Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Budlejowe_love, zdecydowanie to sa kolory dla gniadych, piekne i klasyczne. z owijami bedzie tak:

(na tym kompie nie mam lepszego zdjecia niestety 🙁 )
wątek zamknięty
Czy jeszcze gdzies znajde eskadrona  big square blackberry w wersji skokowej??    👀

Keirashara pieknie w blackberry  😜
Kujka, Malenstwo, Budlejowe_love to jedno z najlepszych zestawien kolorystycznych dla gniadych.  🙂

Przepraszam za brak polskich znakow.  :kwiatek:
wątek zamknięty
keirashara super  😜
wątek zamknięty
Cześć wszystkim, pilnie potrzebuję szmatoholiczej pomocy 🙂 Mianowicie chodzi o kolekcję eskadrona PLATINUM S-STYLE.... i czarny czaprak.
Posiada ktoś taki? jak się sprawuje ten wierzchni materiał? Zbieram się do zakupu ,tylko martwi mnie deloikatność satyny...

I jakieś opinie o HKM LG BATCH TOSKANA oberżyna?🙂 +proszę o realne zdjęcia ESKARONA i HKM BATCH TOSKANA,oraz Cassandra softice jeśli ktoś posiada🙂 będę bardzo wdzięczna za pomoc!🙂
wątek zamknięty
Comandore ja mam satynowy 🙂 platinum, biały. I ta satyna faktycznie się niszczy dosyć szybko ( taka zmechacona jest i takie "ćićki" z niej wystają przy siodle, oraz na rantach czapraka )  ale jest piękny, i jak już wcześniej kilka stron temu pisałam - ja bym go kupiła mimo wszystko i tak drugi raz 🙂
wątek zamknięty
Bacik90 dziękuję za odpowiedź i takiej się właśnie spodziewałam... na razie więc kupię dwa inne, a jeśli jeszcze dostanę później to kupię później bo podejrzewam że nic już mnie tak nie olśni jak ten czarny czaprak z futerkiem na kłębie i kilkoma cyrkoniami  😍 tymbardziej do nowo zakupionego lakierowanego nachrapnika, jak znalazł.Pasowałoby idealnie 😀 
wątek zamknięty
wątek zamknięty
urocza kokardka!
wątek zamknięty
pasuje do siwej nie ? 🙂
wątek zamknięty
kujka a co to za owijasy ?
wątek zamknięty
Dzisiejszy Neongreen, żarówiasty, ale w sumie podoba mi się 🙂

wątek zamknięty
Livia, świetnie na karym! Cze ten kolor wypada podobnie jak nici kiwi?  🙂
wątek zamknięty
Dziękujemy  :kwiatek: Jedyne co, to nie podoba mi się trwałość big square, może to przez krótką tybinke siodła (miałam na nim lucka do testów), ale jest nieco zmechacony już  🙁 Chyba zostanie "na specjalne okazje", choć kapitalnie ociąga pot.

Zelmutek - neongreen to dużo większa żarówa i bardziej wpada w żółć niż kiwi 😉
wątek zamknięty
A ja dziś zrobiłam taką sesje stajenną bo padał deszcz.
Derka eskadron dralon olive blassgreein.
Derka eskadron dralon Sangria/wheat.
wątek zamknięty
Przepraszam,że wstawiam post pod postem.Które foty nadają się do szmatoholików.
wątek zamknięty
Gazellasta , sama myślałam nad tym połączeniem dla Siwego, myślę, że to by był strzał w dziesiątkę 🙂
Livia - żaróóóówaaaaa  🤣
etosha - sangria jest piekny, ale edytuj post bo dostaniesz ostrzeżenie. a do szmatofot może zrób zdjęcie na zewnątrz w ładnym słońcu? 😉

Ode mnie leci Lordzik w odświętnej odsłonie, czyli w polopadzie eskadrona z navy/red/green
wątek zamknięty
A ja znowu mam rozkminę czy jednak nie pozostać przy brązowym sprzęcie. Niech mnie ktoś pacnie w główkę....  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ratana niesamowicie *.* jeszcze w tej twojej koszulce konkursowej pięknie się prezentujecie 😉
wątek zamknięty
Klami, TAAAAAAAAK!
wątek zamknięty
Czy ktoś może wie z jakiej kolekcji jest mój padzik? (bodajże 2012/13 rocznik)
Na metce widnieje napis: FEI SADDLE PAD RAMP
Kolor: purple/navy
+ owijki Anky hot pink z kolekcji wiosna/lato 2012
wątek zamknięty
Zelmutek, dziękuję 🙂 Hm, wydaje mi się że ten Neon jest dużo bardziej żółty niż Niciak Kiwi. Kiwi bym bardziej przyrównała do Limegreena.

Ratana, ano, żarówa, ale w sumie fajna 😁 Fajnie ten pad wygląda, dzięki ciemnej lamówce, biały-biały całkiem by się zgubił 🙂

etosha, możesz spróbować z pierwszego postu 1 i 3, z drugiego 1 i 4, ale poczekaj lepiej na ładną pogodę i wtedy zrób zdjęcia na zewnątrz, będą na pewno ładniejsze jeszcze 🙂
wątek zamknięty
Kojarzy ktoś co to za dralon? 😉

zdjęcie by: pferdetrends
wątek zamknięty
dairoxroxi, kolorystycznie by pasowało, że to Bloom z 2010 r. Ale nie jestem wybitnym znawcą 🙂
wątek zamknięty
Kolorystycznie wychodzi bloom, ale kto by je tam wiedział...
wątek zamknięty
dairoxroxi , to nie może być bloom bo bloom wygląda tak
wątek zamknięty
To jest to sonder Collection, czy tam jak to się zwie,a kolory faktycznie bloom.
wątek zamknięty
dairoxroxi, wydaję mi, że to limegreen/plum, ale ręki odciąć nie dam ;p

Zostawić, czy puścic w świat? Przepraszam, za focha gniadego. 😡
wątek zamknięty
dairoxroxi, to jest Limegreen/Plum, ale edycja specjalna dralonu - tak jak np. była z Winterred/Taupe. Baaardzo ciężki do dostania niestety.

lalasatan, fiolety zawsze są "twarzowe", ja bym zostawiła.
wątek zamknięty
lalasatan, ja bym puściła.
wątek zamknięty
Ratana pięknie!
Livia ale żarówa!  🙂 łezka i VS ok ale nie wyobrażam sobie DL-ki
lalasatan zostaw! do tego owijki z podkładkami i bd szał  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.