Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Bacik, Classic sports jest już, NG ma być ponoć dopiero w połowie-pod koniec marca.

animalia, ja też sugerowałabym Jarpola albo Caballa uszytego na wymiar 🙂
wątek zamknięty
ja niestety też zwizualizowałam sobie padzik w Caballu i przepadłam. Niestety w tej chwili nie mogę sobie na niego pozwolić  🙁
wątek zamknięty
Pochwalę się nowym nabytkiem  😀iabeł:

Jest może ktoś w stanie powiedzieć mi co to za kolekcja Euro Stara - będę bardzo, bardzo wdzięczna!  💃

wątek zamknięty
arivle, to ejst Excellent Grey Melange/Navy? z tego co się kiedyś doszukałam - sama taki mam, piękny jest!
wątek zamknięty
Nirv, tak, to chyba właśnie ten, dziękuję!  💃
wątek zamknięty
Airvle cudny!!! To na pewno grey melange.
A ja pojawiam się z Ma Belle w eskadronie schoko orange

wątek zamknięty
Precelek piękne kolory  😍 naprawdę pasuje Wam 🙂
wątek zamknięty
arivle, super, bardzo elegancko. 🙂
Precelek, cudo, uwielbiam tę kolekcję. 😍

Znaleziony Eskadron Big Square toffee z nowej kolekcji (zdjęcie nie moje): link

Czy w jakimś sklepie oprócz konika i gnl jest już nowa kolekcja eskadrona?
wątek zamknięty
arivle, co to za kask, mów! Piękny! 🙂 fantastyczna elegancja!
wątek zamknięty
Pytanko mam :kwiatek: Jak nazywają się takie kalosze zbudowane jakby z kilkudziesięciu segmentów (prostokątów) przypiętych razem paskiem nad kopytem? I gdzie można ewentualnie takie kupić? 😉
wątek zamknięty
eterowa, kalosze segmentowe  🙂
wątek zamknięty
Burza, to Busse York, w zasadzie wygląda identycznie jak Charls Owen, ale chroni sporo słabiej. Jednak jeżeli masz tak samo bezpiecznego konia jak mój to w zupełności wystarczy do codziennego użytkowania 😁
Londstreet, Precelek, :kwiatek:
wątek zamknięty
Precelek - obłęd w ciapki!  😍

edit - Leci do mnie biq square blackberry, pod ujeżdżeniówke, której cięgle jeszcze nie mam, szaleństwo... przecież ja mam pustki na koncie  😵
wątek zamknięty
Precelek, totalnie moje kolory, piękny dralon!! Jak byś kiedyś sprzedawała to mów, biorę na 100% 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny potrzebuję pomocy, mam nadzieję, że mogę poprosić o radę tutaj. 😡 Szukam sobie 2-3 zestawów na zawody. Koń gniady, ciemnobrązowy sprzęt, jeździec w granacie. Nie mam pojęcia jakie kolory czapraków dobrać tak, żeby nie było pstrokato ani jakoś mocno jednolicie. Jednocześnie chciałabym kolory stonowane, raczej wchodzące w "klasykę". Jedyne co przychodzi mi do głowy to jakiś beż oraz coś w niebieskościach. Od razu mówię, że na 90% wszystkie czapraki będą z Caballa, więc pole do popisu jest spore. Mogłybyście coś doradzić w kwestiach kolorystyki, co jeszcze można wypróbować, pomyśleć? 👀
wątek zamknięty
Londstreet w Arcusie zaczyna się pojawiać 🙂
wątek zamknięty
Evianko w cottonie black, fotka forumowej czapraczek  :kwiatek:
wątek zamknięty
No i fajnie jest!
wątek zamknięty
Jest szał! Teraz tym bardziej nie mogę się doczekać jak założę ten komplecik na moją Siwą,  bo od miesiąca czeka w szafie. 😉 Wiedziałam, że to będzie piękne połączenie Siwy w czerni. 😉
wątek zamknięty
gryg, szykuj się na foty! 🙂
wątek zamknięty
kociarnia, dla mnie mega!
wątek zamknięty
kociarnia super jest!
wątek zamknięty
kociarnia na prawdę super w tej czerni, nigdy bym nie pomyślała, że czarny komplet tak będzie pasował siwkowi 😉
wątek zamknięty
Precelek, pięknie dziewczynka wygląda!
kociarnia, rewelka!

