Gwiazda, no właśnie miałam nadzieję, że w Polsce jeszcze go dostanę. Chciałam uniknąć wywalania kasy na przesyłkę zagraniczną... Nirv, bardzo fajnie w tych granatach! Gwiazdki dodają Pamsowi uroku 🙂
Graszka, a możesz zdradzić, czy pad w gwiazdki będzie identyko jak ten Niciakowy?
Identyko nie ale baardzo podobny. Chetnie powtarzamy lubiane motywy w nowych kolorach.
Dziewczyny, wie może któraś z Was gdzie nabędę cottona mint w rozmiarze pony vs? Jedyny cotton odpowiadające moim wymaganiom z tej kolekcji to aqua, który niezbyt mi się podoba... Być może ktoś się natknął na takowego, jeśli tak to poproszę o szybkie info. Jeszcze jedno pytanie, przepraszam, jeśli komuś wydaje się laickie - czy kucyk bardzo 'utopi się' w czapraku full? Bo mam duży problem ze znalezieniem kucykowych polo-padów i już ręce mi opadają...
Zaczął mi się też podobać biq square blackberry i teraz nie wiem czy brać go, czy jednak brillanta lub cottona 🤔 Też na pana powyżej, coś blackberry na pewno biorę, najgorsze, ze cottonów DL już nigdzie nie widziałam, pozostaje mi mieć nadzieje, że na Woli w Poznaniu jakiś na mnie czeka 🙄
keirashara, koniecznie bierz kantar z pierwszego linka, boski jest! No i ja brała bym big square, jest obłędny i inny - brillanty mi się strasznie opatrzyły, a dodatkowo jakościowo są dziadowskie.
Dziwi mnie wasza niechęć do nowej kolekcji... Owszem nie jest to taki szał jak fiolety 😍, ale bardzo ładne kolorki, w zasadzie dla każdej maści. Hibiskus - kary, siwy, Blue - siwek, Banana - gniady, kasztan, Toffee - kasztan
Livia, a się tam przejmujesz. jak dla mnie te kolory to zdecydowanie dla gniadoszy i kasztanów. Ja tam dralon kupię na pewno, bo wygląda cudnie, do kolekcji Toffee/Gleb po prostu must have 😀
Już raczej wszystko co było na sprzedaż się sprzedało albo jest zarezerwowane niestety. Zostały mi tylko jakieś niedobitki, ale muszę mieć co założyć pod siodło. 😉
Postanowiłam zamówić sobie komplet hibiscus cotton+ owijki a do tego może się skuszę na derkę jersey do kompletu...jak już uciuram wystarczająco pieniędzy 😁 Jak myślicie będzie pasować do siwego jabłkowitego? 🙂
Postanowiłam zamówić sobie komplet hibiscus cotton+ owijki a do tego może się skuszę na derkę jersey do kompletu...jak już uciuram wystarczająco pieniędzy 😁 Jak myślicie będzie pasować do siwego jabłkowitego? 🙂
Myślę, że sie bezie nieprzeciętnie prezentowal. 🙂
Ja również poległam i zamówiłam polopad bicolor, big square banana i nauszniki espresso 🤔wirek:
vermouthowa, świetne zdjęcia, twoje konie wyglądają bardzo fajnie w tych kantarach, a blackberry to śliczny kolor. Ja wyjątkowo też czekam na NG, a konkretnie na pad i kaloszki w kwiatki (czy tam plamy). 😅
A ja z takim pytaniem... ma ktoras pad Caball w kolorze wisniowym? Na ich stronie "probka" koloru wydaje mi sie dosc jasna, zastanawiam sie, jak wyglada w calosci. Ma ktos zdjecie? :kwiatek: