochę mięsa ma więc wyglądam na nim normalnie  😂 

Gazellasta Siwe piękne, ja to się już powtarzam i powtarzam z tymi siwkami.  😍

lusia722 Macie naprawdę świetne konie  😜  zawsze nie mogę się napatrzeć  😍 

Dziś Iwan już stępował i kłusował bez lonży, kurcze jak mi się podobają jego chody  😜  jestem ciekawa galopu, ale to jeszcze trochę .
"Moja" kobyła zamieniła się dzisiaj w modelkę 😀 Zakochałam się w zdjęciach  😍
[img][/img]
monia dzięki 🙂
Być od zeszłego roku zaczęla ją wysypywać, teraz jest bardzo intensywna, wręcz wygląda na łopatkach jak gniada :p czyli powychodziła mniej więcej 7 rok życia 😉
monia, bo nie ma co pokazywać 😉
Gazellasta, aaaa, piękne foto! więcej! chciałabym, żeby Suchego tak kiedyś wysypało hreczką... Póki co 7 lat i etap jabłek, które ani myślą znikać i jakiejś takiej ogólnej beżowej ciapowatości :-P
PATRYCJA10822, zatem życzę owocnej współpracy 🙂
lusia722, siwy robi wrażenie.
Gazellasta, super ładny koń 🙂

Rolia, fajne!
to ja się pochwalę naszym progresem 😀 ostatni trening w Italii... będę płakać jutro przy wyjeździe :<

a dwa tygodnie temu było jeszcze tak:

<3
Burza dziękujemy  😉 W tej kwestii kucyki spisały się dzisiaj na medal!
harja ona najbardziej ciemna była w wieku 4, 5 zaczęła jaśnieć, ale nadal z jabłkami. A teraz resztki jabłek tylko na zadzie.
Burza dziękujemy 😉

Rolia, jakie ma ponętne usta 😉

Zwykły Rudy 😉

fot. Paula Bartkowiak - Baffinka
Gazellasta cudowna siwa 😍
JARA ooo jak mi się zawsze podobały takie zdjęcia 😍
wczoraj pojechałam na konie, ale dziewczyny pojechały na woodstock i zabrały ze sobą klucze do siodlarni, zapewniając nas, że właściciel stajni ma drugi komplet 😤 no więc wsiadłyśmy tak jak na zdjęciu widać 😤
W tym roku jeszcze nas nie było w wątku,więc się nieśmiało wciskam :kwiatek:
Dwa rudzielce:

I groźny kuc 😁 (zdjęcie by forumowa BASZNIA)
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/734572_780181535334451_2110919174955333623_n.jpg?oh=25b6db75d6834b2a650068caa405d519&oe=5456F721&__gda__=1414169862_ae2348603a56cf4a68578ea3736d43ca[/img]
monia dzięki 🙂
Być od zeszłego roku zaczęla ją wysypywać, teraz jest bardzo intensywna, wręcz wygląda na łopatkach jak gniada :p czyli powychodziła mniej więcej 7 rok życia 😉

Czyli nie ma przedziału wiekowego dla hreczki.

to ja się pochwalę naszym progresem 😀 ostatni trening w Italii... będę płakać jutro przy wyjeździe :<

a dwa tygodnie temu było jeszcze tak:

<3

Ładnie!
Nie mogę do tego gwizdania się przyzwyczaić.
smartini wybacz za mój laicyzm, ale bardzo mnie intryguje sprawa gwizdania. Jaki jest powód tego ciągłego gwizdania przez trenerkę(?). Jeśli było mówione, wybaczta, ale nie śledzę dokładnie tego wątku.  :kwiatek:
JARA, raczej zwykły - niezwykły. 🙂😉

Wciskamy się. 🙂 Wczorajsze(w sumie przedwczorajsze już) z Facellą. Uwielbiam klimat tych zdjęć.

Moja Luna  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się