wiki15, alnama, :kwiatek: Burza, genialnie! 👍 😁 Fajna odskocznia, zawsze widać Was w stonowanych kolorach raczej 🙂 Gazellasta, śliwka 🙂 Nie czaj się, tylko kupuj, ja się zakochałam po pomacaniu Caballa! protoniasta, ten ocean ma po prostu fantastyczny kolor! Już kilka razy go widziałam i za każdym nie mogłam oderwać wzroku
Czy cotton ocean w porownaniu z brillantem ocean ma zblizony kolor czy jednak sie roznia. Chce kupic oceana, podoba mi sie kolor w cottonie, ale wolalabym zakupic brillanta.
Livia ten blackberry bardzo mi przypomina wine. Widzialas gdzies ich porownanie moze?
Wczoraj widzialam na zywo eskadrona platinum tego czarnego. jak dla mnie to czad 😜
dzisiaj sesja. Derka eskadron dralon schoco/petrol . kare i gniade w derce eskadron dralon navy /gren i kantarku z kolekcji.Nadają się one do szmatoholików.
Budlejowe_love dostałam ten czaprak w promocji w sklepie jeździeckim. Powiem szczerze, że jak go zobaczyłam to się załamałam, ale na koniu tak źle nie wygląda 😀
dawno tu nie zaglądałam, a tyle piękności się przewinęło!
Juliadna wiem, że już trochę po czasie...ale Cognac mnie rozłożył na łopatki *.* dokładając do tego wygląd i budowę Fuercziego i genialność samego zdjęcia...ideał. Aimee uwielbiam takie wielkoludy :3 Livia obłęd ten blackberry! PATRYCJA w lilac super🙂 -mal- ślicznie Malaga w nici brown i Kasjopea w nici navy 💘 wymodelowana czad totalny! 😜
i tylko poglądowo pokażę taką Łaciatą-Czekoladkę w Ance Petrol, która do końca tutaj nie wygląda jak Petrol *.*
lib, świetnie się siwa prezentuje w tych kolorach, bardzo mi się ten ocean podoba, myślę,że na Dinie dobrze by się prezentował. Tylko nie podobają mi się cottony, a pozostałe eskadrony mają przesadzone ceny 🙁
Nie lubię was! Widzę wysyp niciaków z 2010, gdzie nie udało mi się nic upolować i ciągle na nie choruje... i znów zaczynam przegrzebywać internety w nadziei, że jednak coś się gdzieś ostało w rozmiarze full 🤣
Ja mam do was pytanko który czaprak będzie najładniej wygladał na tym siwku: koń 1. klik 2. klik 3. klik 4. klik 5. klik 6. klik Czy może któryś z tych kolorów ale inny model? Proszę pomóżcie 😀 Pierwszy czaprak, dlatego tyle zachodu 😂