Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. VII (2014)

Behemetowa wcale nie jest aż taki ogromny , ja jestem niska po prostu 😉
Donia ależ on wyrósł!  😍  czekam niecierpliwie na pierwsze wspólne prace 😀 uwielbiam AT i kiedyś na pewno sobię jakiegoś sprawię 😜
Piaffallo dziękujemy  :kwiatek:  mamusia dumna, bo jak kupowała to leszcza z miłości wczesnej a nie dla urody czy nawet papieru 😉
Behemotowa powód do dumy jest!  🏇 znaczy, że konio dojrzały psychicznie i dobrze ulożony 🙂 

A my dzisiaj jednak nie pracowaliśmy 😉 dzisiaj mamcia latała z aparatem, biegała w błocie ponad kostki i musiała się od natręta oganiać bo w kadr właził ciągle 😉
Belife kocha mizianie w każdej postaci ponad wszystko 🙄

żeby nie było... jutro pracujemy 🙂

pasienie synchroniczne 🙂

na kąpiele wcale nie jest za zimno 😉

galopy wspólne

Behemotowa, dziękuję 🙂 ładny mi się trafił 🙂

ceffyl, pasienie synchroniczne mistrzowskie 🙂
ceffyl Dziękuję  :kwiatek:
Burza Piorun robi na mnie największe wrażenie pod Tobą. Nie wiem czy to Ty go robiłaś, ale chłopak pracuje pełną parą  👍
Behemotowa, robiłaś to dość śmieszne określenie w naszym wypadku. 🙂 ale tak podróżujemy razem od kilku lat, sama sobie dziergam co mogą z pomocą z ziemi.
Burza to chciałabym bym kiedyś chociaż 1/10 tej Waszej pracy kiedyś wydziergała ze swoim młodym  😁
Behemotowa, z palcem w nosie wydziergasz, zobaczysz 🙂
Czesto przegladam forum, ale raczej sie nie udzialam.... Sadze ze wreszcie moge pokazac mojego konika w troszke lepszej formie 😉
Tak wiec moja Clover Bella, co prawda jeszcze mnostwo pracy przed nami ale kazdy kiedys zaczynal 😉

Amabilis ładna konik, pokaż więcej zdjęć 🙂
ceffyl śliczny siwek, bardzo mi się podoba 🙂

Donia Aleksandra bardzo ładne Rude, w moim typie! Masz więcej zdjęć? 😉
ceffyl już niedługo zaspokoję Twoją ciekawość 😉
maison Pewnie że mam:

i szalone skoki  😉
Amabilis, wygląda jak ogierzydlo! Masz jakieś zdjecia pod lepszym katem?
Amabilis piękna! Pokaż więcej zdjęć 🙂

Miałam wczoraj totalnie kosmicznie fantastyczny trening. Po raz pierwszy od dłuższego czasu jestem z nas szczerze zadowolona
Wstyd się tutaj pokazywać, bo dla nas chyba powinni stworzyć wątek "Kącik paralityka" 😉 Ale niech będą chociaż trzy zdjęcia Pamira pod siodłem 😉
Donia Aleksandra naprawdę mi się podoba  💘 ile ma lat, rasa? Nie wiem czy gdzieś już pisałaś coś o nim a jeśli tak to przepraszam, za powtarzanie 😉

pamirowa to chyba trzeba załatwić taki wątek bo nie tylko Ty chciałabyś się w nim pokazywać  😁
Donia Aleksandra, jaka śliczna ruda buzia! Masz jakiś portret?

maison miło mi  🙂 to klacz ma 6 lat, follbut . Urodziła się  u mnie , w sumie nic poważniejszego nie robimy  , wozimy tyłek , coś skaczemy i tyle 😉
Burza mam , nawet w awatarze, ale specjalnie dla Ciebie:

Skoro się podoba, to jeszcze wrzucę 😉

A tak poważnie to straszna z niej cholera, na pastwisko  obcy muszą chodzić  z bacikiem 😉:
Behemotowa gratulacje! 😀 tez mam taka radoche jak moja mloda cos pokaze, czego zupelnie sie nie spodziewalam po mlodym koniu, takze rozumiem w 100% 😀
Donia Aleksandra bardzo fajne rude🙂😉) to moja ulubiona masc zaraz po siwych 😀 a na pewno praktyczniejsza😉))
Amabilis oooo, kawal kobitki! przyznam racje kujce ze wyglada jak ogieras z tej perspektywy 😀
pamirowa hej hej, witam i tutaj 🙂
maison no ty to sie w 100% nie masz czeo wstydzic z tym swoim cudenkiem  💘 takze nie badz za skromna 😀 zreszta, tak sobie mysle, ze zadna z nas nie ma sie czego wstydzic, wszystkie konie sa zadbane i kochane a to najwazniejsze🙂 z umiejetnosciami to bywa roznie, konie i jezdzcy to przeciez zupelnie indywidualne, jedni lapia szybciej, drudzy wolniej, no i nie wszyscy maja takie same mozliwosci 🙂