Dziewczyny potrzebuję pomocy, mam nadzieję, że mogę poprosić o radę tutaj. 😡 Szukam sobie 2-3 zestawów na zawody. Koń gniady, ciemnobrązowy sprzęt, jeździec w granacie. Nie mam pojęcia jakie kolory czapraków dobrać tak, żeby nie było pstrokato ani jakoś mocno jednolicie. Jednocześnie chciałabym kolory stonowane, raczej wchodzące w "klasykę". Jedyne co przychodzi mi do głowy to jakiś beż oraz coś w niebieskościach. Od razu mówię, że na 90% wszystkie czapraki będą z Caballa, więc pole do popisu jest spore. Mogłybyście coś doradzić w kwestiach kolorystyki, co jeszcze można wypróbować, pomyśleć? 👀

Na mojego ciemniogniadego, do ciemnobrązowego sprzętu i niebieskiego fraczka mam czaprak granatowy z fioletem, granatowy z czerwienią, czerwony, kobaltowy i chabrowy (Jarpolowe).
http://re-volta.pl/galeria/foto/98039
http://re-volta.pl/galeria/foto/100391

A za jedno z najlepszych połączeń uważam caballowy atrament i purpurę, stonowane, ale interesujące:

Edit. poprawiłam linki
wątek zamknięty
Kociarnia, bardzo fajne, eleganckie zestawienie kolorystyczne- takie logiczne i proste, bardzo w moim stylu. Też czaiłam się na ten czaprak, ale odstraszyła mnie różowa lamówka (paniczny strach przed kolorem różowym, stan nieuleczalny..) i skończyłam z czarnym Torpolem ze złotym lampasem. Jestem baaardzo pozytywnie zaskoczona zarówno jakością wykonania jak i podejściem producenta (oj ciężki ze mnie klient!), zawsze będę polecać z czystym sumieniem 🙂
wątek zamknięty
otimow cottonie tej różowej lamówki prawie nie widać, to bardzo blady róż (na szczęście, bo też nie trawię różów)

kociarnia dla mnie mega  😍

Precelek piękny ten dralon. Klaczynka bardzo fotogeniczna modelka
wątek zamknięty
arivle, przepięknie! Pełna elegancja 🙂

Precelek, bardzo wam do pyska w tych kolorach 🙂

mils, ja bym spróbowała z burgundem, beżem, granatem (to może mało oryginalne, ale lepszy granat niż np. błękit). Pomarańcz też myślę byłby ciekawy 🙂

kociarnia, elegancko, czarny na siwkach wygląda bardzo fajnie 🙂

Dziewczyny, jak myślicie, będzie mojemu fajnie w tym Platinum? Któraś z was go może ma i wie jak z jakością? 🙂
http://konik.com.pl/eskadron-cotton-double-black
wątek zamknięty
Livia Twój koń jest czarny, czaprak też jest czarny.. lamówki w czapraku są srebrne.. ja myślę że on zginie na Twoim koniu
wątek zamknięty
anai, urocze połączenie! (linki błędne). Jeszcze by się prosił złoto-pomarańczowo-łososiowy sznureczek od wewnątrz - coś w kolorycie twojej cery  😜 .
wątek zamknięty
A ja myślę, że mógłby wyglądać całkiem fajnie właśnie dzięki tym srebrnym dodatkom. Cena ok więc kupuj, najwyżej przymierzysz i jak nie będzie się podobał to puścisz w świat 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.