emptyline- o raaany, dla mnie przeszał! 😜 Kolorystyka stonowana, ale te gwiazdeczki dodają uroku, nie wspominając już o dralonie, za którego oddałabym duszę... Szkoda że Eskadron nie zwrócił jednak uwagi, żeby dopasować je rozmiarowo do kucyków, no ale taki już nasz los.
Libeerte, on mały jest, to niedziwne, ale dla mnie to żaden problem akurat. Chciałabym tylko mniejszą dziurę na szyję, ale z drugiej strony, po zarzuceniu dery na siodło przed i po treningu, a w sumie do tego służy, jest idealnie. Aimee, dziękuję, kaloszki rządzą, wszystkie wczoraj na ich widok sikałyśmy z radości. Nie ma to jak same baby w stajni. otimo, dziękujemy. Jak już mówiłam, ja tam się nie przejmuję tym, że długi, że dziura duża - zresztą, da się go bardzo łatwo przerobić. 🙂 Ulalala, hmmm, 5 zdaje się. Precelek, a dzięki. Czekam teraz na foty Twoich w ostatnich zbiorach! Burza, no mi się ten dralon też strasznie podoba, dlatego tak na niego polowałam. harja, ha, no w gwiazdki na pewno.
Szkoda tylko, że mój koń jak widać stał trochę jak ostatnia sierota i światło było baaaardzo ostre. No i te kaloszki, są faktycznie jakieś małe, szczególnie w obwodzie.
deb, ale super! Właśnie się zastanawiałam czy dałoby się uszyć derkę w ten sposób, ale już widzę, że tak. Ekstra.
Dzięki dziewczyny :kwiatek: Polowałam na tego lightblue prawie rok, ale opłaciło się 😁 emptyline, nie dość, że komplet wygląda bajecznie, to jeszcze tło przepiękne! 😍 Monia_lol, dzięki temu zdjęciu zaczęły podobać mi się big square'y! A kolekcja wiosenna niestety wydaje się coraz ładniejsza ... 👀
Mam zdjęcia Aramisa w brillancie i kantarze apricot, w końcu udało się dobrze oddać kolor 😉
Burza, racja, że płachty, a niestety polopadów chyba nie ma w wersji PD... W ogóle będę kupować chyba już tylko łezki - są idealne pod Lucka i nawet to nie wygląda źle 🙂
harja, Nasturcja-Renata, Aimee, dzięki 🙂 Pasiaka kupowałam dla siebie bardziej 🙂
deborah super komplecik 🙂 Aż się uśmiechnęłam do lapka jak zobaczyłam 🙂
A ja wstawię dzisiejsze, poglądowe foto Opery w mango i owijach z NG z jakiejś innej kolekcji ( niestety nie jestem w stanie poweidzieć z której :/ ). Jak dla mnie wygląda zaskakująco dobrze na kasztanie 🙂
deborah super komplecik 🙂 Aż się uśmiechnęłam do lapka jak zobaczyłam 🙂
A ja wstawię dzisiejsze, poglądowe foto Opery w mango i owijach z NG z jakiejś innej kolekcji ( niestety nie jestem w stanie poweidzieć z której :/ ). Jak dla mnie wygląda zaskakująco dobrze na kasztanie 🙂
przecudnie. właśnie zamówiłam taki komplet dla mojego kasztana 🙂
Jakie to szczęście, że nie ma już tych big squarów blackberry VS bo bym chyba umarła z boleści - dzisiaj zamówiłam w Mustangu cottona blackberry zachęcona Waszymi zdjęciami tego koloru 😉
emptyline Twój koń wygląda genialnie w tylu kolorach, że nie wiem w czym mu lepiej 😁, ale ten outfit jest boski 😍! huzarova bardzo mi się podoba w tej derce 😉 Aimee czy te owijki rzeczywiście są w innym odcieniu niż czaprak, czy tylko na zdjęciach to tak wychodzi?
huzarova, dziękujemy! Tło faktycznie się fajne znalazło, więc teraz będziemy cykać foty mam nadzieję dość często. Mamy co najmniej 5-ciu modeli i sporą szafę szmat, jeśli złożymy wszystkie rzeczy do kupy. Livia, dzięki. Strucelka, ha ha, aż tak? Mi się też podoba, ale w granacie chyba jest jeszcze lepiej, zresztą zobaczymy za tydzień pewnie, to sobie będzie można porównać. 🙂 Burza, kupuj, naprawdę im się udał. nejna, dzięki!
Mi też się zamarzył ten dralon i brillant melange z przeceny z equishopu 💘 Szkoda, (albo na szczęście!) ale środków pieniężnych brak więc mogę tylko wzdychać do Waszych szmat 🙂