A ja znow teraz 3 dni szkolen i nie bede miala jak podjechac do stajni🙁 dopiero w czwartek sie wizyta szykuje i mam przewidziany w planie solidny teren 🙂 duuuuuuuzo stepa i klusa, troche galopu 🙂
faith dziękuję 🙂 Jeszcze bym się nie zdziwiła jakby pod moja koleżanką (która aktualnie nas trenuje) takie rzeczy robił, ale pod laikiem co panikuje, że koniowi coś jest, gdy mu przepona lata 😀
Donia Aleksandra ja odwrotnie jak faith, nie lubię rudych, ale Twoja mi wyjątkowo przypadła do gustu
Remires Gratulacje, ostatnio wiem co czujesz 🙂

Jeszcze Was podręczymy zdjęciami  🏇

Donia Aleksandra ja odwrotnie jak faith, nie lubię rudych, ale Twoja mi wyjątkowo przypadła do gustu

Ototo, to samo! 😀

Behemotowa, podoba mi się Twój młody, ładnie wyglądacie 🙂
Donia Aleksandra, buzię ma taką piękną, że same portrety bym jej cykała 🙂

Amabilis, bardzo ładny koń, pokaż więcej 😉
Donia Aleksandra, a mały jest taaaaaki cudny 😍

Ja tylko powiem, że mój koń dzisiaj chodził fenomenalnie. Nigdy tak nie chodził. Konik-harmonijka we wszystkie strony. Wyżej, niżej, dłużej, krócej, co zechciałam 😍 I niech mi teraz w stajni powiedzą, że źle robiłam, jeżdżąc go do dołu i długiego, to im pokażę, co z tego wyszło 😎
Donia Aleksandra Rude super, bardzo mi się podoba!
ceffyl zgadzam się z Burzą, zdjęcie ze wspólnego posiłku - pierwsza klasa!
Behemotowa bardzo fajnie się prezentujecie, no i oczywiście gratulacje. 🙂
Amabilis śliczności, pokaż jej więcej! 😀
Lov gratulacje!
Nasz kryzy zakończony, nareszcie! 🙂 Ostatnio pracuje nam się super! Tesek stara się jak może, momentami jest aż lekko nadgorliwy. 😁 Wczoraj pracował na pełnych obrotach, dzisiaj już bez efektu "wow", ale w dalszym ciągu bardzo na plus. Tylko u mnie duuużo do poprawy, szczególnie z chamsko trzymającą ręką, ale mam nadzieję, że uda się ten okropny nawyk odpracować.
Nie moge zaprzeczyc kawal baby z niej jest 😉 ale jeszcze duzo pracy przed nami, pod siodlem chodzi od poczatku wrzesnia. 

Amabilis kojarzy mi się z taką sympatyczną kulką. 🙂 Urocza jest!
Amabilis, ładny puchaty konik 🙂
maiiaF dziękuję, ale jak go kupiłam to pierwsze co powiedziałam "jeju, to chyba najbrzydszy koń jakiego w życiu widziałam."  😂
mils dziękuję  :kwiatek:
mils, Behemotowa, maiiaF , faith, dziękuje :kwiatek:
Lov dzięki 🙂
Burza łebek ma taki nieco "arabski" , dziękujemy za miłe słowa 🙂
Portrecik ze mną na dobranoc

marne z nas modelki 😂
Amabilis, czy na pierwszym zdjęciu w tym wątku, koń z tyłu w stajni ma nad głową niebo, czy tylko takie złudzenie? 😉
Behemotowa, przyznam, że wygląda dość sierotkowato, ale zdaje się, że fajny koń z niego wyrośnie 😀 Trzymam kciuki i będę obserwować, jak już kiedyś wybierzecie się na jakieś zawody w okolicy, to przyjadę podziwiać na żywo 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się