Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VII (2014)

harja, mega klimatyczne 🙂

czesci stada

Rudy szowinista:

Colosos w natarciu:

dairoxroxi, korysindex4 dziekuje 🙂

harja Kuba jak zwykle obłędny!
harja, mała końska królewna ze swoim osobistym, potężnym bodyguardem  😍 Piękne zdjęcie 🙂
Condina, napiszesz coś więcej o rudym maluchu?
Condina, Colosos rzeczywiście jak kolos. Potężny źrebak ! Po czym jesli można wiedzieć ?

Harja, jak zwykle doskonale  😉
dzięki wszystkim, miło 😉
Maria89, świetne podsumowanie 😀
Condina, mały rudy jest fantastyczny 😍 masz więcej fotek? 🙂
Dzięki dziewczyny,

Rudy to Bretton Woods x De Niro - po kim rudy tego nikt nie wiem! Prababka była ruda, wiec pewno doszła do głosu 🙂 Tu jego album https://www.facebook.com/media/set/?set=a.692914934083900.1073741862.488509844524411&type=1&notif_t=like

Colosos to Cassini II - Clinton - Calato. Wyszedł dość potężny, ale fajnie się rusza I myśle, że przyhamuje troche. Mieliśmy jego pełną siostrę, która bardzo szlachetna I sucha była.
A ja wreszcie miałam dziś trening, doczekałam się! 😀

Skoki z kłusa:

Na koniec:
Condina, to Wy zaczynacie coś ujeżdżeniowego też hodować, czy to tak przypadkiem? Papier bardzo ciekawy, a maluch urodziwy no i kasztan  💘
quantanamera, no mamy jedna nitke ujezdzeniowa, z ktorej to wlasnie wyszedl ten ogierek Bretton Woods. Klaczke bym sobie do hodowli zostawila, no ale niestety ogierka musimy sprzedac.
Condina, zakochałam się  😍 Mam nadzieję, że będziesz go pokazywała na bierząco 🙂
Condina jakie słodziaki!!! uwielbiam takie maluchy! dodawaj ich więcej jak masz!!! 😉

A ja ostatnio mam mnóstwo zdjęć z moją Siwą, więc wrzucę co nieco. 😉

Harja  fantastyczne zdjęcie  😜
Condina rudy malowaniec boski  😍 
eterowa, gryglodor  ale się siwo zrobiło 😀  gryglodor, na drugim zdjęciu jaka poświata ulalaaa..  😀

a żeby siwego nie zabrakło  😉
Dwa młodziaki🙂
gryglodor , Siwa przecudna! 😀
eterowa , jak tak patrzę na jabłkowitość Etera to mnie zazdrość zżera, nie pierwszy raz zresztą  😂
harja , Kuba obłędny jak zawsze, taki wielki, wspaniały miś  😍

Wpadnę z kilkoma zdjęciami Hamleciska z ostatniej sesji 😀
Słuchajcie! Muszę to udostępnić, mimo że w zasadzie nie jest zdjęciem.

Tak. To mój Niuniek, wytatuowany na ramieniu pewnej dziewczyny. Dominika Frej zrobiła Niuńkowi piękną sesję(jeszcze raz dzięki Dominiczko  :kwiatek🙂 , na bazie jednego ze zdjęć Dorota Kudyba, popełniła portret, moim zdaniem przepiękny, a na bazie tego portretu Dorotki, jej koleżanka zrobiła sobie tatuaż. Wiem, że mówi się dziara, ale uważam, że dziara w tym wypadku to marne słowo. 

EDIT: Wstyd, ale zapomniałem dodać, że Autorem  tatuażu, jest Sławomir Sadowski, a jego pracownia mieści się w Londynie.

EDIT 2: To może jeszcze wrzucę obraz, na bazie którego zrobiono tatoo:

Nocte, no nie co to za ogłowie? 😜
Hamlecik się bosko prezentuje!
Misiek69, O w du...! To znaczy: o jejku jejku! Wow!

Robi wrażenie 😀
I jaka radość dla Ciebie😀
Jeden koń na milion stał się inspiracją dla dziary, a jeden na miliard stał się inspiracją dla dziary dla kogoś innego niż zakochany właściciel 😀
Zazdroszczę :P
unawen Dzięki. Jednym krótkim postem podsumowałaś wszystkie uczucia, które się we mnie kłębią od rana.  😀
Misiek69,  niewiarygodne! ale... nie umniejszając wspaniałej ręce Dominiki, jednak dla mnie obraz wygrywa. Widać na nim całą... Niuniowatość Niuńka!
niuniek wymiata ! uwielbiam końskie tatuaże. Racja słowo dziara nie pasuje do tego arcydzieła.
Misiek69 wow!  😜 i tatuaż genialny, ale obraz mega! Gratuluję  😀
No to,jak już się chwalę, to proszę. Oto kolejny obraz wykonany przez Dorotę Kudybę. Forteca, a obok niej moja córeczka.

ej_anka , ogłowie to nasz ostatni hicior - "no name" dorwany na revolcie  🤣
Misiek69 , przecudownie! Wgniata w fotel, naprawdę!  😍
Misiek69 Przepiękne obrazy, ale ten z córą wygląda jak zdjęcie, taki realistyczny! Gratuluje talentu autorce!  😍

Esper z niedzielnych zawodów, bardzo udanie zaczęliśmy sezon otwarty - chłopak się spisał  😅

gryglodor, a gdzie jest młody?! Wstawiaj foty
777 dzięki, że pamiętasz. 😉 nie mam żadnych fot aktualnych, dawno się nie widzieliśmy, myślę, że najbliższe fotki to dopiero jakoś w czerwcu będę miała. 😉 póki mnie nie ma i tato sam jeździ Go doglądać to nie ma jak focić. 😉 mam jakieś stare tylko. ;D

Misiek69, ale super, musisz mieć naprawdę niezłą radość z tego, że Twój koń stał się dla kogoś inspiracją 😀
Misiek69, kobyla jak kobyla, ale jaka masz core piekna! Musisz byc dumny jak paw! 😉
Misiek69, kobyla jak kobyla, ale jaka masz core piekna! Musisz byc dumny jak paw! 😉

No! Jestem.  😀
Misiek69 boski tatuaż, boski koń!

Szkoda, że pan artysta bo tak go z pewnością mogę nazwać, mieszka w Londynie, bo już bym brała za telefon i umawiała się na "dziaranie"  🙂

Edit: widzę, że pani Dorota Kudyba też w Londynie 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się